Evo piranja,ako itko zna neka odgovori.Meni AVG 2012 nece da se makne,stane na pola one crte i dalje nece brisat.I internet mi rikne,a poslije nakon što probam isključit instalaciju,nece da ga ponovo instalira nego ozbaci error.Ikakvih prijedloga?
Kako obrisati AVG 2012?
- poruka: 22
- |
- čitano: 18.805
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo piranja,ako itko zna neka odgovori.Meni AVG 2012 nece da se makne,stane na pola one crte i dalje nece brisat.I internet mi rikne,a poslije nakon što probam isključit instalaciju,nece da ga ponovo instalira nego ozbaci error.Ikakvih prijedloga?
antivirusi se uvijek uklanjaju sa vlastitim uninstall alatima. restartaj mashinu, pritiskaj f8 i udji u safe modu...pokreni ovaj remover.
http://www.avg.com/us-en/utilities
@kizo brzi
Probaj prvo AVG isključiti da neradi zatim s revounistaler probaj deinstalirati ako neće probaj u safe modu ako znaš kako se radi.Inače s revounistalerom AVG treba lagano ići dolje ako ne javise budemo nešto smislili.HM.
Probaj preko Revo uninstallera ili preko AVG-ovog removera http://www.avg.com/us-en/utilities
Pokrenuo sam Revo Uninstaller PRO ali opet stane na pola,i sad cekam...jedino sto mi internet sad radi
odi lijepo u safe mode i tamo ga obriši temeljito.....
Uspio sam da obrisem sa Revo Uninstallerom,ali neka mi neko objasni zasto sve dosad nisam mogao obrisati AVG 2012?(isao sam na forced uninstall)
I ja sam isto tako dugo čekao kada sam išao uninstallirati AVG...
Samo da kazem,nije mi uopce trebao njihov avg uninstaller,uspio sam obrisati AVG bez njega,nemojte da se ljutite ako se neko uvrijedio
hvala na savjetima ali sam rijesio problem.Usput,dali bi bilo dobro da postavim Aviru ili Comodo?
Samo da kazem,nije mi uopce trebao njihov avg uninstaller,uspio sam obrisati AVG bez njega,nemojte da se ljutite ako se neko uvrijedio
hvala na savjetima ali sam rijesio problem.Usput,dali bi bilo dobro da postavim Aviru ili Comodo?
Ja ti savjetujem Avast...
tnx...
Samo stavi free verziju koju možeš skinuti ovdje:http://www.avast.com/en-eu/download-software
skinisi avast free jako je dobar za free program..
Super je sve radi kako treba...
Samo ukratko, imao sam i ja problem s deinstalacijom - ne da se i neda, jednostavno deinstalacija stane. A, nećeš ti mene zaj..., obrisao sam fajlove i foldere, obisao sve što sam pronašao u Registry-u i instalirao Avast koji već odavno koristim na starom PC-u. Avast free je odličan!
Zasto Avast neda aktivirati firewall?
Zasto Avast neda aktivirati firewall?
Koju si verziju avasta skinuo? Free,Pro ili Internet Security?
Nasao sam na njihovoj stranici Avast internet security
dali treba restart komp?
dali treba restart komp?
Neznam,uglavnom rekli smo ti da staviš Avast Free,a čuj njega on bi Internet Security