Dobro. Sada bi bilo lijepo da se fer i korektno ophodimo jedni prema drugima. Po meni si djelimično u pravu u ovom komentaru,a sa ocjenom da ti neki proizvodi nevaljaju ni lipe jer nisu na VB-u i ne vlada opća jagma za njima...to se nemogu složiti.
Ali čemu sada to sve nanovo pisati...nema smisla...kao da ja sada linkam post CEO-a Emsisofta koji je uvijek imao odličan rezultat na av-komparativsu i jednostavno su odustali de neće za svako testiranje plaćati 50 000$. Tolika je cijena učešća. Nije valjda da je nesudjelovanje razlog da ga se proglasi lošim. Što ćemo sa velikom populacijom testera na internetu koji hvale taj softver. Zašto softpedia nebi bila relevantan link za recenziju? Nema smisla sada dalje nabrajati.
Da se na temi puno priča o Comodu..to jest. Ja to čudo nisam koristio,ali sam sada isprobao firewall. Što je najtragičnije, firewall scena je očajna. Nisam našao nošta što mi paše. Private firewall je kao odličan,ali sam ga uklonio jer mi jednostavno 5-6 stvari ne odgovara...pa rekoh,daj da probam Comodo. Osim toga Online Armor ne trpi VirtualBox mašinu na windowsima iz opravdanih razloga sa mrežnim driverima. Koristio bih njega. Probam , vidim, zaključim...posavjetujem po izvučenim zaključcima...ali sigurno ovuda ne tutnjim sa navijačkim šalovima i transparentima. *opaska, premda kad vidim nekog da se žesti bezrazložno, oda zaglumim navijača :)
Svak treba ponuditi korektan odgovor....evo bradonja ima legalni OS i spominje MSE...pita što mislimo. Ja mislim da je MSE sasvim solidan izbor,ako je bradonja iskusan surfer koji sebi neće priuštiti zeroday glupost. Ali čemu pametovat i činit bune...jednostavno sam napisao,ok je i avira i avast...čak bez detalja o izbjegavanju toolbara i trazilice. Mislim se..bolje ne pametovat-korisno ,jer će opet bit da nešto seruckam protiv nečega.
Znači imaš pravo nešto organski nevolit od softvera...ali nije korektno to ofrlje proglasit smećem...a nigdje dokaza. Da stvar bude gora, ljudi koji to koriste ili isprobaju, prezadovoljni su. Tu malo nać balans,jer bez balansa,sve je na kraju provociranje....a bez potrebe.