Preglednik blokiran?

poruka: 7
|
čitano: 11.264
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
preglednik blokiran?

Danas mi se pojavio prozor u kojemu pise da mi je preglednik blokiran zbog nekih ilegalnih skidanja,autorskih prava i sta ja znam jos cega i pise da se mora platiti kazna od 500kn da se aktivira preglednik...uspio sam nekako zatvoriti preglednik i sad opet preglednik radi dobro...jel sad taj virus ili sza je vec to na mom pc? Inace ta poruka sta se prikazala na njoj je pisalo MUP xD

Zanima me dali postoji neki besplatni antivirus koji moze obrisati viruse?

LoL - Fordox
12 godina
neaktivan
Re: preglednik blokiran?
Fordox kaže...

Danas mi se pojavio prozor u kojemu pise da mi je preglednik blokiran zbog nekih ilegalnih skidanja,autorskih prava i sta ja znam jos cega i pise da se mora platiti kazna od 500kn da se aktivira preglednik...uspio sam nekako zatvoriti preglednik i sad opet preglednik radi dobro...jel sad taj virus ili sza je vec to na mom pc? Inace ta poruka sta se prikazala na njoj je pisalo MUP xD

Zanima me dali postoji neki besplatni antivirus koji moze obrisati viruse?

To se zove ransomware, posebna vrsta malware-a.

Pokušao bih sa Malwarebytes-ovim besplatnim antivirusom, on mi se čini nekako najbolji što se tiče uklanjanja virusa, samo što nema stalnu zaštitu. Krajnji slučaj: reinstalacija Windows-a, ali mislim da ne bi trebalo do toga da dođe.

Preporučujem ti i da pregledaš add-on-e u browser-u, moguće da ćeš tamo naći nešto što ne bi trebalo da bude.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
12 godina
neaktivan
Preglednik blokiran?

Aha,vidjet cu kad dodem doma.Jel taj malware moze napraviti kakvu stetu,recimo u emailu ili na pc-u?

LoL - Fordox
13 godina
neaktivan
Re: Preglednik blokiran?
Fordox kaže...

Aha,vidjet cu kad dodem doma.Jel taj malware moze napraviti kakvu stetu,recimo u emailu ili na pc-u?

Evo ti pogledaj i probaj riješiti kako je u opisu http://av-gurus.blogspot.com/2013/08/upozorenje-vas-osobni-kompjuter-je.html.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan
Fordox kaže...

Ne. On je tu samo da uplaši korisnike koji će ako nasjednu poslati im novac.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
12 godina
neaktivan
Preglednik blokiran?

Bi probao,ali neznam kako otvorit pc u safemodu....na tipku f8 se nista ne događa...nekad mi i pc prilikom paljenja preleti taj crni ekran bios da mi ga uopce ne pokaze nego samo odma ide logo od windowsa xD

LoL - Fordox
16 godina
Fordox kaže...

Bi probao,ali neznam kako otvorit pc u safemodu....na tipku f8 se nista ne događa...nekad mi i pc prilikom paljenja preleti taj crni ekran bios da mi ga uopce ne pokaze nego samo odma ide logo od windowsa xD

lupaj cijelo vrijeme dok ti se restarta i trebo bi ti se pojavit safemode, također ukoliko ti ne upali micanje virusa sa malwarebytesom (nasao sam se u toj situaciji) instaliraj hitman pro free trial verziju i probaj tako..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice