@Sadmir01
A pa neradi se to tako površno, i onda tvrditi da je sve ok. Prava analiza bi bila kad bi snimio sve one detalje na friskoj i cistoj instalaciji windowsa, pa onda nakrkaš te svoje krekove, te potom opet detaljna analiza i usporedba rezultata sa prvom analizom.
Današnji malweri su kvalitetno pisani od strane programera, te kreiraju procese koji se zovu kao i legitimni windows procesi, radi lakšeg i dugotrajnog višegodišnjeg prikrivanja. Cilj im i je da ostanu neotkriveni i da cjelo vrijeme obavljaju svoju funkciju. Kad bi imao neke bitne podatke na kompu ( politika,korporacije) ili da online baratas velikim novcanim iznosima, onda bi vidio posljedice malwera..
Glede navlačenja na kupnju : kad kupiš windowse ( u hr 723 kn za win 8.1 ) onda si u toj cijeni dobio i antivirus i nekakvi suport i desetak godina nadogradnji i krpanja os-a, i za prosječan rad nemoras nikaj nadokupljivati. Cak i web office imaš grates.
Prije bu te crack za novije igre naveo na kupnju novog skupog hardveraja, da bi uzivao u svim mogućnostima neke nove über igre..
:-)
Bunker, sve je to u redu i štime, međutim i sam vjerojatno znaš da su crackovi izvrstan i optimiziran softverski uradak, za razliku od izbloatiranog i neoptimiziranog komercijalnog programa kojeg trebaju pačirati. Vjerujem da nitko ovdje ne preferira crackove i nudi ih u imperativu; ali se mora priznati superiornost takvih programa, koliko god oni bili štetni(što je u krajnjem slučaju vrlo upitno)
Evo i sam imam nekoliko crackova(za igre,doduše) i nemam problema s njima; odnosno ne otvaraju mi portove, nema redirecta i ostalih ilegalnih radnji na sistemskoj razini.