ESET Smart Security 4 i usb disk

poruka: 13
|
čitano: 8.016
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

pozdrav svima

imam problem sa sigurnosnim uklanjanjem usb diska,sticka ili sd kartice,inaće radi,ali ako disk ili stick bude uštekan prije paljenja laptopa tada ako se želi ići na sigurnosno uklanjanje nemože jer ga koristi neki proces ,........probao sam svašta i došao do zaključka da se to togađa samo kad je instaliran ESS4,.....inaće kad ga nema ili sa drugim AV- ili firewalima sve radi ok,.............ako se ušteka disk u toku rada windowsa onda sig.uklanjanje radi,..........koristim USB Flash Security za zaštitu sticka,pa mu je potrebno to sigurnosno uklanjanje da radi kako treba,.........probao sam i na kompu i isto se dešava,..........zanimljivo je da kad se tek instalira ESS sve radi ok,ali kad napravi prvi update nastaj taj problem,............ima li za to riješenje..

16 godina
RE: ESET Smart Security 4 i usb disk

jel ti ESS4 krekiran ili legalan?

16 godina
neaktivan

možda je ovo rješenje?Neodlučan
remove eset

15 godina

Koje Windowse imaš? U Sedmici se točno može utvrditi koji proces zadržava neku aplikaciju i zbog čega.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina

sedmicu imam,...............inaće imam i instaliran usb safely remove (nije u njemu problem) koji mi izbaci poruku da se nemože sigurno ukloniti jer ga koristi neki proces,ali nemože ustanoviti koji ..............jedno znam sigurno da kad nije ESS instaliran to se ne događa i kvaka  je u njemu,.............ako netko koristi ESS4 (kod trojke i xp mi se nije događalo) neka proba uštekati neki usb stick i restartati računalo i onda probati sig.ukloniti da vidim da li se i kod drugih to događa

15 godina

Evo kako provjeriti koji proces je problem. Kada ti izbaci tu poruku, klikni na Start -> upiši resource i klikni na Resource Monitor -> pronađi proces koji je povezan sa usb safely remove ili ESS-om -> desni klik na njega i zatim na opciju Analyze Wait Chain.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 23:08 (deadman).
16 godina

preko Resource Monitora nevidim nikakav problem,...............samo da napomenem da kad recimo idem na način da stavim miš na usb disk i desni klik pa stisnem izbaci,tada mi on dolje napiše poruku da disk mogu sigurno ukloniti i tad ne spominje nikakav proces,a kad idem dole na ikonu sig.uklanjanja onda neradi..........totalna glupost,al' je tako i baš me zanima ako bi netko to mogao kod sebe provjeriti

15 godina

Ima li u Event Vieweru (Start -> Run -> upiši eventvwr) kakvih errora vezanih za to?

16 godina

nema

16 godina
neaktivan

Primjetio sam da ste odustali od pomoći u vezi ovog problema jer se meni iste stvari događaju.

Prvo je počelo sa My Book 500, zatim i sa Icybox, a sada i sa bilo kojim Usb stikom.

Help!

D.L
15 godina
seneka kaže...

možda je ovo rješenje?Neodlučan
remove eset

Čini se da je ovo jedino riješenje.

16 godina
neaktivan

Ako, ako... ali čisto sumnjam da je eset uzrok našem problemu između ostalog ne odustajem od nečeg što plačam.

Ako sam platio, želim da radi, ako ne radi želim novac natrag...Cool

D.L
15 godina

Imate na njihovim stranicama forum pa tamo prijavite bug.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice