Tsr.boot ,CMJspy-Backdoor RAT

poruka: 6
|
čitano: 1.851
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sve je bilo u redu do nedavno kada mi je NOD otkrio 1 Physical disk TSR.BOOT virus, googlala sam i našla da probam skenirati s Exterminate it programom. To sam napravila i on mi je našao CMJ SPY 0, backdoor RAT. Niti anti malware, niti Spybot nisu ga pronašli. Ali ga nemože ukloniti. I tako sam ja sada zbunjena jer neznam šta da radim s tim štakorom.

Probala sam fixspybot, fixsbr... ništa.. probala sam Bootati s Bitdefenderom, neće mi pokrenuti reboot.
Ima netko ikakvu ideju?

17 godina

Probaj isključiti System Restore i iz Safe Moda skenirati sa Avirom i Malwarebytesom...
Ako to ne uspije skini si Avira Rescue CD i probaj bootati i tak očistit...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
neaktivan
RE: Tsr.boot ,CMJspy-Backdoor RAT

isprobano s malwareom, nije uspjelo. ne nalazi ništa. Probala sam s BitDefender rescue cd, ali mi nije htio bootati s CDa.

Danas sam instalirala Kaspersky i on mi isto javlja da je nađen Backdoor rat i TSR.boot na 1 physical sektoru..

Probati ću s Avira..možda uspije..nadam se.

16 godina
neaktivan

Isti problem sam imao i ja... Ali da me ubiješ ne sjećam se točno kak sam to riješio... Ja mislim da je bio u pitanju kaspersky i format c particije... Inače taj tsr.boot je baš gadna stvar, jako ga se teško riješiti...

Phenom 9850, Gigabyte ma78g-ds3h, Gigabyte 4850 1GB ddr3, kingmax 2GB 800Mhz
17 godina
Cornelia kaže...

isprobano s malwareom, nije uspjelo. ne nalazi ništa. Probala sam s BitDefender rescue cd, ali mi nije htio bootati s CDa.

Danas sam instalirala Kaspersky i on mi isto javlja da je nađen Backdoor rat i TSR.boot na 1 physical sektoru..

Probati ću s Avira..možda uspije..nadam se.

To kaj ti nije htio bootat moraš dobro zapržit i namjestit u biosu...
.ISO file zapržiš na CD tak da u Nerou ili Ashampoou odabereš Burn Image To Disc, i u biosu moraš pod 1st Boot Device staviti CD ROM...
I onda probaj sa Avira Rescue CD...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
neaktivan

Moguće da sam krivo spržila cd. Da, ovaj TSR je užas, a uz njega još i ovaj tu neki Špijunski štakor. Već 2 dana pokušavam sve živo. A nebi htjela format jer koliko sam čula on prelazi sa particije na particiju tako da bi opet ostao na komp. Hvala dragoj sestrici što mi je priuštila ovaj horor, jer izgleda da je s njenog laptopa prešao na moj komp kada ga je spojila preko usb.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice