Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.150.207
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ultimativna antivirus tema - P&O

Kako ze zove program slican DefenseWall-u samo je FREE?

EDIT:

Nasao, zove se GeSWall

Evo i video o tom programu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jel neko koristio ili cuo za ovaj program?

UnHackMe 5.99 Build 360

UnHackMe - First BootWatch AntiRootkit! Now it is the must have tool for you!
UnHackMe is specially designed to detect and remove Rootkits (a new generation of Trojan programs - invisible Trojans). A rootkit is a program that a hacker uses to mask intrusion and obtain administrator-level access to a computer or computer network. The intruder installs a rootkit on a computer using a user action or by exploiting a known vulnerability or cracking a password. The rootkit installs a backdoor giving the hacker a full control of the computer. It hides their files, registry keys, and process names, and network connections from your eyes. Your antivirus could not detect such programs because they use compression and encryption of its files. The sample software is Hacker Defender rootkit. UnHackMe allows you to detect and remove Rootkits. UnHackMe tested for removal all modern rootkits: Rustock, Haxdoor, Hacktool, Elite Keylogger etc.

Supported Windows NT4/2000/XP/2003/Vista/Seven 32 and 64 bit. Compatible with all known antiviral software.

What's new in version 5.99:
   1. Improved Malware Scan engine for detecting TDL3++ (also known as TDL4) rootkit. New version of TDL rootkit infects MBR on the 32 and 64 bit Windows systems.
   2. Now UnHackMe can scan Windows 64-bit.
   3. RegRun Warrior CD is able to detect infected MBR and restore original.

Homepage - http://www.greatis.com/unhackme/

Size: 10.0 MB

Download UnHackMe Stable

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:05 (djigibao).
15 godina

Može li mi netko preporučiti koje programe da koristim za antivirusnu zaštitu? Pojma o tome nemam i jedva razlikujem onsnovne pojmove. Za zaštitu ne planiram izdvojiti novac pa ću se morati osloniti na free riješenja! Trenutno na kompjuteru imam instaliran Comodo kao vatrozid te još avast i  Microsoft Security Essentials za rezidentu zaštitu. Pri redovitom mjesečnom skeniranju računala koristim još SAS i MBAM. Molio bih vaše prijedloge.

I još jedno pitanje. Isplati li se piratska zaštita? Neki ljudi koriste piratsku zaštitu sa skinutim userima posebno na NOD32.

Peritus inimicus
16 godina
neaktivan

Imaš MSE i Avast jedan od ta dva makni (osnovno je pravilo da više av-a neide zajedno), već koristiš comodo - to je ok i još stavi WOT na browser

ne isplati se piratizirati takve stvari

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:18 (brixy).
17 godina

Evo koga interesira za skinut/testirat:

Lavasoft Ad-Aware Pro 9 free License

Visit this Lavasoft Ad-Aware Pro promo page, click ‘Buy’ button, then proceed with on-screen instructions and get Lavasoft Ad-Aware Pro 9 for free.

Note : For this you need to login or create a Cnet account.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:45 (djigibao).
15 godina
RE: Ultimativna antivirus tema - P&O
captain_soap_McTawish kaže...

Može li mi netko preporučiti koje programe da koristim za antivirusnu zaštitu? Pojma o tome nemam i jedva razlikujem onsnovne pojmove. Za zaštitu ne planiram izdvojiti novac pa ću se morati osloniti na free riješenja! Trenutno na kompjuteru imam instaliran Comodo kao vatrozid te još avast i  Microsoft Security Essentials za rezidentu zaštitu. Pri redovitom mjesečnom skeniranju računala koristim još SAS i MBAM. Molio bih vaše prijedloge.

I još jedno pitanje. Isplati li se piratska zaštita? Neki ljudi koriste piratsku zaštitu sa skinutim userima posebno na NOD32.

1. Comodo FW + MSE ( kao AV ti je i Panda jako dobra jer je "Cloud based" AV program i nije ovisna o virusnim definicijama pa je samim time i jako jednostavna i lagana za sistem;na stranici ti nude pro verziju koja se plača ali je taj link isto i za free verziju koju onda poslije sa kupljenim ključem otključaš u "pro" a i dijelile su se te licence nedavno  pa upitaj ovdje ako je želiš jer ima ljudi koji su uzeli hrpu pa dijele po potrebi onima koji to žele ;)  + Sandboxie ili  jednostavno All in One productCIS ( Comodo Internet Security ) i nemaš brige {#}

A da,stavi si još i WOT na browser da znaš koje su stranice malciozne pa da ne ulaziš na njih ili kao što imam ja-Clear Cloud DNS adrese umjesto postoječih!

2. Za "mjesečno" skeniranje koristi Hitman pro , MBAM ili odličan Emsisoft Anti-Malware

3. Za "mjesečno" čiščenje kompa CCleaner ili Glary Utilities

4. Piratska zaštita se NE ISPLATI jer postoje odlične free stvari koje su jednako dobre a često puta čak i bolje nego dosta paid programa!

Jel tako-tako je !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:25 (andi.cro).
16 godina
neaktivan

Di su ankete kad pišem post?

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina
protjeran
siketa kaže...

Di su ankete kad pišem post?

ispod boxa za upis teksta imaš kućicu "omogućeno glasanje"

16 godina
neaktivan

Bit će da je utjecaj gemišta jači nego što je trebao biti....{#}

A i dioptrija ide očito u plus domenu......

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:41 (siketa).
16 godina
neaktivan

Ajde da vidimo kolko nas ima...

12 ponosni sam korisnik CIS-a
13 nit sam vrit nit mimo
6 mrzim samu pomisao na CIS
14 godina
protjeran

na avast internet security sam isključio mail zastitu, P2P i IM zastitu te antispam. da li treba jos sto podesiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 23:20 (deepblue).
17 godina
deepblue kaže...

na avast internet security sam isključio mail zastitu, P2P zastitu te antispam. da li treba jos sto podesiti {#}

Hm ne bas to je to uglavnom bitno kaj je i trebalo iskljucit pa nema problema.{#}

16 godina
neaktivan
deepblue kaže...

na avast internet security sam isključio mail zastitu, P2P i IM zastitu te antispam. da li treba jos sto podesiti {#}

Dovoljno je imati samo File shield dok ne upogone Behavior shield.

Network i Web shieldovi su višak jer sve što oni prijave blokira i File shield.

17 godina

...i onda mu na kraju ostane Avast Free {#}

17 godina
neaktivan

Comodo Cleaning Essentials - sneak peek by Languy, DACS trenutno ne radi ali se bar može vidjeti kako radi process hack... ovaj KillSwitch {#}

Comodo
16 godina
odjavljen
siketa kaže...
deepblue kaže...

Dovoljno je imati samo File shield dok ne upogone Behavior shield.

Network i Web shieldovi su višak jer sve što oni prijave blokira i File shield.

Kako dok ne upogone?

Zar free verzija ne sadržava Behavior shield?

...
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
Kako dok ne upogone?

Broj senzora koji su u trenutnom BS-u je mali, a u nadolazećoj v5.1 će se povećati.

Međutim, tek u v6 bi to trebao postati pravi behavior blocker.

Za sada on služi da interno ekipa iz Avasta može nešto naučiti.

Funkcionalnost mu je na razini Avirinog ProActiva...

Eh, da su odmah licencirali neki BB kao što su GMER za rootkitove.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 14:04 (siketa).
14 godina
neaktivan

pozz ljudi imam jedan problem imam virus crv na memoriskoj kartici i izbrišem ga a on se pojavi opet svakih 1 min , probal sam i formatirati al opet isto kaj da radim on izbacuje ovo NF:AutoRun-gen2 [Wrm]

16 godina
neaktivan
Trebam preporuku za novi AV.

Imam Aviru Premium (ne suite, ne trebam firewall) ali kako vidim na trenutnim testovima je medju zadnjima.

Sta preporucujete?(ne mora biti besplatno naravno) Kao sto sam rekao, firewall mi ne treba.
17 godina
neaktivan

pc igrač kaže...

pozz ljudi imam jedan problem imam virus crv na memoriskoj kartici i izbrišem ga a on se pojavi opet svakih 1 min , probal sam i formatirati al opet isto kaj da radim on izbacuje ovo NF:AutoRun-gen2 [Wrm]

imaš ti infekciju na sistemu čini mi se... hitman pa vidi što je

Arxi kaže...

Imam Aviru Premium (ne suite, ne trebam firewall) ali kako vidim na trenutnim testovima je medju zadnjima.

Sta preporucujete?(ne mora biti besplatno naravno) Kao sto sam rekao, firewall mi ne treba.

na kojim testovima?

Comodo
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 20:38 ((s)izgoreo).
16 godina
odjavljen
siketa kaže...
kingmedo kaže...
Kako dok ne upogone?

Broj senzora koji su u trenutnom BS-u je mali, a u nadolazećoj v5.1 će se povećati.

Međutim, tek u v6 bi to trebao postati pravi behavior blocker.

Za sada on služi da interno ekipa iz Avasta može nešto naučiti.

Funkcionalnost mu je na razini Avirinog ProActiva...

Eh, da su odmah licencirali neki BB kao što su GMER za rootkitove.....

Znam to, ali ne možeš reći da nemaju (nazovimo ga tako) BB, imaju ga, ali je funkcionalan da je kao da ga niti nema.

To je i prebolem većini IS programa, nema kvalitetnih HIPS, BB, SB i inih modula...

...
17 godina
Arxi kaže...

e da mi je vidjeti te testove na kojima je Avira zadnja

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
mind_challenge kaže...
Arxi kaže...

e da mi je vidjeti te testove na kojima je Avira zadnja

To se odnosi na testove Proaktivne zaštite, jer Avira nema HIPS nikakav zato pada u testovima takve zastite inace Avire je po detekciji gamadi kaj se tice definicija pri vrhu to se zna.{#} No nema frke jedan SpyShelter Free dodaš uz Aviru i nema problema s obzirom da korisnik nece Firewall i rješeno. E sad je druga prica hoce li on moc, tj znat radit s SpyShelter i odgovorit pravilno na neko upozorenje kad ga taj program izbaci tu treba ipak malo iskustva itekak.{#}

15 godina
protjeran
Arxi kaže...

ne znam koje si testove gledao, ostani na aviri, jedna je od najboljih.

17 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Znam to, ali ne možeš reći da nemaju (nazovimo ga tako) BB, imaju ga, ali je funkcionalan da je kao da ga niti nema.

To je i prebolem većini IS programa, nema kvalitetnih HIPS, BB, SB i inih modula...

ne znam jesi li vidio Languyev video sa novom betom avasta gdje pred kraj iskaču BB popupovi (pri CCleanerovom čišćenju i pokretanju SASa) na koje treba odgovoriti, ako nisi evo videa ispod:

Comodo
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 15:45 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

- hvala rambox

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 18:16 (Arxi).
16 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...
kingmedo kaže...

ne znam jesi li vidio Languyev video sa novom betom avasta gdje pred kraj iskaču BB popupovi (pri CCleanerovom čišćenju i pokretanju SASa) na koje treba odgovoriti, ako nisi evo videa ispod:

Hvala na linku, nisam vidio.

Koristio sam Avast free (v5) oko 3 mjeseca sa uključenim BB i niti jedan pop-up nije iskočio.

...
17 godina
(s)izgoreo kaže...
kingmedo kaže...

Iskace na CCleaner a na gamad ne, bas krasno i zgodno vrlo efikasno da oni u Avast nisu culu za Bjelu listu programa sigurno glupost.{#} Niti jedan HIPS ili Behavioral Blocker koji nekaj valja ne iskace na CCleaner, Behavioral Blocker bez bjele liste programa je nula bodova pa onda pita za gluposti a ono kaj treba ne pita klasicno smece.{#}{#}

16 godina

Evo možete li mi preporučit najbolju moguću  FREE zaštitu uskoro ću stavit nove windowse pa ako nije problem recite {#}

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
17 godina
jukiii kaže...

Evo možete li mi preporučit najbolju moguću  FREE zaštitu uskoro ću stavit nove windowse pa ako nije problem recite  {#}

AKO si voljan učiti, ili znaš nešto o zaštiti, i imaš volje čitati po-upove onda CIS

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
AKO si voljan učiti, ili znaš nešto o zaštiti, i imaš volje čitati po-upove onda CIS

U default konfiguraciji je uključen sandbox i s njim nema pop-upova......

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice