F-secure pomoć - zaštitni zid

poruka: 6
|
čitano: 6.946
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
F-secure pomoć - zaštitni zid
Interesuje me da li f-secure ima zaštitni zid - firewall u kojem mogu da blokiram pristup internetu neki program?
Da li imate iskustva sa f-secure, kako vam se pokazao, da li preporucujete?
15 godina
neaktivan
RE: F-secure pomoć - zaštitni zid
troublemaker993 kaže...
Interesuje me da li f-secure ima zaštitni zid - firewall u kojem mogu da blokiram pristup internetu neki program?

Internet security ima firewall, a to kakav je firewall nebi znao nisam ga koristio.

14 godina
protjeran
vidio sam da ima, ali interesuju me njegove mogućnosti? interesuje me kakav je uopste
15 godina

Korisnik (s)izgoreo ga koristi, a ovdje je iznio svoje dojmove.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
Re: F-secure pomoć - zaštitni zid
troublemaker993 kaže...

F-secure IS ima vrlo dobar firewall sa kojim mozes blokirati pristup svakog jednog programa. Zna cesto da ne izbaci pop-ups za sve i svasta ali to je zato sto je prekonfiguriran za poznatih programa. Ima najbolji anti-virus zajedno sa Ikarus Virus Utilitie a firewall je u rangu sa Kasperskovog sa bitno manje HIPSa.

17 godina
neaktivan
Re: F-secure pomoć - zaštitni zid
PhD in Security kaže...
troublemaker993 kaže...

F-secure IS ima vrlo dobar firewall sa kojim mozes blokirati pristup svakog jednog programa. Zna cesto da ne izbaci pop-ups za sve i svasta ali to je zato sto je prekonfiguriran za poznatih programa. Ima najbolji anti-virus zajedno sa Ikarus Virus Utilitie a firewall je u rangu sa Kasperskovog sa bitno manje HIPSa.

može se blokirati pristup za aplikaciju ali samo u cjelosti, ne i po portu i IP adresi što se jedino može globalno, po aplikaciji se može jedino birati zabrana smjera (out/in), HIPS je smiješan a nedovoljno pokriven API je zaslužan za možebitno curenje FWa odnosno packet filtera, jedino što valja je multi engine AV koji i troši resurse...

drugim rječima ima puno boljih rješenja koja su pametnija odnosno manje se oslanjaju na skener i njegovu rastrošnost... IMO

ograničenost filtriranja po aplikaciji ograničenost filtriranja po aplikaciji
filtriranje po portu za sve aplikacije (samo globalno) filtriranje po portu za sve aplikacije (samo globalno)
http://www.youtube.com/user/Anarchitektur
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 8:20 ((s)izgoreo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice