Kako maknuti "netdetect.exe"?

poruka: 35
|
čitano: 8.729
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kako maknuti "netdetect.exe"?
rambox kaže...

Curi ce pomoc Superantispyware sigurno jer on nije Malwarebites koj je odlican ali ima malu bazu definicija dok ovaj ima ogromnu bazu definicija i poznat je da cisti jako dobro to nije nista novo nek napravi kako sam naveo i Full Scan nek obavi i bit ce ok!!!Cool

Skinuo sam Superantispyware Pro verziju. Moji alati za kontrolu za sada šute. Idemo vidjeti što će se dalje dogoditi. Mada nemam na compu ništ idemo napraviti complete scannin. To bu malo duže potrajalo.
17 godina
Kako maknuti "netdetect.exe"?

Ne treba ti Pro verzija vec samo Free koja je skener tu si trebao skinut, a kad si vec skinuo tu Pro iskljuci joj Realtime zastitu pa si miran da ne bi bilo problema s ostalom zastitom!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
RE: Kako maknuti "netdetect.exe"?
rambox kaže...

Ne treba ti Pro verzija vec samo Free koja je skener tu si trebao skinut, a kad si vec skinuo tu Pro iskljuci joj Realtime zastitu pa si miran da ne bi bilo problema s ostalom zastitom!!!Cool

Stvikam ga da se ne diže s windozima,ili ga stvikam da nije real time protection, isti k......
 Pitao si me za zaštitu koliko se sjećam? Nisam ti na to odgovorio pa ću sad: antivirus NOD32 v.3.0.642.0 - trenutno rikno update (server ili block), Windows Defender, Spybot&Search Destroy i Ashampoo Firewall Pro v.1.14. S vremena na vrijeme, ako osjetim potrebu instaliram spyware doctora, scanam i onda ga deinstaliram. Važno je, jako važno na vrijeme apdejtati windoze. Danas su bila 4 nova security apdejta.
16 godina
neaktivan
RE: Kako maknuti poruku???
autorov komentar
jurluk kaže...

upiši u run "regedit". i pronađi ključ sa imenom "netdetect.exe". mislim da će se tako rješiti problem. ja sam imao sličan problem. pogledaj

HVALAAAAAA!!!!!!! riješen problem!!! već sam to bila negdje pročitala, ali nisam imala hrabrosti kopati, ali sad sam već bila popi....!puno ti hvala još jednom, kako je dobar osjećaj riješit se gada Cool!!!
16 godina
RE: Kako maknuti poruku???
ma nema na čemu. drago mi je da sam pomogao
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice