Media.exe

poruka: 8
|
čitano: 1.283
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Media.exe

Uvalilo mi se neko smeće od virusa koje se naziva media.exe. Nod32 ga vidi, ali ne može ga uništiti. Probao sam sa spybot-om i superantispyware. Oni ga niti ne vide. Navodno je neki trojan. Kad otvorim Mycomputer na mogu dvoklikom ući niti u jedan drive nego moram desni klik pa open. Ništa strašno, ali iritirajuće.

Ima li netko sličnih problema i zna li kako to riješiti?

Hvala

17 godina
neaktivan
Media.exe

Izgleda da sam ja jedini tko ima ovog uljeza?

17 godina
neaktivan
RE: Media.exe

Nažalost nisi jedini!imam sličan problem s iritantnim otvaranjem.

kaspersky nađe virus ali ga ne može obrisat,uglavnom radi se o više njih(worms).

nakon što ih pobrišem opet se vrate.i stalno mi je pokrenut proces kill u obliku excel datoteke.

ne znam o čemu se radi.

17 godina
neaktivan
Media.exe

Imao sam susret s tim "gadom"... Problem je u media.dll file-u... Pokusaj ga izbrisati nekako, ja sam uspio pomocu Hiren's BootCD 9.5 ali je se nakon nekog vremena vratio... nije moje racunalo tako da neznam kako dosao na komp prvi put a bogme ni kako je se vratio. Uglavnom, naporan mali gad... Na kraju sam ga ipak izbio iz cipela, format. Meni nebi smetao toliko ali vlasnik rac je inzistirao...

Eto ako uspjes rijesiti ga se javi da ljudi znaju.

PS. Mislim da ga je pokupio negdje na USB Stick i dovukao na komp.

Sretno...

17 godina
neaktivan

I ja sam formatirao, ali, eto sranja. Imeni je bio na sticku, pa sam ga lijepo dobio nazad. Sada mi se ne da formatirati

17 godina
neaktivan
Media.exe

Našao sam mali programčić koji se zove Norman malware cleaner. Super stvar. On je smeće očistio. Stvarno vrijedi probati, samo morate skinuti verziju mlađu od 14 dana jer sa starijom ne radi. Druga opcija je da promjenite datum na pc.

Virus sam skinuo, ali i dalje mi ne otvara niti jedan drive sa dvoklikom, nego desni klik-open. Zna li netko kako to riješiti? Izbaci mi grešku windows cannot find "media.exe"

17 godina

Riješenje za tvoje probleme leži na navedenom linku ispod. Kada ga budeš pokretao odeš na Fix i u prazno polje upišeš koju particiju hočeš da popravi i sve je gotovo u roku 1 sekunde.

Najvjerojatnije češ morati restartati komp, ali nije nužno. Barem ja nisam trebao.

http://www.luqsoft.com/diskheal/download.html

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 9:27 (Branimir2412).
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

Riješenje za tvoje probleme leži na navedenom linku ispod. Kada ga budeš pokretao odeš na Fix i u prazno polje upišeš koju particiju hočeš da popravi i sve je gotovo u roku 1 sekunde.

Najvjerojatnije češ morati restartati komp, ali nije nužno. Barem ja nisam trebao.

http://www.luqsoft.com/diskheal/download.html

Brane, legendo!!! Riješeno sa ovim fix-om. Hvala!!!!!!!!!!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice