Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.150.207
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji je najbolji antivirusni program

odes na fajl u karanteni i desnim misem po njemu...imas send. ako je false makar ce ga uklonit iz baze, zato treba poslat.

edit:

oni frikovi ,ima li il nema boga upropastise coeka ;)

samo da ga pozdravim i podrzim.

nije torrente ckapi ko sto vecina misli

teško vrijeme za matore
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 20:58 (torrente).
15 godina
RE: Koji je najbolji antivirusni program
torrente kaže...

odes na fajl u karanteni i desnim misem po njemu...imas send. ako je false makar ce ga uklonit iz baze, zato treba poslat.

Ali nema ga u karanteni!!!

Defoultno mi je GUARD narihtan na "Deny Aces",možda ga zbog toga nema?

Kada idem na "Add suspicious file to quarantine" otvara mi prozor da stavim neki fajl sa kompa u karantenu a ovo je HTTP veza!

Na koji način uploadat Aviri sumljivu HTTP vezu?

17 godina

izadje ti blokada sa onom slikom koju si stavio...zatim opet izadje mali skocni prozor i nudi ti karantenu ili brisanje ili ignoriranje.

meni je difultno i skace taj prozorcic uz onu muziku tiru-liru..aplay karantena i tamo je.

nemogu sad palit laptop radi toga,sad sam na desktopun.

teško vrijeme za matore
15 godina

Evo uspio samOsmijeh

15 godina
neaktivan

po meni avira naj naj...imao sam prije nod32 avg i jos neke gluposti,ali avira mi najvise odgovara,najvise sto je mozes ugasiti na neko vrijeme(kad god hoces)sto je dobro za korisnike sa programima s themidomlak za uporabu....ma po meni naj,imam ga vec oko 3 mjeseca jos ga isprobavam i jako sam zadovoljan...

17 godina
torrente kaže...

najbolje da oni odgovore nakon analize.

btw cestitam na proslavi 01.09.

Ma to je nist nema problema, pa Avira reagira na lazni link za Paypal koji je stavljen ko primjer u toj temi to je to. Reagira i Avira Free na ovo a kak je to recimo Phising stil, onda je tu i Anti-Phising u Aviri Free recimo kaj ne.Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 0:13 (rambox).
16 godina
neaktivan
skiljavi kaže...

ali avira mi najvise odgovara,najvise sto je mozes ugasiti na neko vrijeme(kad god hoces)sto je dobro za korisnike sa programima s themidomlak za uporabu....

Pa kaj ovo nema i Avast?

ZIG ZAG
16 godina
odjavljen
siketa kaže...
skiljavi kaže...

ali avira mi najvise odgovara,najvise sto je mozes ugasiti na neko vrijeme(kad god hoces)sto je dobro za korisnike sa programima s themidomlak za uporabu....

Pa kaj ovo nema i Avast?

Naravno da ima, svaki od shielda možeš posebno ugasiti. Odnosno "zaustaviti".

16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Šta je ovo braćo moja!!! Iznenađen

Pokušao sam uć na "Zaštita računala na mreži i internetu" a kad ono...( pogledaj sliku )!!!

Odavno je to apsorbirano - link

15 godina

Po ovome sudeči izgleda da više nema Pc tools firewall plus otišao u mirovinu.

Izgleda da ga neče više razvijati tj biti če u sklopu drugoga programa,ako je točnoSramim se

http://www.pctools.com/firewall/

16 godina
neaktivan
TonyM kaže...

Izgleda da ga neče više razvijati tj biti če u sklopu drugoga programa,ako je točnoSramim se

Postao već ich pod najbolji Firewall tematiku...ovo je OT ovdje......

ZIG ZAG
16 godina
neaktivan

Izašao novi Spyware Doctor with Antivirus 2011...

http://www.pctools.com/spyware-doctor-antivirus/

ZIG ZAG
15 godina
siketa kaže...
TonyM kaže...

Postao već ich pod najbolji Firewall tematiku...ovo je OT ovdje......

Oprosti nisam vidioPlač.

Dali se i dalje spyware doktor plača,ja mislim da nije besplatan.Smijeh

15 godina

Upravo instalirao KIS 2011.Moram priznati da sam oduševljen koliko mi malo memorije guta zasada,vidjet ćemo kako će biti dalje i samo da napomenem koristim legalni key,a verzija s novog bug-ovog dvd-a.

17 godina
protjeran
TonyM kaže...
siketa kaže...
TonyM kaže...
Dali se i dalje spyware doktor plača,ja mislim da nije besplatan.Smijeh

I dalje se plaća, ofkors!;)

Samo ima besplatni SD with antivirus na google packu

Misli da je to ova prethodna verzija 2010?:S

EDIT

lol

Best-buy Awards!!!xD

40 eura licenca

trash bin can:S
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 18:02 (stoncin3).
16 godina
odjavljen

Evo sad baš pročitao članak, odnosno temu broja u ovomjesečnom BUG-u (antivirusni programi). Za početak, lagano razočaranje zbog izostanka dobro nam znanog Comodo-a.

Zanimljivo, u testu su bili samo komercijalni paketi (još zanimljivije bio je jedan besplatan i to MSE) i to Internet security paketi.

Znači, nabrojane su mogućnosti, usporedba AV-a odnosno IS paketa te na kraju test detekcije te ukljanjanje tih istih malware-a.

Uglavnom je sendboxing tehnologija navođena kao najveća prednost određenog paketa, odnosno nedostatak.

Sve u svemu lijep skup informacija na par stranica (točnije 15, nisam baš siguran da se dobro sjećam).

15 godina
neaktivan

evo i ja sam kupio večeras BUG i počeo čitati. sve u svemu , avast je kao po njihovom testu najbolji, a kako i autor navodi, ja mu nekakone vjerujem, al dobro sad. avira jepri vrhu, što me isto veseli, kao i eset smart security, koji naravno ja favoriziram. k tome, za đake i studente 50 posto popusta , što bi onda izašlo oko 171 kuna, jer je osnovna cijena 342 kune, što je ipak , za današnje prilike veliki novac. a  s druge strane kad gledam da je battlefield bad company 350 kuna, onda se možda ovo i ne čini baš prevelikom cijenom...

17 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

evo i ja sam kupio večeras BUG i počeo čitati. sve u svemu , avast je kao po njihovom testu najbolji, a kako i autor navodi, ja mu nekakone vjerujem, al dobro sad. avira jepri vrhu, što me isto veseli, kao i eset smart security, koji naravno ja favoriziram. k tome, za đake i studente 50 posto popusta , što bi onda izašlo oko 171 kuna, jer je osnovna cijena 342 kune, što je ipak , za današnje prilike veliki novac. a  s druge strane kad gledam da je battlefield bad company 350 kuna, onda se možda ovo i ne čini baš prevelikom cijenom...

Nije avast po njihovom najbolji, nisu izabrali jednog najboljeg, nego više njih, koji su u samom vrhu i koje bi preporučili.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan

Evo ovo mi je našao novi Spyware Doctor, ali ne može uklonit infekcije jer treba imati licencu kao i uvijek do sada.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 11:07 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Evo ovo mi je našao novi Spyware Doctor, ali ne može uklonit infekcije jer treba imati licencu kao i uvijek do sada.

Osmijeh opet experimentiraš..?pa znao si da u probnoj verziji ne briše detektirano,stavi to na virus total
čuj mora nešto naći da te motivira da ga kupiš

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 11:24 (seneka).
16 godina
odjavljen
Razer_Copperhead kaže...

Znači onda s drugim čistaćima poput MBAM-a i SAS-a provjeri računalo.

EDIT. Poslušaj senekin savjet Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 11:12 (kingmedo).
17 godina
neaktivan

Da, opet eksperimentiram. :) Čisto je sa svim drugim čistačima.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Da, opet eksperimentiram. :) Čisto je sa svim drugim čistačima.

ma jasno,nekakav trojan iz 2003 i taj worm-spybot,mah...

16 godina
neaktivan

Pročitao sam temu broja u novom Bug-u.Šteta što nisu stavljali i free antiviruse i pakete(osim MSE-a).Neki paketi za koje sam malo ili nikad nisam čuo su me jako iznenadili(G Data i IKARUS primjerice).Od paketa koji su dostupni i u free inačici pojavili su se i Avast i Avira.Oni su (po mom očekivanju) u vrhu.

Kao što je netko već napisao, šteta da nema COMODO-a jer se pokazao kao dobar paket i može se nositi s ESET-om i Norton-om.

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
odjavljen
siketa kaže...

Čujte i počujte....daje se na znanje svima....(trube u pozadini)....

Comodo Internet Security 5.0 final se pušta u opticaj ovu srijedu, 1.9.2010. Cool

Hm, danas je 1.09 i nekako mi je čudno da se nitko ne hvali novim CIS-om... Nije valjda da nije izašla finalna verzija?Iznenađen

16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Hm, danas je 1.09 i nekako mi je čudno da se nitko ne hvali novim CIS-om... Nije valjda da nije izašla finalna verzija?Iznenađen

Pa neće valjda američka firma izdavati softver po noći da bi ga mi dobili do podne po srednjeuropskom vremenu.

ZIG ZAG
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Kaj ce ti taj cudnovat teški kljunaš od programa, baci ga kroz prozor nek naivci kupuju licencu a oni ostali imaj besplatne cistace gamadi koji su još znatno bolji.Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Kaj ce ti taj cudnovat teški kljunaš od programa, baci ga kroz prozor nek naivci kupuju licencu a oni ostali imaj besplatne cistace gamadi koji su još znatno bolji.Nevinašce

Samo sam ga htio isprovat da vidim da li je što bolji od prijašnje verzije. Ništa mi nije našao SAS ni MBAM ni Avira Free, a Hitman Pro mi je našao i uklonio nekoliko kolačića.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 17:08 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

Najsvježija informacija....Final verzija je pomaknuta na 14.09., a sutra izlazi RC2.

Egemen:"We have finalized windows 7 registry research and added some new keys to CIS 2011. Hence we want to observe the effects of these new protections with another RC.
We will be releasing CIS 2011 to public on 14th and will do another RC tomorrow."

ZIG ZAG
15 godina
protjeran

bilo bim vam bolje da svi prijeđete na ess4 jedan je korak ispred nod32 izgled je isti ima još firewall. ja ga koristim na 7 i mogu reči da je najbolji .  znam nije i nod 32 loš sam ess mi se čini boljim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice