ti ga koristiš?
Mene pitas?
Ja koristim Comodo i sve mi je ok s njim, ustvari na win7 koristim Microsoft Sec. Ese.+Comodo Firewall i ostatak, a na Xp Comodo I.S. komplet.
ti ga koristiš?
Mene pitas?
Ja koristim Comodo i sve mi je ok s njim, ustvari na win7 koristim Microsoft Sec. Ese.+Comodo Firewall i ostatak, a na Xp Comodo I.S. komplet.
Prije par dana sam update-ao CIS i primijetio sam da mi jede više rama nego prijašnja verzija,nekih 10-12%.Zanima me jeli to normalno ili?
Malware i Avira ne nađu ništa od virusa.
Prije par dana sam update-ao CIS i primijetio sam da mi jede više rama nego prijašnja verzija,nekih 10-12%.Zanima me jeli to normalno ili?
jel ti koristiš comodov firewall ili security i aviru zajedno?
može malo pojašnjenje
Daj podatke o verziji.
Pa 10-12% na 15-20 MB RAMa je cca. 2-3 MB više.
Jel to stvarno zabrinjavajuće?
pitaj ramboxa
pitaj ramboxa
Torrente, čitam da su upakirali GeekBuddy u novu instalaciju CIS-a.....
jel ti koristiš comodov firewall ili security i aviru zajedno?
može malo pojašnjenje
Dosad sam koristio Comodo Firewall i već neko vreijem mi je dolazilo ,new version is available.I išao sam instalirat taj update.Skinuo je Comodo premium security i tamo sam izabrao sam da instalira firewall bez antivirusa(zato nisam ni već prije update-ao jer sam mislio da će mi instalirat i jedno i drugo).Od onda mi je ram na oko 50% a prije je bio na 38-40% zauzeća.U Task manageru vidim da uzima oko 6Mb ali primijetio sam da mi je svchost.exe dosta velik.
EDIT:Verzija je 5.0.163652.1142
Torrente, čitam da su upakirali GeekBuddy u novu instalaciju CIS-a.....
ajde fino...znaci kada krene instal,osim sto pita os comodo dns,sada ce pitat oces li i gaybuddya?!
Taj novi comodo,comodo 5, je smeće.Nakon što ga instaliram nemogu na net.Dolje desno mi je žuti trokutić i nemogu niti jednu stranicu otvorit.ako ga isključim ista stvar,tek nakon što ga obrišem mogu na net...argh a prijašnja verzija je radila sasvim ok :(
Taj novi comodo,comodo 5, je smeće.Nakon što ga instaliram nemogu na net.Dolje desno mi je žuti trokutić i nemogu niti jednu stranicu otvorit.ako ga isključim ista stvar,tek nakon što ga obrišem mogu na net...argh a prijašnja verzija je radila sasvim ok :(
vjerojatno ga nisi dobro podesio
Da li si nakon instalacije i restarta dobio upit o otkrivenoj novoj mreži?
Isključio sam sandbox i to je to.
Ok ako ga nisam dobro podesio ali zašto nebi i on moga biti jednostavan kao svi ostali.Instaliraš i miran si.
Ja se još naspram ljudi oko mene kužim u sve ovo pa neznam napravit da radi a zamisli njih,za njih je comodo zagonetka. Ako me kužiš šta hoću reći
mislim da jesam i da je nestao trokutić ali na net i dalje ne mogu
dovoljno mu je jednom otkriveni network 1 ili 2 klinut ok...jeli tako, ne pita vise?
Isključio sam sandbox i to je to.
Ok ako ga nisam dobro podesio ali zašto nebi i on moga biti jednostavan kao svi ostali.Instaliraš i miran si.
Ja se još naspram ljudi oko mene kužim u sve ovo pa neznam napravit da radi a zamisli njih,za njih je comodo zagonetka. Ako me kužiš šta hoću reći
mislim da jesam i da je nestao trokutić ali na net i dalje ne mogu
Ajde resetiraj modem/router (izvuci napajanje i vrati ga) i restartaj računalo.
EDIT: Ne treba ništa podešavati...sve mora raditi po default postavkama od prve....
Dobro sto je s tim comodom?
Jer samo nama par radi kak treba.
Ja sam svoj problem rijesio sa friskim windovsima()..
Od tada nema problema...
Koristim Comodo I.S. na laptopu i na desktopu, na oba dva su dual boot sa XP i 7 (znaci ukupno 4 OS) i na svima mi sve radi super i nikad nikakvih problema
Koristim Comodo I.S. na laptopu i na desktopu, na oba dva su dual boot sa XP i 7 (znaci ukupno 4 OS) i na svima mi sve radi super i nikad nikakvih problema
kod mene u kući na 3 računala + još par računla koja održavam i nema problema za sad...
Frenzy, jesi riješio problem?
trenutno imam kis pa kad istekne ću ponovo probat cis