zato se i zove advajzor jer je savjet da nije sve uploadano na rs sigurno.
po meni, pretjerivanje.
zato se i zove advajzor jer je savjet da nije sve uploadano na rs sigurno.
po meni, pretjerivanje.
hmm,mozda McAfee pokazuje predstroznost?jasno je da sa bilo koje stranice downloadirati mozes pokupiti neki virus.Ne znam kako zakljuciti sta je sta.Zato uvek proveri scan nakon download,to je pametno zar ne.
hmm,mozda McAfee pokazuje predstroznost?jasno je da sa bilo koje stranice downloadirati mozes pokupiti neki virus.Ne znam kako zakljuciti sta je sta.Zato uvek proveri scan nakon download,to je pametno zar ne.
McAfee Site Advisor daje savjete ali opet je na tebi odluka,podesiti ga na veci nivo zastite. Download winrara ce biti stopiran i oznacen dali block or allow ? ali McAfee ima drugaciji nacin detekcije virusa u odnosu na Kaspersky. McAfee ce pustiti otvaranje winrara i ukoliko se nalazi virus bice automatski uklonjen, suprotno Kaspersky ce prije otvaranja winrara sve blokirati prepoznavajuci virus i tako ga ukloniti. Razlicit stil detekcije, McAfee uvijek kasni( pusti virus u ''temp files'' pa odatle ga uklanja) a Kaspersky to proaktivno odradi nprije nego sto je virus preso granicu.
Ovdje je najvazniji update, dobra heuristiku . Od kako je uveden par godina unazad McAfee '' artemis '' (heuristika) tad se stvar znatno popravila. (mada bude i falsa positive)
McAfee Total Protect. koristim duzi period i nebi se mogo pozaliti da su mi rapidsh. winrarovi pravili probleme.
WOT je ocijenio da na indexu te stranice, odnosno prilikom otvaranja domene rapidshare.com nema malwarea, a nije ulazio u detaljnije testiranje, odnosno detekciju fileova.
McAfee-ov SA je vjerojatno generalno ocjenio taj site prema tome kakvi su downloadani fileovi, dosta njih malware.