Koristi li tko sigurnosne pakete Eset smart security, Bitdefender total security ili Kaspersky Internet Security?
Znanima me je su li firewalli u takvim paketima dobri
Koristi li tko sigurnosne pakete Eset smart security, Bitdefender total security ili Kaspersky Internet Security?
Znanima me je su li firewalli u takvim paketima dobri
zadnja dva su odlična, mada preferiram rusa....
Takode zadnja dva... bitdefender ti je uraden nesto kao zonealarm sto je dobar fazon oko postavki firewalla i nisam imao sa njim nekih problema mada osobno mrsko mi je cackati sa firewallom jer mi stalno nesto izbacuje sta se pokusava spojiti na net i zbog toga korsitim samo av i to kaspersky AV, a sto se tice kasperskog Internet security nervirao me je onaj anti hacker (pogotovo) i jos neke stvari besmislene koje mi stalno izbacuje kad dopustim nekom programu pristup netu, jos me hiljadu puta za to i jos kod internet securitya sam primjetio da skenira protokol sto mi je usporavalo brzinu konekcije, a primjetio sam kad sam skidao nesto npr. sa newsa kad sam skidao neki program skine odredni procenat, onda to skenira i zaustavi daljne skidanje i kad to skenira pusti da se dalje skida i sve tako paket po paket...mah pretjerano
Inace glup mi je taj firewall mah moze svoju ulogu dobro obaviti i obicni windows firewall , mada i on mi je iskljucen :D.. mah najbolje rjesenje je obicni AV...
i ja kžem, ja koristim na pcu home edition avasta i sasvim je ok...na laptopu je nod a on je možda i bolji...