- Kaspersky AV (trial)
- Comodo FW
- MBAM
- WOT
.
ja sam još uvijek na aviri i wipatrolu,ne da mi se kemijat da ne smrdam ove petogodišnje windowse i ti spominješ mbam kao da ga vrtiš u reanom vremenu
.
ja sam još uvijek na aviri i wipatrolu,ne da mi se kemijat da ne smrdam ove petogodišnje windowse i ti spominješ mbam kao da ga vrtiš u reanom vremenu
.
Spominjem ga jer sam primjetio da ga svi spominju kad nabrajaju
Nemoj, izloži komp u muzej
Sto 2008 kad vidm da ima i 2010 ;)
I sto toliko naglasavas da se kupi ;)
lazo je posten i savjestan gradjanin koji kupi soft tu i tamo. bolje i ti odi kupit adobe elemente za video..makar ti je ono sica. :))
u sto trpas direktorsku placu ;)
Zato sto je to vrlo dobra investicija u software ;)
Ozbiljno, ne moze da skodi. Ovo (ERD) ponesem sa mnom svaki put kada idem da preinstaliram PC ili cistim viruse.
Doduse ponesem i Hirens CD....
dobra dva posta. dobre informacije.
ne čistim opasne stvari, zapravo već godinama ne čistim nikakve stvari :)
prvo što radim kad instaliram sustav je isključivanje restore point, indexing service i još neke sitnice...
ma sve to stoji, ne cisti od nas 15 niko nista sebi.. 90% price se svodi na "teren".
ja isto sebi ponekad iskljucim papanje 3-4 giga za restore.
nikako to radit ljudima kojima instaliras pc negdje iza sedam gora.
System Restore ima jednu jedinu prednost a to je sto mozete vratiti zeznut sustav nakon neuspjele instalacije drivera. Sve ostalo ide kontra System Restorea. Na pr. to je leglo virusa (ako ste zarazeni), usporava instalacije programa, guta prostor (mada to nije prob. sa trenutnim HDD-ima) i zna se poklati sa antivirusima ili sa nekim programima.
Zato ja koristim vrlo elegantno resenje. Vracanje sustava sa Acronisom traje 10 min. Ruku na srce, mana ovakvog pristupa je to sto gubite sve datoteke nakon vracanja ali tko jos cuva vredne stvari na C:\ ?
A moze li se vratiti neka datoteka koju sam izbrisao iz smeca?
Sto 2008 kad vidm da ima i 2010 ;)
I sto toliko naglasavas da se kupi ;)
lazo je posten i savjestan gradjanin koji kupi soft tu i tamo. bolje i ti odi kupit adobe elemente za video..makar ti je ono sica. :))
u sto trpas direktorsku placu ;)
U pelene ;)
I rekli smo da necemo otkrivati privatne stvari ;)
A jel imas tajnicu?
Pa nije bas tajnica (sekretarica) vec pripravnica ;)
Ispravak netocnog navoda (de mi ovi strani/hrvatski jezij ;)). Nije preduzeca vec preduzeceta dragi kolega ;)
Torrente, pitanje za tebe;
Zašto nisi probao KIS? Zašto baš bitdefender?
KIS mi se čini idealan program za tebe.
bila je strahovita akcija na
platio godinu dana nesto smijesno jeftino za is, a kasnije te renew opet izadje jako jako jeftino.
bio je omjer dva bitdefa za 1 kav.
edit...dva ipo is-a za jedan kav.
A moze li se vratiti neka datoteka koju sam izbrisao iz smeca?
može, imaš masu programa te namjene. ja sam radio s GetDataBack
bila je strahovita akcija na
platio godinu dana nesto smijesno jeftino za is, a kasnije te renew opet izadje jako jako jeftino.
bio je omjer dva bitdefa za 1 kav.
edit...dva ipo is-a za jedan kav.
Ok, prije slijedećeg renewa isprobaj malo KIS.
Koji KIS koristis?
Koji KIS koristis?
Ja?
Koristim Kaspesky antivirus 2011, ne cijeli KIS. Gore sam to naveo.
Zašto?
Zašto?
Zanima me kako su performanse PC-a sa KIS-om. Kakav je uopce. Da li gnjavi? Da li se moze napredno stelati a da pri tom ne moras imati zavrseno FER u Zagrebu i tako to.
Ozbiljno!
..i onaj sejf-ran ;)
xy 2011 edicije.
xy 2011 edicije.
Imal jos koji, i kakav je ovaj?
ovo koriste ljudi sa velikim ball-sima.
http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
stavi ovo, izmoli 3 zdravomarije i bog te veselio.
Ne treba meni uopste, treba mi jaranu da skine, reko njemu profesor . .
Ne treba meni uopste, treba mi jaranu da skine, reko njemu profesor . .
evo besplatni avast
http://www.avast.com/en-eu/security-software-home-office
to ti je pristojno i dobro...hoces jos nesto..firewall?
ovo koriste ljudi sa velikim ball-sima.
avast je u redu..
Zašto?
Zanima me kako su performanse PC-a sa KIS-om. Kakav je uopce. Da li gnjavi? Da li se moze napredno stelati a da pri tom ne moras imati zavrseno FER u Zagrebu i tako to.
Ozbiljno!
Za performanse ne mogu reći jer imam AV, a ne IS.
Ne gnjavi, ali ima jako dobar behavier blocker, javlja se kada je potrebno.
Ne treba ništa konfigurirati, osim nešto (zaboravih što, ali lako je uočljivo) u firewallu, što bi korisnik poput tebe sigurno znao.
Zanimljiv je (bar meni) pop-up prilikom ubacivanja sticka u komp, pop-up iskače koji nudi "full scan", quick scan", "do not scan".
Dosta korisno.
Zašto?
Ozbiljno!
koliko sam ja skužio u ono malo vremena što sam ga isprobavao, da nije baš težak, ali kad se updateao, onda je 1-3min opasno opterećivao sustav. hard je poludio uvijek, a CPU je bio na oko 50%
edit:
updateao se otprilike svakih sat vremena. inače daje dojam sigurnog i kvalitetnog programa.
Zašto?
Ozbiljno!
koliko sam ja skužio u ono malo vremena što sam ga isprobavao, da nije baš težak, ali kad se updateao, onda je 1-3min opasno opterećivao sustav. hard je poludio uvijek, a CPU je bio na oko 50%
Ovo mogu potvrditi, s tim da ponekad ima problema s updatima te update traje 5-10 min, a možda se radi o par mb.
to mi radi i avira,još ako se to spoji s microsoftovim scanom kod dizanja os-a..katastrofa od usporavanja
zato nakon updatea windowsa gasim iste,a aviru sam reducirao na 3 provjere za novi update dnevno,pardon 4
prije je bilo 8 puta
neki dan sam vam to isto spominjao.
bitdefender takodjer svako sat vremena potegne od 50 do 500kb updatea... i rovari po hardu 3-4 minuta.
prebacis up svako 2 sata i uduplo smanjis iritaciju :)
edit
zanimljivo ja sa avira is nemam tako nesto seneka.
apsolutno neprimjetno..da nije onog baloncica nebih znao.
download i instal updatea 15 sekundi svako sat vremena.
neznam zasto ovi guse.