pa to stalno i radim, samo kolko je dobro biti bez firewalla to neznam.
evo sad sam umjesto ESS Firewalla postavio da bude WIndows firewall, el on vrijedi što? Inače s ovim radi
evo sad sam umjesto ESS Firewalla postavio da bude WIndows firewall, el on vrijedi što? Inače s ovim radi
Win 7 x64
Onda ću ga ostavit tak, pa ga jednom mjesečno preskenirat
Ne znam zasto imas taj problem s Esetom, brat ga ima na svom kompu i kad se ja spojim kod njega uopce nemamo problema.
A jesi razmisljao da probas staviti CIS?
Ma prije sam bio spojen na drugu mrežu i radilo je ok, sad sam preko Wifi udruge, ali potpuno je isti sustav samo kaj dobivam ovo dok se netko spoji
Ma siguran sam da treba negdje neka kvačica, samo ja neznam koja i gdje
Ma prije sam bio spojen na drugu mrežu i radilo je ok, sad sam preko Wifi udruge, ali potpuno je isti sustav samo kaj dobivam ovo dok se netko spoji
Dijeliš s nekim IP adresu, ručno podesi da ti tvoje računalo, i ostala u kući imaju svaki posebnu IP adresu.
192.168.88.1., 192.168.88.2., 192.168.88.3....
U ovakvom slučaju bi svaki firewall trebao javljati istu poruku, bio to od eseta, nortona ili nekog drugog!
Dijeliš s nekim IP adresu, ručno podesi da ti tvoje računalo, i ostala u kući imaju svaki posebnu IP adresu.
192.168.88.1., 192.168.88.2., 192.168.88.3....
U ovakvom slučaju bi svaki firewall trebao javljati istu poruku, bio to od eseta, nortona ili nekog drugog!
Krivo. Niti Bitdefender niti Norton nije to javljao. Bitdefendera sam koristio 3 dana, dok Nortona pola dana i nije se niti jednom blokiral, a sad niti Windows firewall ne javlja ništa.
A kak da podesim u tom ESS5 različiti IP?? Jer ovo je Default Gateway, a IP adresa se dodijeli svakom računalu različita
Ne mogu riješiti tvoj problem, jer ne koristim Eset Smart Security.
Čitao sam na Internetu kako njihov firewall nije baš najbolji, pa sam jednostavno instalirao samo Nod32 antivirus, a za FW sam stavio Comodo.
Za sada nemam nikakvih problema, sve radi ok, pa ako želiš to ti je jedna isto dobro solucija.
Ne mogu riješiti tvoj problem, jer ne koristim Eset Smart Security.
Čitao sam na Internetu kako njihov firewall nije baš najbolji, pa sam jednostavno instalirao samo Nod32 antivirus, a za FW sam stavio Comodo.
Za sada nemam nikakvih problema, sve radi ok, pa ako želiš to ti je jedna isto dobro solucija.
riješio sam!
pozz, pošto opet propusta ima u javi bilo bi ju najbolje isključit? koristim ie9 i disejblana je u toolbars i extensions, dal ju negdije trebam disjblat?
hvala!
pozz, pošto opet propusta ima u javi bilo bi ju najbolje isključit? koristim ie9 i disejblana je u toolbars i extensions, dal ju negdije trebam disjblat?
hvala!
Mozes ju samo iskljuciti iz startup-a.
Msconfig:
Ili u CCleaner-u:Pozdrav svima
zanima me kojim programima bi očistili zaraženo računalo da vam netko donese? Ja koristim avast,malwarebytes,spybot,kaspersky removal tool,hijack this...
Pozdrav svima
zanima me kojim programima bi očistili zaraženo računalo da vam netko donese? Ja koristim avast,malwarebytes,spybot,kaspersky removal tool,hijack this...
MBAM,EEK ili Hitman Pro ako se može u winse a ako ne, bootat sa Kaspersky,BitDefender ili sl.rescue CD-a a ako su sistemski fajlovi oštečeni, napravit "repair" istih sa sistemskim DVD-om ili u krajnjem slučaju reinstalirat winse!
btw: CCleaner je tvoj dobar frend nakon svega
Pozdrav svima
Isto pitanje, druga tema = ODGOVOR
upravo sam našao za mene veliki minus CIS-u
na rezoluciji 1024x600 napredne postavke su veće od ekrana i nemoguće je kliknuti OK -.-''
Cini se da je procurio Avast 8 beta
.
Poceo je poprimat Metro izgled Windows 8.
Ostatak slika kao i video test (na ruskom) mozete pogledat na BLOG-u.
----------------------------------------------------------------------------------------
@xxx
I ja sam imao tih problema na malom Acer One (1024x600) ali se moze malo s misom povuc sucelje prema gore i treba se stavit taskbar na Autohide i onda se jedva moze stisnuti OK.
Slazem se s tobom da nije bas zgodno, trebalo su napravit neki sistem custom size
I ja sam imao tih problema na malom Acer One (1024x600) ali se moze malo s misom povuc sucelje prema gore i treba se stavit taskbar na Autohide i onda se jedva moze stisnuti OK.
Slazem se s tobom da nije bas zgodno, trebalo su napravit neki sistem custom size
meni neda toliko ga povuć prema gore, tj nema šanse kliknut...
riješio sam spajanjem na vanjski monitor sad, trebao sam se tog odmah sjetit...
Evo jedna mala fora koja je meni pomogla.
Klikni na Maximize i kada bude preko cijelog ekrana okreći kotaćić miša i trebao bi doći do donjih gumba
Koji još program preporučate?
Kakav je Smitfraudfix?
Dobio sam licencu za avast! Internet Security - 1 PC, 2 godine.
Onaj tko mi se prvi javi u PM dobiva navedenu licencu.
Sretno
Licenca otišla Siketi
Da li mi neko može skinuti avg ?
Oh, mein Gott!
Zar je tako teško kliknuti ovdje na download? http://free.avg.com/eu-en/free-antivirus-download
Skinut ću ti ja...zvijezde s neba...:)
Cini se da je procurio Avast 8 beta.
Poceo je poprimat Metro izgled Windows 8.
Jako lijepo.... sviđa mi se što se ne drže striktno tog fu**ing metro sučelja kaoš to su se avg i norton usr**i.
Sada bih mogao reći da je ovo najbolje sučelje nekog AV-a!
(Bravo Avast, ako ništa drugo, sad ste lijepi!)