Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.122.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ultimativna antivirus tema - P&O
TD people now you are on my Death Note
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 14:30 (Killua).
12 godina
odjavljen

Da li se kome dešava da Comodo Firewall ponekad smrzava računalo prilikom surfanja webom ili nečim drugim ? Testirao 360 TS i Avast! sa CFW i računalo se smrzava priikom web blocking testa.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
Silwncer kaže...

Da li se kome dešava da Comodo Firewall ponekad smrzava računalo prilikom surfanja webom ili nečim drugim ? Testirao 360 TS i Avast! sa CFW i računalo se smrzava priikom web blocking testa.

Probaj u iznimke Avasta postaviti instalacijski folder i datoteke od Comodo Firewalla i obrnuto, u iznimkama Comodo Firewalla postaviti Avastovu mapu i datoteke. Naime, bilo je slučaja kada je Avast skenirao datoteke Comodo Firewalla i obrnuto pa su se znala računala smrzavati.

Javi jel radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 16:10 (Marko :D).
14 godina
protjeran
Silwncer kaže...

Koristio sam CFW posljednjih 5 godina u kombinaciji s većinom popularnih sigurnosnih rješenja (Avast, Avira, AVG, Eset, BitDefender, MSE) i nikada nisam imao nikakvih problema.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
12 godina
odjavljen

Evo ko želi AdGuard na 6 mjeseci besplatno ali treba vam Google Translate jer je na ruskom jeziku stranica. Ko želi direktan download   klik ovdje.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
12 godina
odjavljen

360 Total Security i Comodo Firewall Test

100% detekcija ali sistem se smrzava tokom web testa.

10 godina
neaktivan

Anti-Malware Free 

ASUS/ AMD A10 -5750M + Readon HD graphics 8650G+HD 8600M/ Win 8.1pro
17 godina
as123 kaže...

Anti-Malware Free 

Pozdrav svima i sve naj u Novoj 2015 (sinoc tek dosao s puta)  .

===================================================

Svakako provjeri komp jos s HitmanPro, EEK i ADWCleaner.

BTW: koji imas antivirusni na kompu?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 9:58 (djigibao).
15 godina
djigibao kaže...
as123 kaže...

Anti-Malware Free 

Pozdrav svima i sve naj u Novoj 2015 (sinoc tek dosao s puta)  .

===================================================

Ima BitDefendera ( vidi se na slici ) ali tolko zaraza da je prošlo pored njega???

Tu nekaj ne štima!!!

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 10:25 (andi.cro).
14 godina
protjeran
andi.cro kaže...

Ima BitDefendera ( vidi se na slici ) ali tolko zaraza da je prošlo pored njega???

Tu nekaj ne štima!!!

Možda se radi o (smiješnoj) besplatnoj verziji.

EDIT: Zapravo, vidi se da ima aktivan Autopilot. Tu nešto stvarno nije u redu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 10:42 (NiramX).
10 godina
neaktivan

Tu nekaj ne štima!!!

imam BitDefender Total security 2015...vrijedi još 150 dana

primjetio sam jucer da mi je računalo vidno usporen, skenirao cijeli sustav s Bitom-om, trajalo 4 sata, nista nije našao

skinem Anti-Malware i nađe mi ono sto je na slici

potom još sa eSET online scener, on još 4 greske nasao

idem sad jos skenirati sa Hitmanom i EEk-om

požuri polako
14 godina
protjeran

Koristi li Avira isti engine, odnosno iste definicije u besplatnom, kao i u plaćenim rješenjima? Postoji li ikakav dokaz?

15 godina
NiramX kaže...

Koristi li Avira isti engine, odnosno iste definicije u besplatnom, kao i u plaćenim rješenjima? Postoji li ikakav dokaz?

Uvjeren sam da koristi jer za plačenu verziju kažu da ima još i ( slika ) te nigdje ne spominju da kod plačene verzije dobiš neke druge definicije ili engine...

10 godina
neaktivan

rezultat nakon hitmana haha 

EDIT: full scan sa EEK-om, nisu pronađenje prijetnje

požuri polako
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 16:43 (as123).
15 godina
neaktivan

Još napravi full scan sa EEK i to je to... 

15 godina

Mislim da bi on prvenstveno trebao sve browsere počistiti ( ADWcleaner ) i podesiti ih za povečanu sigurnost ( preporučam korištenje Comodo Chromium Secure ) i oprez prilikom instalacije novih programa od kojih je dosta njih "bundleware" i neprimjetno ti prikače još svašta ( večinom u browser ) pa zbog toga također preporučam program ( unchecky ) koji će eliminirati takve stvari!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 12:42 (andi.cro).
15 godina
neaktivan

Ponavljam, Unchecky ne blokira PUP/Adware! On samo u instalacijskim paketima, uklanja kvačice sa raznih ponuda, a u slučaju da prihvatiš neku upozorava.

12 godina
odjavljen
Marko :D kaže...

Ponavljam, Unchecky ne blokira PUP/Adware! On samo u instalacijskim paketima, uklanja kvačice sa raznih ponuda, a u slučaju da prihvatiš neku upozorava.

Ako obraća pažnju prilikom instalacije i zna šta radi, Unchecky mu neće trebati.

15 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Ako obraća pažnju prilikom instalacije i zna šta radi, Unchecky mu neće trebati.

Slažem se, no ima "offera" koji su kako da to kažem, skriveni unutar paketa pa se čak i meni koji puta znalo dogoditi (dok nisam imao Unchecky) da mi se instalira neki PUP/Adware. Jednostavno u instalacijskom paketu ne izgleda kao "offer" ali je.

15 godina

U biti Unckecky blokira PUP/Adware tako što ih isključuje prilikom instalacije nekog programa (barem večinu njih) a po mom iskustvu čišćenja raznih računala, takvih stvari je uvijek najviše jer korisnici ne znaju za potencijalnu opasnost i samo klikaju next,next i ubrzo imaju svakakvo smeče na browserima i na računalu!

Takvih stvari sam uvijek najviše pronalazio za uklanjanje a manje pravih virusa!

12 godina
protjeran

Kolega as123 ima instaliran bitdefender koji skoro na svim online testiranjima zauzme prva ili druga mjesta i svejedno je toliko malwera popio...

E sad,,...ili i tom bitdefenderu povremeno opadne kvaliteta,ili su ta testiranja placena i namještena, , ili je taj naš kolega sam to napravio tako da je možda ignorirao bitdefenderova upozorenja...

U svakom slučaju, ja u taj pc više nebih imao povjerenja  bez formata svih particija i clean installa....

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 13:48 (bunkermax).
14 godina
protjeran
bunkermax kaže...

Kolega as123 ima instaliran bitdefender koji skoro na svim online testiranjima zauzme prva ili druga mjesta i svejedno je toliko malwera popio...

E sad,,...ili i tom bitdefenderu povremeno opadne kvaliteta,ili su ta testiranja placena i namještena, , ili je taj naš kolega sam to napravio tako da je možda ignorirao bitdefenderova upozorenja...

U svakom slučaju, ja u taj pc više nebih imao povjerenja  bez formata svih particija i clean installa....

.

Bitdefender mu je na autopilotu, tako da ne bih rekao da se nagledao upozorenja.

10 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

.

evo do sad u skoro 3 tjedna koliko imam bitdefender total, nakon prvog skeniranja sustava, našao je par uljeza i od tad je sve bilo oke, redovito se update-a, skenira (jednom tjedno sam radio skeniranje cijelog sustava, znaci treci put je bilo jucer) optimizira računalo...

al zadnjih par dana me pozeo zivcirati pa sam skenirao i pobrisao sve sa onim gore navedenim av programima...

nista, ak me uskoro opet krene sumnjivo raditi, idemo clean instal

požuri polako
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 15:46 (as123).
12 godina
protjeran
NiramX kaže...

Bitdefender mu je na autopilotu, tako da ne bih rekao da se nagledao upozorenja.

Znači eliminirali smo time nepažnju naše kolege. Ostaje bitdefender kao sumnjivac .....

15 godina
bunkermax kaže...

.

bunkermax kaže...
NiramX kaže...

Znači eliminirali smo time nepažnju naše kolege. Ostaje bitdefender kao sumnjivac .....

Piromanu jedan 

12 godina
protjeran

Je, a neko mora biti kriv za tu zarazu.....lomača već gori i nekog moramo baciti u nju....

Ako kolega kaže da ga je imao na autopilotu i da nije sam pridonio zarazi

gašenjem ili povremenim onemogućavanjem bitdefendra , nema više baš puno sumnjivaca u igri...

Šalim se ja malo, ali poanta je da sam htio skrenuti pažnju na olako prihvaćanje postotaka sa raznih testiranja.

I ovdje su naši vrijedni kolege forumaši često dobijali kontradiktorne podatke pri testiranju istih proizvoda...

.

16 godina
neaktivan

Unchecky blokira adware....doduše ne kao MBAM ili ESET, ali one najpoznatije da.

Jesi li si vidio onaj popup prozor koji te upozorava da ćeš instalirati adware?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:37 (siketa).
15 godina
neaktivan
siketa kaže...

Unchecky blokira adware....doduše ne kao MBAM ili ESET, ali one najpoznatije da.

Da, jesam i znam da će me upozoriti kada ga pokušam instalirati. Ja sam mislio na nešto drugo tipa odem na internet i sada počnem skidati toolbare, e tu me neće upozoriti.

13 godina
neaktivan

Svima kojima unchecky nije dovoljan a hoće dašak linuxa u windowsima toplo savjetujem chocolatey ili ninite.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:41 (Ikarus01).
15 godina
siketa kaže...

Da, jesam i znam da će me upozoriti kada ga pokušam instalirati. Ja sam mislio na nešto drugo tipa odem na internet i sada počnem skidati toolbare, e tu me neće upozoriti.

Pa za takvu zaštitu Unchecky nije niti namjenjen ali da svratim pozornost na jednu činjenicu, PUP/ADaware niti ne spadaju u kategoriju malcioznih programa nego u kategoriju nepoželjnih i kao takvi defoltno niti nisu blokirani od strane večine AV programa!

U večini AV programa i skenera treba posebno čekirati detekciju takvih stvari!

AV program te neče spriječiti ako si želiš instalirati neki toolbar ili extension u browser ako oni nisu malciozni!

"Propust" takvih stvari od strane antivirusa se u biti ne bi trebao karakterizirati kao "propust" osim u slučaju da si u postavkama dotičnog av programa čekirao detekciju PUP/Adwarea

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 18:58 (andi.cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice