Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.138.026
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O

SpyBot se čeka nadogradnja na verziju 2.0

Inače ovaj drugi ad-aware uvijek nekakve te cookies pronađe

SpyBot još i nađe nekakve spyware i druge advertisement

:P

sell the kids for food-weather changes moods
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

šta nismo rekli da je psić u trayu za curice {#}, ozbiljno Rušinovićev autoruns je zvijer za startup pozicije, najmoćniji je alat definitivno... probaj preporuka

{#}šta mogu kad sam se naviknuo na njega,za taj program bi se moglo reći da je "za svakoga i ni za koga" (also sprach zarathustra)
možda probam,tnx

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

{#}šta mogu kad sam se naviknuo na njega,za taj program bi se moglo reći da je "za svakoga i ni za koga" (also sprach zarathustra)
možda probam,tnx

nema instalacije, ne vrti se u pozadini, besplatan, pokriva najviše startup pozicija (ako ne i sve)... gdje ćeš bolje, u prilogu postavke za što bolji pregled 3rd party aplikacija

Comodo
15 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Sretna nova 2011. AV ekipi.

Danas mi je godina dana na forumu imate cugu i hostese {#}

Piracy lives forever!!!
15 godina

Sretna Nova 2011. godina i od mene cijeloj ekipi s ove teme, a i šire. {#}

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
jel dobro ovo : avira free+hitman pro+comodo fw?
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
8ax kaže...
jel dobro ovo : avira free+hitman pro+comodo fw?

Odlična kombinacija; nije važno koji AV se koristi uz Comodov firewall kada će Sandbox zaustaviti 99% malwarea.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan

Legenda kaze da ako dovoljno dugo buljite u CIS-ovo sucelje i ako ga koristite   min. 8 sati dnevno da ce te postati Sys Admin  {#}

Sretnu Novu Godinu vam iz sve srca zelim.

Specijalan pozdrav CIS bagri   {#}

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 1:40 (Lazarus Long).
16 godina
nisam ti ja nikakav *is fanboy. Neovisan sam.

Dosad sam probo avg 7.5,8,9,avast 4.8,5,aviru 9,10,nod 32 2.7,3,4, KIS 2k10, cis, malwarebytes, asquared, clamav, spyware terminator, spybot, security essentials, ms antivirus (win 3.1 lol)...

Mogu reci da mi se svidio nod 4, security essentials i asquared, a najjednostavniji mi je bio avg 7.5.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
nisam ti ja nikakav *is fanboy. Neovisan sam.

Peace brate... Nova Godina je...

To je samo sala, na ovoj temi je svatko poseban slucaj za posmatranje :)))   Ima nas svakakvih..minimalista, maksimalista(?) paranoicnih, lezernih, ucenjaka, kvazi...ma ajde..sve je super

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
17 godina
neaktivan

vratio se sin razmetni?

Comodo
15 godina
neaktivan

Ekipa sretna nova 2011.. {#}

16 godina
neaktivan

Sve najbolje u novoj 2011 svima na ovom forumu. A posebno želim pozdraviti Cis ekipu koja zna što je najbolje. Ja sam malo bio prešao na Online Armor zbog nekakvih problema ali sad sam opet na Cis-u i ne mičem se. Jednostavno ne mogu bez njega.

Stjepan
14 godina
neaktivan

I ja sam probao svašta i opet se vratio na KIS ni ja nemogu bez njega,svakom nešto najbolje leži zato što je baš to ono pravo.Sretna nam nova godina svima {#}

17 godina

Sretna vam nova!

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan

SRETNA NOVA 2011. SVIM PRIPADNICIMA "BUG INTELIGENCIJE" !

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
17 godina
siketa kaže...

SRETNA NOVA 2011. SVIM PRIPADNICIMA "BUG INTELIGENCIJE" !

i svim CIS-ovcima, njima/nama treba posebno čestitati

16 godina
neaktivan

Izašao Avast 5.1

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
17 godina

---------- {#} SRETNA NOVA CIJELOJ EKIPI SA TEME {#} ----------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo kad spominjete Autoruns (skinuo ga i ja) moze mi neko reci za sto sluzi ona druga ikona autorunsc?

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina
djigibao kaže...

Evo kad spominjete Autoruns (skinuo ga i ja) moze mi neko reci za sto sluzi ona druga ikona autorunsc?

Autorunsc je Command Prompt verzija Autorunsa. Koristi onu grafičku, odnosno Autoruns.

16 godina
odjavljen

Sretna Nova godina antivirusna ekipa, puno sreće i zdravlja.

Pozdrav od mene (i dobro jutro).

...
15 godina
neaktivan

Malwarebytes' Anti-Malware 1.50.1.1100

www.malwarebytes.org

Verzija baze podataka: 5434

Windows 6.1.7600

Internet Explorer 8.0.7600.16385

1.1.2011 13:35:04

mbam-log-2011-01-01 (13-34-58).txt

Tip provjere: Kompletna provjera (C:\|)

Provjereni objekti: 209535

Vrijeme trajanja: 17 minuta, 43 sekundi

Zaraženi procesi u memoriji: 1

Zaraženi moduli u memoriji: 0

Zaraženi ključevi u registru: 5

Zaražene vrijednosti u registru: 5

Zaraženi podaci u registru: 0

Zaraženi direktoriji: 0

Zaražene datoteke: 7

Zaraženi procesi u memoriji:

c:\program files\application updater\applicationupdater.exe (PUP.Dealio) -> 1964 -> No action taken.

Zaraženi moduli u memoriji:

(Zloćudne stavke nisu otkrivene)

Zaraženi ključevi u registru:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Application Updater (PUP.Dealio) -> No action taken.

HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{F3FEE66E-E034-436a-86E4-9690573BEE8A} (PUP.Dealio) -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} (PUP.Dealio) -> No action taken.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} (PUP.Dealio) -> No action taken.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} (PUP.Dealio) -> No action taken.

Zaražene vrijednosti u registru:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDLLs\C:\PROGRAM FILES\APPLICATION UPDATER\APPLICATIONUPDATER.EXE (PUP.Dealio) -> Value: APPLICATIONUPDATER.EXE -> No action taken.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks\{F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} (PUP.Dealio) -> Value: {F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\{F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} (PUP.Dealio) -> Value: {F3FEE66E-E034-436A-86E4-9690573BEE8A} -> No action taken.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDLLs\C:\PROGRAM FILES\COMMON FILES\SPIGOT\WTXPCOM\COMPONENTS\WIDGITOOLBARFF.DLL (Adware.WidgiToolbar) -> Value: WIDGITOOLBARFF.DLL -> No action taken.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\MSSMSGS (Backdoor.Bot) -> Value: MSSMSGS -> No action taken.

Zaraženi podaci u registru:

Zaraženi direktoriji:

Zaražene datoteke:

c:\program files\application updater\applicationupdater.exe (PUP.Dealio) -> No action taken.

c:\program files\youtube downloader toolbar\IE\4.1\youtubedownloadertoolbarie.dll (PUP.Dealio) -> No action taken.

c:\program files\common files\Spigot\wtxpcom\components\widgitoolbarff.dll (Adware.WidgiToolbar) -> No action taken.

c:\program files\youtube downloader toolbar\widgihelper.exe (PUP.Dealio) -> No action taken.

c:\Users\halilović\AppData\Roaming\logs.dat (Bifrose.Trace) -> No action taken.

c:\Users\halilović\AppData\Local\Temp\UuU.uUu (Malware.Trace) -> No action taken.

c:\Users\halilović\AppData\Local\Temp\XxX.xXx (Malware.Trace) -> No action taken.

Evo ovo je izvjestaj (log) sto sam skenirao citavu C particiju sa  Malwarebytesom. da li mi mozete reci sta da izbrisem a sta da ostavim . . ppoozz

dzix
15 godina
stoncin3 kaže...

Inače ovaj Lavasoftov Ad-Aware IS je ogroman preko 120GB

xD

Stvarno j evelik taj IS, 120 GB kazes!?  {#}

P.S.

Sretna nova godina ekipa!  {#}

Poseban pozdrav kolegama CIS-ovcima ma gdje god bili! Proglasavali su nas "sektasima" i sta ja znam cime sve ne.....no ne damo se vec samo iz dana u dan pokazujemo sve vecu moc!  {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina

@dzelo

možeš sve obrisati

14 godina
neaktivan

@dzelo

A šta koristiš kad si se tako napunio?

15 godina
neaktivan
silovski kaže...

@dzelo

Kako mislis sta koristim, jel od zastite ili si mislio na nesto drugo .. 

Od zastite imam: Avira Free 10 i Wot na Web Browseru i Windowsov firewall

dzix
14 godina
neaktivan
dzelo kaže...
silovski kaže...

@dzelo

To sam i mislio od zaštite,meni je tolko stvari propustio NOD.Ovo je baš dobar primer da se vidi kako je stvarno svejedno Avira,Avast ili MSE ili bilo šta drugo + Wot...

17 godina
silovski kaže...
dzelo kaže...
silovski kaže...

@dzelo

To sam i mislio od zaštite,meni je tolko stvari propustio NOD.Ovo je baš dobar primer da se vidi kako je stvarno svejedno Avira,Avast ili MSE ili bilo šta drugo + Wot...

i nije baš dobar primjer, u logu se vidi da su to večinom malware trace-ovi, dakle ostaci malware-a koje je avira pobrisala, nemožemo biti sigurni da bi ostali AV produkti iste uspješno uklonili. I da tu su još i neki toolbari, ali je to korisnik sam kriv jer ih je instalirao

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 14:15 (mind_challenge).
14 godina
neaktivan

A da je sve to isto samo sa Avastom onda bi rekli kako se to uopšte nebi ni desilo da je imao Aviru sa najboljom detekcijom.Možda bi i Avast isto tako ostavio samo neke repove malwera i te toolbare...

15 godina
protjeran

sretna nova godina svima, ma koji AV/IS koristili. puno sreće zdravlja i CIS-a vam želim! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice