...sorry za OFF, ali nikako se ne mogu sjetiti kako se zove program za slike (uredjivanje, slikanje...) a neki od vas ga koriste.
Imam samo sliku ikone pa se nadam da ce netko skuzit o cemu se radi.
Tnx
...sorry za OFF, ali nikako se ne mogu sjetiti kako se zove program za slike (uredjivanje, slikanje...) a neki od vas ga koriste.
Imam samo sliku ikone pa se nadam da ce netko skuzit o cemu se radi.
Tnx
Nazalost ne...
Nije free
Nazalost ne...
Nije free
Skinuo sam ga sa ove stranice (portable) i pise da je Free za osobnu upotrebu? Onda je to OK?
Koji je najbolji free antivirus a da ne troši puno resursa jer bi ga stavio na notebook koji je stariji i nije močan.
Koji je najbolji free antivirus a da ne troši puno resursa jer bi ga stavio na notebook koji je stariji i nije močan.
Ja bih ti preporučio Aviru,avast i Microsoft Security Essetnials koji jako malo resursa uzima
Nekada sam koristio Microsoft Security Essentials + Malwarebytes + WOT i bila je super kombinacija
...vjerojatno Immunet FREE ali nista "tezi" ti nije ni Avast
Djigi,oče li bit šta u vezi onog problema sa Dr.Web Scan gadgetom na AV Gurus?
Da ali zašto služi ovo ''Cloud Services''?
Da ali zašto služi ovo ''Cloud Services''?
...iskreno, ne znam ni ja tocno...ali mislim da to ima veze sa sandboxom i "ocijenjivanjem" nepoznatih programa (kad ga ubaci u sandbox onda provjerava nepoznati program u Cloud-u...barem sam ja tako zabrijao
).
BTW: ne koristim bas Avast, stavio sam ga Win 8 samo zato jer su rekli da je kompatibilan pa usput provjeravam kako se panasa Avast i Win 8 (dvije muhe jednim udarcem )
Skužio
Torrenti također znaju sadržavati viruse, da li je to razlog da za svaki torrent kažem da je virus?
Pogotovo ako je na VT-u omjer 3/42!!!
Torrenti također znaju sadržavati viruse, da li je to razlog da za svaki torrent kažem da je virus?
Pogotovo ako je na VT-u omjer 3/42!!!
Naravno da ne. Pa što onda bio to FP ili ne. To sam ionako sve obrisao...
Pa bio si odlučio zadržati Avast na temelju toga što je bio jedan od 3 koji je na VT-u detektirao neki fajl koji je ionako FP!!!
Nevezano sada jel Avast ili XY program, to je loš razlog za takve odluke, kužiš
...promijeni jezik u Chromu u Eng.
Nema više slobodnog skidanja poljskog smeća...prvo napraviti account pa onda po starome....
Još malo pa će trebati i premium nalog...
Malwarebytes Anti-Malware 1.61
DOWNLOAD: http://www.malwarebytes.org/products
Improvements:
1. Up to 25% faster Quick scans for 64-bit operating systems.
2. Chameleon usability enhancements.
3. Enhanced reliability of program updates with additional security checks.
4. Password command line enhancements (paid version only).
Issues Fixed:
1. Scheduled scan logs now include accurate protection status.
2. Context menu 'Scan with Malwarebytes Anti-Malware' now displays in selected language.
Nema više slobodnog skidanja poljskog smeća...prvo napraviti account pa onda po starome....
...evo sad kad si spomenuo vrecu isao sam napraviti jedan test sa Avastom...
AVAST 7 vs. 116 malware by tachion z dnia 2012-04-09
Od 116kom ostalo 27kom=77%
COMODO livePCsupport™ 4.0 BETA
What is COMODO livePCsupport™?
LPS (the internal name), is intended to be the best remote management platform. It allows a support technician or a system administrator to remotely manage one or more PCs using remote intervention tools such:
- Remote desktop access – VNC based remote desktop protocol using one of the best encoders: http://www.tightvnc.com/archive/compare.html
- Remote application execution through command prompt
- Remote application installer
- Many others are coming soon!!!
For the passionate programmers and system administrators, you have the possibility to develop your own intervention tools, using Qt SDK. Those tools are supported by the livePCsupport™ platform and you can use them instantly.
Prije pola sata sam poslao mail @Matousec i pitao ga zasto nikad nije testirao SpyShelter?
Dobio sam odgovor da nikad nije cuo za SpyShelter i da ce ga, ako zadovoljava potrebne zahtijeve (Product requirements), testirati.
NAdam se da hoce...
(pise na kraju mail-a: ako dobije dosta zahtijeva za ovaj program da ce ga uvrstit u test...ajmo, salji!!!)
SpyShelter zasluzuje bit na testu:
12 | Da, naravno! |
---|---|
2 | Ne! |