Pozdrav svima. Imam jedan problem vezan uz antivirusni program Microsoft Security Essential. Naime kada želim izvršiti ažuriranja o najnovijih definicijama virusa i špijunskog softvera prikaže mi se da ažuiriranje nije uspjelo i ispiše mi se sljedeća poruka: "Security Essential nije mogao potražiti ažuriranja definicija virusa i špijunskih programa zbog problema s internetskom ili mrežnom vezom". U infomacijama podrške stoji mi kod greške: 0xc80003fd, a u opisu greške stoji sljedeće: Security Essential nije uspio instalirati ažuriranja definicija. Pokušajte ponovno poslije. Ne znam više što da radim jer mi internet savršeno radi, a antivirusni program mi se neće da ažurira. Ako netko zna išta o ovome problemu neka mi pomogne.
Problem s Microsoft Security Essential
- poruka: 5
- |
- čitano: 6.094
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na tvom mjestu nebi ništa kemijao. Deinstaliraj MSE, restartaj PC, idi na net, downloadaj najnoviju verziju i instaliraj je na PC. Napravi update i izskeniraj komp. Zasigurno ti je nešto oštetilo AV program kojeg imaš instaliranog.
Pozdrav svima. Imam jedan problem vezan uz antivirusni program Microsoft Security Essential. Naime kada želim izvršiti ažuriranja o najnovijih definicijama virusa i špijunskog softvera prikaže mi se da ažuiriranje nije uspjelo i ispiše mi se sljedeća poruka: "Security Essential nije mogao potražiti ažuriranja definicija virusa i špijunskih programa zbog problema s internetskom ili mrežnom vezom". U infomacijama podrške stoji mi kod greške: 0xc80003fd, a u opisu greške stoji sljedeće: Security Essential nije uspio instalirati ažuriranja definicija. Pokušajte ponovno poslije. Ne znam više što da radim jer mi internet savršeno radi, a antivirusni program mi se neće da ažurira. Ako netko zna išta o ovome problemu neka mi pomogne.
Inace ako je sve uredu update bi se trebao redovito skidati ali to kod tebe nije.Moze biti razno razni problemi.Ne znam dali si probao proskenirati s drugim poznatim skenerima pa da se rijesis dileme da nije neki malware koji neda da se update nadogradi.Ako je kompjuter cist onda bi moglo biti problem oko MSE.
Evo skenera
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
Samo reinstaliraj MSE i sve bi trebalo raditi. Ako se problemi nastave, nazovi 0800 600 600 (Microsoftova besplatna služba za korisnike - na hr.) i oni će ti rješiti sve ;)
ako ti updateanje virusnih definicija ne radi kako treba, odi na microsoftove stranice sa kojih se može skinuti sam program i skini datoteku sa definicijama i ručno pokreni update. samo pokreneš tu skinutu datoteku i trebalo bi se normalno updateati