Novi Comodo 2011

poruka: 50
|
čitano: 8.388
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Novi Comodo 2011
Kill Frenzy kaže...

ti ga koristiš?

Mene pitas?

Ja koristim Comodo i sve mi je ok s njim, ustvari na win7 koristim Microsoft Sec. Ese.+Comodo Firewall i ostatak, a na Xp Comodo I.S. komplet.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
Novi Comodo 2011

Prije par dana sam update-ao CIS i primijetio sam da mi jede više rama nego prijašnja verzija,nekih 10-12%.Zanima me jeli to normalno ili?

Malware i Avira ne nađu ništa  od virusa.

16 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...

Prije par dana sam update-ao CIS i primijetio sam da mi jede više rama nego prijašnja verzija,nekih 10-12%.Zanima me jeli to normalno ili?

jel ti koristiš comodov firewall ili security i aviru zajedno?
može malo pojašnjenje

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 19:59 (seneka).
15 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...

Daj podatke o verziji.

Pa 10-12% na 15-20 MB RAMa je cca. 2-3 MB više.

Jel to stvarno zabrinjavajuće?

ZIG ZAG
17 godina
Novi Comodo 2011

pitaj ramboxa {#}

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

pitaj ramboxa {#}

Torrente, čitam da su upakirali GeekBuddy u novu instalaciju CIS-a.....{#}

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:16 (siketa).
15 godina
seneka kaže...
Regular John 19 kaže...

jel ti koristiš comodov firewall ili security i aviru zajedno?
može malo pojašnjenje

Dosad sam koristio Comodo Firewall i već neko vreijem mi je dolazilo ,new version is available.I išao sam instalirat taj update.Skinuo je Comodo premium security i tamo sam izabrao sam da instalira firewall bez antivirusa(zato nisam ni već prije update-ao jer sam mislio da će mi instalirat i jedno i drugo).Od onda mi je ram na oko 50% a prije je bio na 38-40% zauzeća.U Task manageru vidim da uzima oko 6Mb ali primijetio sam da mi je svchost.exe dosta velik.

EDIT:Verzija je 5.0.163652.1142

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:20 (Regular John 19).
17 godina
siketa kaže...

Torrente, čitam da su upakirali GeekBuddy u novu instalaciju CIS-a.....{#}

ajde fino...znaci kada krene instal,osim sto pita os comodo dns,sada ce pitat oces li i gaybuddya?!

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
Novi Comodo 2011

Taj novi comodo,comodo 5, je smeće.Nakon što ga instaliram nemogu na net.Dolje desno mi je žuti trokutić i nemogu niti jednu stranicu otvorit.ako ga isključim ista stvar,tek nakon što ga obrišem mogu na net...argh a prijašnja verzija je radila sasvim ok :(

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Taj novi comodo,comodo 5, je smeće.Nakon što ga instaliram nemogu na net.Dolje desno mi je žuti trokutić i nemogu niti jednu stranicu otvorit.ako ga isključim ista stvar,tek nakon što ga obrišem mogu na net...argh a prijašnja verzija je radila sasvim ok :(

vjerojatno ga nisi dobro podesio

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Da li si nakon instalacije i restarta dobio upit o otkrivenoj novoj mreži?

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
15 godina
Novi Comodo 2011

Isključio sam sandbox i to je to.

Ok ako ga nisam dobro podesio ali zašto nebi i on moga biti jednostavan kao svi ostali.Instaliraš i miran si.

Ja se još naspram ljudi oko mene kužim u sve ovo pa neznam napravit da radi a zamisli njih,za njih je comodo zagonetka. Ako me kužiš šta hoću reći

siketa

mislim da jesam i da je nestao trokutić ali na net i dalje ne mogu

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:30 (Kill Frenzy).
17 godina
Novi Comodo 2011

dovoljno mu je jednom otkriveni network 1 ili 2 klinut ok...jeli tako, ne pita vise?

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Isključio sam sandbox i to je to.

Ok ako ga nisam dobro podesio ali zašto nebi i on moga biti jednostavan kao svi ostali.Instaliraš i miran si.

Ja se još naspram ljudi oko mene kužim u sve ovo pa neznam napravit da radi a zamisli njih,za njih je comodo zagonetka. Ako me kužiš šta hoću reći

siketa

mislim da jesam i da je nestao trokutić ali na net i dalje ne mogu

Ajde resetiraj modem/router (izvuci napajanje i vrati ga) i restartaj računalo.

EDIT: Ne treba ništa podešavati...sve mora raditi po default postavkama od prve....

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the f--k do you think you're talking to?
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 20:38 (siketa).
14 godina
neaktivan
Novi Comodo 2011

Dobro sto je s tim comodom?

Jer samo nama par radi kak treba.

Ja sam svoj problem rijesio sa friskim windovsima()..

Od tada nema problema...

timeless
17 godina
Novi Comodo 2011

Koristim Comodo I.S. na laptopu i na desktopu, na oba dva su dual boot sa XP i 7 (znaci ukupno 4 OS) i na svima mi sve radi super i nikad nikakvih problema  {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
15 godina
protjeran
djigibao kaže...

Koristim Comodo I.S. na laptopu i na desktopu, na oba dva su dual boot sa XP i 7 (znaci ukupno 4 OS) i na svima mi sve radi super i nikad nikakvih problema  {#}

kod mene u kući na 3 računala + još par računla koja održavam i nema problema za sad...

15 godina
neaktivan

Frenzy, jesi riješio problem?

15 godina
Novi Comodo 2011

trenutno imam kis pa kad istekne ću ponovo probat cis

15 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice