ovako, ovo je jedino mjesto gdje svi trose vrijeme pa cu ovdje za brzi odgovor, u racunaru imam 1 trojan kojeg sam pronasao originalnim licenciranim Bit Defender-om, nakon skeniranja bit defender inace nudi za brisanje inficiranih fajlova zauvijek, medjutim, ovdje to ne nudi, takodjer, FPS u igrama se sa 100 smanjio na 45-50, i takodjer za Firefox ne radi cookie, npr. na ovom forumu ja idem zapamti me, cim ugasim i ponovo upalim firefox opet mi trazi login
pokusao sam da nadjem taj fajl u toj lokaciji, medjutim uspjelo mi je do pola jer je folder bio sakriven, i zatim nisam mogao naci IE neka cuda, koliko me pamcenje sluzi zarazeni fajl se nalazi u .rar arhivi pod formatom .exe i zove se converterinstaller.exe, help ko zna, evo probavam sa Anti-Malware sa malwarebytes.org, i pokusavam sa anti-spyware programima ali ne pomaze, racunar ima odlicnu konfu, star 3 mjeseca, i ne zelim fajlove da se pogube, unutra su mi zivotno vazni fajlove, te mi reinstall windowsa ne pomaze,
takodjer, kada ubacim usb stick, desi se sljedece: TaskBar se sa XP promijeni u classic, te nestane mala trubica sa taskbara (sound control) te nema zvuka, u medjuvremenu se taskbar vrati na normalno ali i dalje nema zvuka, kad restartam komp onda je sve ok, sve se pocelo desavati odkad sam ubacio frendov USB i bit defender me obavijestio za Worm-a... izbrisao sam worma ali je ostao taj trojan koji me je*e
help pls