Sigurnosni paketi

poruka: 4
|
čitano: 1.357
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sigurnosni paketi

Koristi li tko sigurnosne pakete Eset smart security, Bitdefender total security ili Kaspersky Internet Security?

Znanima me je su li firewalli u takvim paketima dobri

(.) (.)
17 godina
neaktivan
Sigurnosni paketi

zadnja dva su odlična, mada preferiram rusa....

17 godina
neaktivan
RE: Sigurnosni paketi

Takode zadnja dva... bitdefender ti je uraden nesto kao zonealarm sto je dobar fazon oko postavki firewalla i nisam imao sa njim nekih problema mada osobno mrsko mi je cackati sa firewallom jer mi stalno nesto izbacuje sta se pokusava spojiti na net i zbog toga korsitim samo av i to kaspersky AV, a sto se tice kasperskog Internet security nervirao me je onaj anti hacker (pogotovo) i jos neke stvari besmislene koje mi stalno izbacuje kad dopustim nekom programu pristup netu, jos me hiljadu puta za to i jos kod internet securitya sam primjetio da skenira protokol sto mi je usporavalo brzinu konekcije, a primjetio sam kad sam skidao nesto npr. sa newsa kad sam skidao neki program skine odredni procenat, onda to skenira i zaustavi daljne skidanje i kad to skenira pusti da se dalje skida i sve tako paket po paket...mah pretjerano

Inace glup mi je taj firewall mah moze svoju ulogu dobro obaviti i obicni windows firewall , mada i on mi je iskljucen :D.. mah najbolje rjesenje je obicni AV...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2008 14:49 (Alen).
17 godina
neaktivan
Sigurnosni paketi

i ja kžem, ja koristim na pcu home edition avasta i sasvim je ok...na laptopu je nod a on je možda i bolji...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice