Komentiranje Antivirus ankete zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 4.686
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Komentiranje Antivirus ankete

Rezultati ankete su iznenađujuči:

http://www.bug.hr/anketa/koji-antivirusni-softver-imate-svom-racunalu/94548.aspx

Najviše anketiranih koristi neadekvatnu ili nikakvu zaštitu.

Od besplatnih najrasprostranjeniji je MSE, koji je užasno loš - prema zadnjim testiranjima ne predstavlja skoro nikakvu zaštitu.

Slijedi ga AVG koji se ubraja u lošije besplatne antiviruse (šiju ga BitDefender, Avas Avira, ...).

Od komercijalnih najkorišteniji je Nod32 koji je očajan, detection rate mu nije baš bajan a i ono što nađe teško očisti.

Vjerojatno je toliko popularan zbog relativno niske cijene. No bilo koji iz "besplatnog trojstva" (BitDefender, Avast, Avira) ga tuče u svakom pogledu.

Zanimljivo je i da čak 11% ne koristi nikakvu zaštitu od virusa. 

22% koristi neki nenavedeni antivirus, baš me zanima o kojima se radi.

Kaspersky i Bitdefender (koji čak ima i besplatnu inačicu) koristi jako mali broj korisnika, a ta dva antivirusa su uvjerljivo najbolji na tržištu.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan

LINK

Meni na laptopu antivirus nije ni potreban jer ne skidam kojekakva sra***. Jedino što mi treba je WOT, MBAM ili EEK i neki DNS.

Ali za najbolji besplatni antivirus bih rekao da je avast! Free. Za plačeni bih rekao BitDefender, Emsisoft i Kaspersky.

Komentirati anketu možemo nastaviti u ultimativnoj antivirus temi

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 14:42 (Marko :D).
17 godina
Re: Komentiranje Antivirus ankete
191x7 kaže...

Rezultati ankete su iznenađujuči:

http://www.bug.hr/anketa/koji-antivirusni-softver-imate-svom-racunalu/94548.aspx

Najviše anketiranih koristi neadekvatnu ili nikakvu zaštitu.

1/Od besplatnih najrasprostranjeniji je MSE, koji je užasno loš - prema zadnjim testiranjima ne predstavlja skoro nikakvu zaštitu.

Slijedi ga AVG koji se ubraja u lošije besplatne antiviruse (šiju ga BitDefender, Avas Avira, ...)./1

2/Od komercijalnih najkorišteniji je Nod32 koji je očajan, detection rate mu nije baš bajan a i ono što nađe teško očisti.

Vjerojatno je toliko popularan zbog relativno niske cijene. No bilo koji iz "besplatnog trojstva" (BitDefender, Avast, Avira) ga tuče u svakom pogledu./2

Zanimljivo je i da čak 11% ne koristi nikakvu zaštitu od virusa. 

22% koristi neki nenavedeni antivirus, baš me zanima o kojima se radi.

3/Kaspersky i Bitdefender (koji čak ima i besplatnu inačicu) koristi jako mali broj korisnika, a ta dva antivirusa su uvjerljivo najbolji na tržištu./3

1) AVG se zadnjom inačimo strašno popravio i tu si u krivu. Avira ga je šila pred koju godinu, više ne.

2) Besplatni BitDefenter ga ne "tuče" (iako se slažem da Nod32 živi na staroj slavi, no i on se popravio), Avira još manje.

3) Za Kaspersky se slažem, za BitDefender nikako (mislim na bolju, plačenu inačicu). Izvrsna detekcija ne opravdava jedne te iste boljke koje se javljaju svakom novom inačicom, a support im je koma. Treba im 3 tjedna da ti savjetuju da isključiš određene real time module (ROFL, koja je onda svrha)

Kao opcija na anketi definitivino fali najpopularniji besplatni AV - Avast! 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
17 godina

Nisam ni skužio da su izostavili Avast.

Što se svega drugog tiče nisi upravu. Prativ AV Comparatives i ostale već duže vrijeme, sve što sam napisao u prvom postu stoji.

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan

Zar vam je malo Ultimativna Antivirus Tema? Zasto sada i ovdje ratovati?

Lock!

P.S

Ako mislite da nema potrebe da se ova tema zakljuca pisite mi pp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice