Probaj Norton-ov DNS i/ili još bolje Bitdefender-ov TrafficLight na browseru pa bi mogao biti ugodno iznenađen,a još i manje resursa troše
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izašla je nova verzija nekad nezamjenjivog alata za čišćenje infekcija, Spybot – Search & Destroy 2.0.
molim vas preporuku po vama dobrog free antivirusa
Na ovoj temi o tome imas jako puno price.Ukratko Avira free,Avast free,Avg free,CIS free itd..
Probaj Norton-ov DNS i/ili još bolje Bitdefender-ov TrafficLight na browseru pa bi mogao biti ugodno iznenađen,a još i manje resursa troše
Jesam probao i nisu losi.
E moj "roki", antivirusni su ti ko i žene...prvo su free i dobri,a kad ih privoliš, onda vidiš koliko te zaista koštaju .
Ovdje će ti svatko dati svoj odgovor, odnosno svog tkz. favorita od zaštitnih programa; pa tako i sam koristim ovu prigodu da ti predložim Aviru ili Avast. E sad, ovisno o tvojim potrebama i poznavanju "gradiva", može se dodavati višeslojno još podskupova pojmu zaštite u svrhu cjelokupnosti.
Najbolje probaj nešto pa kak ti se svidi...a ako si savjestan surfer, ne možeš pogriješiti odabirom bilo kojeg od spomenutih programa.
poznam gradivo jako dobro ali nedoumica je uvijek prisutna
imam aviru,mbm i spybot kao zaštitu još jedno da stavim comodo
ali vječna je borba kao i izmedu plavuša i crnki tako i avasta i avire
poznam gradivo jako dobro ali nedoumica je uvijek prisutna
imam aviru,mbm i spybot kao zaštitu još jedno da stavim comodo
ali vječna je borba kao i izmedu plavuša i crnki tako i avasta i avire
Hehehe...onda uzmi crvenu (kupiš Kaspersky od Rusa ;))
Uglavnom, kombiniraj nešto ali imajući u vidu i potrošnju resursa, to jest, odnos uloženo-dobiveno. Po mome mišljenju, Avira je dosta lagana a snažna...e sad,uz MS vatrozid i dobru zaštitu na brauseru, savjesnom niti ne treba više.
Je to je dosta povoljno ali mene je ovaj FortiClient odusevio.Jako malo stranica ima a da ih ne blokira.Ne znam odakle skida update dali je to njihov ali vidi se da netjo jako radi na tome proizvodu.Za sada imam samo rijeci hvale
Koliko Forti opterećuje računalo?
Kad sam ga testirao, imao je hrpu aktivnih procesa (ko AVG) i oko 100MB RAM-a po TM-u...
Eset proizvodi, 90 dana trial ključevi - http://www.buzz99.com/3739/download-90-days-trial-of-eset-products/
Koliko Forti opterećuje računalo?
Kad sam ga testirao, imao je hrpu aktivnih procesa (ko AVG) i oko 100MB RAM-a po TM-u...
Forti ima 5 aktvni procesa i potrosnju si dobro rekao.Ijako kod podizanja sustava se ne osječa neko zakasnjenje i inace sve radi kao da ga nema.
No ono sto je meni najbitnije i zbog cega sam se htio pozabaviti je njegov web guard.Jako odlicno blokira stranice svaka im cast.
Da ne bi ljudi mislili da raznorazna gamad samo Windowse napada, evo malo zabave i za Linux (link na članak o rootkitu).
Nije rootkit za Linux, nego samo za specifičnu verziju ("specially designed for the kernel version 2.6.32-5-amd64").
Plus treba root password što dodatno smanjuje opasnost za servere. O opasnosti za običnog korisnika nema smisla pričati ;)
Odlicna kombinacija Microsoftskog antivirusnog programa i besplatnog firewall-a s HIPS-om
Microsoft Security Essentials with Private Firewall - Test with more links
-----------------------------------------------------------------------------------
Stavio sam malo ovu zadnju verziju Spybot - S&D na Windows 8.
Interesantan novina, na pocetku vam ponudi ako zelite skenirati komp tj. dodati sve u whitelist (ako ste sigurni da vam je komp cist).
Skeniranje kompa i dodavanje svega u whitelist je potrajalo dosta dugo (oko 30min na skoro friskim Windowsima).
Program ima Standardni Mode (sa samo nekoliko modula) ili Advanced Mode koji nudi puno vise.
Immunizacija je i dalje tu samo sad ima mogucnost to napraviti samo za vas acc ili cijeli komp.
Zauzece prostora na hardu je oko 150Mb.
Zauzece RAM-a je oko 40Mb.
Kakva je detekcija Spybota?
Koristio sam ga davno, njegov teatimer bi dosta usporio pc.

Kako si dossao do tog zakljucka?
Od besplatnih je naj ZoneAlarm->Avast->AVG->Panda...
Kako si dossao do tog zakljucka?
Od besplatnih je naj ZoneAlarm->Avast->AVG->Panda...
Obojica netoćno!
Točan odgovor bi bio Avira!
Kakvi rezultati i koje stranice?? Pih, jake li stranice
Meni su važniji rezultati u realnom okružju na "domaćem terenu".
Iako moram priznati da mi se Avast sve više i više sviđa jer vidljivo napreduje iz verzije u verziju!! Tko zna, možda vrati slavu popularne "četvorke"
Da se razumijemo, isto tako ga preporućujem korisnicima kao osnovnu zaštitu na njihovim računalima, odnosno prema tipu svakodnevnog korisnika/surfera.
I nemojte slućajno mislit kako eventualno mrzim druge proizvode osim Avire! To ne! Ja samo hvalim proizvod koji se meni sviđa i to je moje mišljenje; kao što to uostalom rade i svi ostali sudionici ove teme, hvaleći proizvod koji se njima sviđa...pa reko, da ne budem iznimka ;)
Za cifru od 25€ mozes kupit odlican Emsisoft Internet Security
Iskoristite priliku. Emsisoft prices go crazy on Black Friday! KLIK
Za kupovinu iz Hrvatske već poznatih dodatnih 50 % pa je : Emsisoft Anti - Malware 7 - 9,98 €, a Emsisoft Internet Security Pack - 12,48 €
Ima i povoljnijih ponuda....
Ima i povoljnijih ponuda....
Vjerovatno ima. Ja trenutno ne znam. Ako ih znaš prenesi ih ljudima, a ako ne želiš opet dobro.
Sto se tice ZoneAlarm free Antivirus+Firewall jeli istina ili dali netko zna da update za antivirus skida od Kasperskog.Ili je to samo netko provalio Hm.
Sto se tice ZoneAlarm free Antivirus+Firewall jeli istina ili dali netko zna da update za antivirus skida od Kasperskog.Ili je to samo netko provalio Hm.
Ovdje kazu da koristi kaspersky antivirus engine
...kao i ovdje...
"ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall is a straightforward security tool which takes ZoneAlarm's powerful firewall and Kaspersky Lab's antivirus engine and bundles them into a single package"

1) Odaberite tri godine umjesto jedne s kodom malwaretips. Ide popust na godine.
2) Prebacite EUR u $. Gle, brojevi ostali isti! Uštedite na razlici tečaja.
Tako jedna godina izađe 8$ umjesto 10 EUR.