Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.057.301
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna antivirus tema - P&O
andi.cro kaže...
PhD in Security kaže...

Najkompletno resenje za sad, po meni, je KIS i mozda F-secure IS. 

Zaboravio si jednog...CIS {#}

Najkompletnija rješenja što sam probo su Kaspersky PURE (nešto kao veće od Internet Security) i COMODO Internet Security,to kad imaš,više ti ama baš ništa netreba... zaštita je odlična,nečeš pogriješiti šta god da uzmeš,samo,Kaspersky je skup,a COMODO free :/ al ja kad sam imo Kaspersky ja ručno promjenim registry key i vratim na 30 dana xD kaki patchevi kaki crackovi samo u registry i mjenjaj kod ;) ako neko oće da mu objasnim,mogu mu objasnit na PM,i samo u informativne svrhe,nedaj Bože da netko to zloupotrijebi.. xD

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Marko :D kaže...

Stavio na komp Comodo AV i ono iznenađenje,komp počeo blokirati.Nakon restarta išao skinuti EICAR TEST FILE i kaže mi da je to Exploit i stavio IE u karantenu(skeniro sam samo taj EICAR FILE).Neznam koji mu je vrag al na moj komp više neće ići... {#}

Prijavi FP za EICAR a za ostale probleme stvarno ne znam šta je uzrok ali meni CIS radi ko vurica a i lagan je skroz {#}

Jel tako? Tako je!!!
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Kako god okreneš u vrhu su uvijek nekoliko najpoznatijih IS paid proizvoda: KIS,NIS,FIS,BD,PandaIS i AviraIS

Odabirom bilo kojeg od gore navedenih ste zaštičeni i više nego dobro!!!

Želite li free,postoji samo jedan ili dva free IS proizvoda koji uzdignute glave mogu reći da su jednaki pa i bolji od paid ekipe ( neki se ne slažu sa ovom tvrdnjom ali to je moje uvjerenje ) a jedan od njih je definitivno CIS {#}

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 18:23 (andi.cro).
15 godina
neaktivan

adi.cro,da,istina je,CIS je najbolji od free sigurnosnih rješenja,ali je za početnike kompliciran (što se tiče HIPS-a poderšenja i ostalog) ali za nekog ko se kuži u to to je odlična zaštita

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina

uvjerenja = danasnji sprovod u sjevernoj koreji

definitivno je na ovoj temi zavladala indoktrinirnanost do razmjera one bujice ucviljenih na trgu.

tako i ovdje, "moj plot za koji se drzim  -  jednako moj ponos"...

moze se AVG popraviti do neslucenih razmjera i mogu se i dalje prezentirati video uzorci na kojima je to danas skroz ok lagan i pouzdan besplatan proizvod,nista losiji od drugog čeha...ali rezultati ankete su sjevernokorejski.

sto bi znacilo biti neindoktriniran av proizvodom?  pa ustanoviti da prihvacas i drugo rjesenje koje na pc-u radi glatko, pouzdano, nenametljivo i ne podlijezes tablicama krumpir-komparatora.

eto da imam cetvrti PC ,bilo bi mi zadovoljstvo malo koristiti ESET... sto me briga sto o tome kazu krumpir-komparatori?  NE, ovdje se covjeka sa ESET-om potapse po ramenu uz poruku "sto se moze, takav je zivot, sad istrpi licencu do kraja...jer vidis kompariranja su ocajna u odnosu na nase toteme kojima se klanjamo".

tako vam je i u zivotu.   indoktrinirani  tapsaju ljude kojima je svijet lopta sarena bez predrasuda,sa komentarom.."bit ce bolje".

paradoxalno bilo i biti ce.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 19:36 (torrente).
15 godina
neaktivan

Zapravo,kakav KIS,CIS,NIS i ostalo,stavi Trend Micro i miran si 30 dana dok ga ne kupiš HAHAHAHHA a de bokte ja nerazumijem zašto još proizvode taj Antivirus,em što ku*cu nevalja,em što ga moraš platit,em što je ružan...jadna ta tvrtka {#}

15 godina
torrente kaže...

uvjerenja = danasnji sprovod u sjevernoj koreji

definitivno je na ovoj temi zavladala indoktrinirnanost do razmjera one bujice ucviljenih na trgu.

tako i ovdje, "moj plot za koji se drzim  -  jednako moj ponos"...

moze se AVG popraviti do neslucenih razmjera i mogu se i dalje prezentirati video uzorci na kojima je to danas skroz ok lagan i pouzdan besplatan proizvod,nista losiji od drugog čeha...ali rezultati ankete su sjevernokorejski.

sto bi znacilo biti neindoktriniran av proizvodom?  pa ustanoviti da prihvacas i drugo rjesenje koje na pc-u radi glatko, pouzdano, nenametljivo i ne podlijezes tablicama krumpir-komparatora.

eto da imam cetvrti PC ,bilo bi mi zadovoljstvo malo koristiti ESET... sto me briga sto o tome kazu krumpir-komparatori?  NE, ovdje se covjeka sa ESET-om potapse po ramenu uz poruku "sto se moze, takav je zivot, sad istrpi licencu do kraja...jer vidis kompariranja su ocajna u odnosu na nase toteme kojima se klanjamo".

tako vam je i u zivotu.   indoktrinirani  tapsaju ljude kojima je svijet lopta sarena bez predrasuda,sa komentarom.."bit ce bolje".

paradoxalno bilo i biti ce.

A gle, svi smo mi već isprobali sve i svašta, istestirali brda i doline, svatko si je na kraju našao nekaj kaj mu najbolje odgovara (iz zabave i radoznalosti testiramo i dalje ali kada se pogase virtualke,uvijek se vraćamo onome što nam najbolje odgovara).

Kaj ima loše u tome da svatko od nas hvali proizvod sa kojim je u potpunosti zadovoljan?

To ne znači da ne poštujem druge proizvode, svatko ima svoje veselje!

Ako ću reć nešto protiv nečega onda će to biti argumentirano a da mogu komentirat moram i isprobat određeni proizvod, zato i ne govorim ništa "za niti protiv" AVG-a jer ga nisam isprobao (barem ne ove novije verzije)!

Evo idem stisnut AVG-u jedan bod da se ne ljutiš {#}

EDIT: Evo da sam sebe citiram "želite li free,postoji samo jedan ili dva free IS proizvoda koji uzdignute glave mogu reći da su jednaki pa i bolji od paid ekipe..."

Onaj drugi možda je baš AVG {#}!!!

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 20:17 (andi.cro).
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
torrente kaže...

EDIT: Evo da sam sebe citiram "želite li free,postoji samo jedan ili dva free IS proizvoda koji uzdignute glave mogu reći da su jednaki pa i bolji od paid ekipe..."

Onaj drugi možda je baš AVG {#}!!!

AVG Internet Security je free? otkad? ja se baš sječam prošle godine da su ga naplačivali ko da je neznam kakva zaštita..

15 godina
filipvk1000 kaže...
AVG Internet Security je free? otkad? ja se baš sječam prošle godine da su ga naplačivali ko da je neznam kakva zaštita..

Imaš pravo,my bed, AVG IS nije free ali nema veze...u drugom kontekstu sam ga tamo spomenuo!

Jel tako? Tako je!!!
15 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
filipvk1000 kaže...

Imaš pravo,my bed, AVG IS nije free ali nema veze...u drugom kontekstu sam ga tamo spomenuo!

hahah...ja čitam tvoj post i nevjerujem kako AVG dao IS free..a i da je free nebih ga imo xDD...

13 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...
andi.cro kaže...
filipvk1000 kaže...

hahah...ja čitam tvoj post i nevjerujem kako AVG dao IS free..a i da je free nebih ga imo xDD...

Da je free,zašto ga ne bi imo?? Mislim...što mu fali?

Avira+FPF+IMF+TF
15 godina
neaktivan
epos kaže...
filipvk1000 kaže...
andi.cro kaže...
filipvk1000 kaže...

Pa zato što ima PUNO boljih riješenja od AVG-a. Avira,avast, kombinaciji sa COMODO firewallom,ili cijeli COMODO IS paket,10 puta će bolje raditi od AVG-a...

13 godina
protjeran
filipvk1000 kaže...
epos kaže...
filipvk1000 kaže...
andi.cro kaže...
filipvk1000 kaže...

Pa zato što ima PUNO boljih riješenja od AVG-a. Avira,avast, kombinaciji sa COMODO firewallom,ili cijeli COMODO IS paket,10 puta će bolje raditi od AVG-a...

..aha.Dobro onda ako ti tako misliš.

Avira+FPF+IMF+TF
13 godina
protjeran
Avira+FPF+IMF+TF
17 godina
filipvk1000 kaže...

smisao i kvaliteta svakog (topica) foruma je:

- iznositi smislene i argumentirane činjenice. nesto podkrijepiti smislenim prezentiranjem i UNUTAR toga implementirati u svrhu dokaza taj svoj stav.

sve ostalo izaziva osip ,plikove i varijacije na čireve kod ostalih dobronamjernih sudionika topica.

-----------------------------------------------

ovaj Immunet u placenoj verziji ima BitDefender Tetra engine skener?   WTF?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina

Da, i uz to racunaj mozda i ponajbolja detekcija ali kad sam zadnji put probao RAM potrosnja je bila niska a CPU plafon! Kocio mi vise i od samostalnog BitDefendera,

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
17 godina

Moze mali savjet u vezi Online Armor

Upalim sad komp i izbaci mi pop-up (slika), kako da odgovorim?

Napravio sam desni klik "Scan Online", izabaci mi da je Clean. Stavio sam Trust, valjda je to OK?

Tnx {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 23:34 (djigibao).
16 godina
neaktivan

OT!

Ponosni tata mora ovo podijelit sa svojom ekipom....

{#}

Comodo/Emsisoft plaćenik
17 godina
epos kaže...

Moze objasnjenje za ovo {#}?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
epos kaže...

Moze objasnjenje za ovo {#}?

Valjda opća naobrazba?

Nisam ni ja odmah shvatio...{#}

BTW....lik je "wanna be Tom Cruise"....

Comodo/Emsisoft plaćenik
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 23:47 (siketa).
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima! imam par pitanja i nedoumica koje cu resiti uskoro nadam se:D

1. Da li moze preporuka za zastitu PC-ija? Imam Semron 3000+ i 1.5ddr2 gb rama, u zavisnosti od toga sta mi preporucujte kao celokupnu i najbolju zastitu?

2. Sta mislite i kakva su iskustva sa Kaspersky Anti Virusom? Da li bi on mogao na mojoj konfiguraciji? 

3. Da li koristite programa za optimizaciju Pc i koje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:22 (MrNice24).
15 godina
MrNice24 kaže...

1. Da li moze preporuka za zastitu PC-ija? Imam Semron 3000+ i 1.5ddr2 gb rama, u zavisnosti od toga sta mi preporucujte kao celokupnu i najbolju zastitu?

2. Sta mislite i kakva su iskustva sa Kaspersky Anti Virusom? Da li bi on mogao na mojoj konfiguraciji? 

Kao paid proizvode uzmi u obzir KIS,NIS,BitDef.,F-Secure,Avira,Panda ali pazi da su Internet Security tj.IS verzije jer ako uzmeš samo AV onda ne dobiješ Firewall.

Ako želiš free, preporučam ti CIS ( ComodoInternetSecurity ), naravno da ima još puno free kombinacija koje možeš složiti ali malo ih je "all in one" kao CIS

Važan savjet: nikad nemoj imati pokrenuto više programa koji služe istoj svrsi a to se pogotovo odnosi na "Security programe"

Nakon instalacije nekog IS program,provjeri za svaki slučaj, dali ti je ugašen win.Firewall i win.Defender!!!

Za optimizaciju i čišćenje koristim CCleaner i to mi je dovoljno ali GlaryUtilities je također jako dobar alat sa puno više mogučnosti

--Kod optimizacije ti je također bitno da namjestiš windoze na "Adjust for Best Performance"

--Isključi Indexing servis

--System restore namjesti na 1% i izbriši prijašnje točke

--Iz CCleanera možeš namjestiti tj.isključiti mnoštvo nepotrebnih Startup programa da se pokreću ako ti nisu odmah potrebni

--Provjeri da li ti je možda potrebna Defragmentacija diska

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 1:15 (andi.cro).
13 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
MrNice24 kaže...

Kao paid proizvode uzmi u obzir KIS,NIS,BitDef.,F-Secure,Avira,Panda ali pazi da su Internet Security tj.IS verzije jer ako uzmeš samo AV onda ne dobiješ Firewall.

Ako želiš free, preporučam ti CIS ( ComodoInternetSecurity ), naravno da ima još puno free kombinacija koje možeš složiti ali malo ih je "all in one" kao CIS

Važan savjet: nikad nemoj imati pokrenuto više programa koji služe istoj svrsi a to se pogotovo odnosi na "Security programe"

Nakon instalacije nekog IS program,provjeri za svaki slučaj, dali ti je ugašen win.Firewall i win.Defender!!!

Za optimizaciju i čišćenje koristim CCleaner i to mi je dovoljno ali GlaryUtilities je također jako dobar alat sa puno više mogučnosti

--Kod optimizacije ti je također bitno da namjestiš windoze na "Adjust for Best Performance"

--Iz CCleanera možeš namjestiti tj.isključiti mnoštvo nepotrebnih Startup programa da se pokreću ako ti nisu odmah potrebni

Hvala druze na odgovorima i savetima! Ali ja pola od ovoga ne znam kako i gde da isljucim i namestim.

Kako da proverim da li mi je iskljucen win.Defender? Jel to Adjust for Best Performance namestam u CCleaneru ili...? Takodje ne znam kako da iskljcuim indexing servis i        emu sluzi.? I uvezi system restore kako to da nestim mislim na taj 1%?

Kakav je AdvancedSystemCare5Free i SlimCleaner? Da li oni valjaju ili je bolji GiaryUtilities?

13 godina
protjeran
MrNice24 kaže...
andi.cro kaže...
MrNice24 kaže...

Hvala druze na odgovorima i savetima! Ali ja pola od ovoga ne znam kako i gde da isljucim i namestim.

Kako da proverim da li mi je iskljucen win.Defender? Jel to Adjust for Best Performance namestam u CCleaneru ili...? Takodje ne znam kako da iskljcuim indexing servis i        emu sluzi.? I uvezi system restore kako to da nestim mislim na taj 1%?

Kakav je AdvancedSystemCare5Free i SlimCleaner? Da li oni valjaju ili je bolji GiaryUtilities?

Sa AdvancedSystemCare se kao i sa TuneUp Utilities daju fino podesit windoze ali isto tako i pogoršat stvari do gotovo neupotrebljivosti. Sve zavisi o predznanju i ako se ga nema dovoljno, preporučujem ti da se za sada držiš CCleanera i Glarya (s time da potonji iziskuje razumjevanje rada registry stabla,startup programa i dali ti i koji Cookies trebaju ili ne).

Sve u svemu, poslje instalacije recimo CCleanera,prosjećnom korisniku su dovoljne "tvorničke postavke" programa,a na juzeru je da samo skenira i opaući clean na kraju;) ..osim dakako ako nisi obožavatelj fejsa i u tom slučaju vjerojatno nećeš htjeti brisati njegov Cookie, kao niti ostale od stranica u kojima želiš stalno biti ulogovan, jer će te u suprotnom brzo isfrustrirati unašanje passworda i username-a kod svakog logina.

Avira+FPF+IMF+TF
14 godina

{#}{#}
Advanced System CARE je oduvijek bio bloatware a TuneUp je pred koju godinu postao. Meni je bio savsen do 2007 verziju.

Instaliraju po 50 nevidjivi procesi  koji "nemaju uticaj na performanse vaseg PCa" i sve  (osim usporeno butiranje, instaliranje programa i skoro sve zivo) radi mnogo brze nego inace,

a primetio sam da ove nove verzije sve rade automatski t.j. da bez i jednog klika su pametniji od nas{#} 

Izvinjavam se na jezicne pogreske! Makedonaccc
17 godina
neaktivan

U Firefoxu me na bit-tech.net baci na s0.2mdn.net. Zna li tko zašto? Poskenirao sam sa svim mogućim skenerima i ništa nisu pronašli, a jedino nisam s rescue cd-ima jer ne očitavaju raid.

Razer_Copperhead
15 godina
neaktivan

Koji AV toši manje resursa?

6 avast!
6 MSE
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
neaktivan

"Norton Internet Security 2012 - Test" by xskydevilx

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:05 (securityfreak).
13 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...

U Firefoxu me na bit-tech.net baci na s0.2mdn.net. Zna li tko zašto? Poskenirao sam sa svim mogućim skenerima i ništa nisu pronašli, a jedino nisam s rescue cd-ima jer ne očitavaju raid.

Obriši kolačiće i povijest surfanja!!

Možda ti ovo pomogne: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/betterprivacy/

Avira+FPF+IMF+TF
17 godina
neaktivan

Znači nije ništa zabrinjavajuće?

Razer_Copperhead
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice