Cudni Zvukovi?

poruka: 10
|
čitano: 1.357
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cudni Zvukovi?

Bok ekipa,

Imam mali problem ...

Naime kada nesto radim na kompjuteru npr. igram igru, slusam muziku cuje se zvuk kada nekome dolazi neka poruka na Fejs ili  pretrazuje stranice...

Nisam lud to se vise puta desava skenirao sam komp nista...

Samo nekad ESET pri startupu izbaci u onom oblacicu da je u kompu "Unruy.AC" i pocisti i tako svaki put...

Dobro ja sam izdrzao sve to dok kap nije prelila casu ...

Igram CoD2 1.3 ono zvuk na 18 kucno kino i svako 1 min trazi stranicu znate onaz zvuk "cvrk" nezz sta da radim PLS POMAGAJTE!!!

17 godina
Cudni Zvukovi?

NOD je, pretpostavljam, nešto manje legalan?

Sken računala sa AV softverom, te nekim Ante-Spyware softverom je neizbježan.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
odjavljen
Cudni Zvukovi?

Konkretnije s Superantispyware i malwarebyte's skeniraj (updataj prvo).

Ukoliko taj nod nije baš legalan, stavi Aviru free, s njom također skeniraj. (updataj prvo, naravno).

Od velike važnosti može biti i WOT, dodatak internet pregledniku koji upozorava na opasne stranice. Ništa ne usporava računalo.

15 godina
RE: Cudni Zvukovi?
Mali dodatak na gornji post: lagani ClamAV kojeg bez problema možeš staviti uz "glavnog" antivirusa.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
Cudni Zvukovi?

Hm, niko vam nije rekao da je NOD nego Smart Security tako da nepricajte nebuloze...

Inace ovaj Malwarebytes i Super Anty Spyware nikad nebi koristio tako da...

Drzim do svoga jer je na testovima prvi Norton kojeg osobno mrzim te odmah izad njega Smart Security.

Ako znate nesto konkretno molio bih da napisete. Hvala

15 godina
Bug car kaže...

Hm, niko vam nije rekao da je NOD nego Smart Security tako da nepricajte nebuloze...

Drzim do svoga jer je na testovima prvi Norton kojeg osobno mrzim te odmah izad njega Smart Security.

Mi smo ti rekli što da napraviš. Ako ne želiš pomoć u riješavanju problema, nisi trebao ni pitati.

Skeniraj MBAM-om i SAS-om - to su dva najbolja skenera za provjeru protiv spywarea, trojana, rootkita etc. (to nisam izrekao po nikakvim testovima (iako to i testovi potvrđuju), već to znam iz osobnog iskustva (a vjeruj mi, imam ga)).

Prvo ide MBAM jer se odlično bori s aktivnim malwareima (kojih vjerojatno imaš sudeći da nikad nisi skenirao ovim alatima), a zatim SAS pokupi sitne ribice.

Na kraju dolazi HiJackThis iz kojega kopiraš log ovdje pa ga netko analizira i odgovori što treba popraviti.

BTW Unruj.AC je backdoor, dakle ne sumnjam da ti je računalo teže zaraženo jer backdoorovi su samo vrata (kako im i samo ime kaže) za trojance. To što ga ESS svaki puta čisti znači da ga ne može u potpunosti ukloniti i da je aktivan.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 18:01 (deadman).
16 godina
odjavljen
Bug car kaže...

A koji je to test? Može link?

Pokušavamo ti pomoći, ti kažeš da ne prićamo nebuloze... uostalom deadman ti je već sve rekao.

17 godina
Bug car kaže...

ESET proizvodi i NOD Antivirus. A i opet, ako ti Smart Security nije legalan...

Sve ti je rečeno što da napraviš. A ti ili pametuj i dalje ili postupi po naređenju - trećeg nema... to jest, ima, reinstaliraj windowse :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
Bug car kaže...

Mi smo ti rekli što da napraviš. Ako ne želiš pomoć u riješavanju problema, nisi trebao ni pitati.

Skeniraj MBAM-om i SAS-om - to su dva najbolja skenera za provjeru protiv spywarea, trojana, rootkita etc. (to nisam izrekao po nikakvim testovima (iako to i testovi potvrđuju), već to znam iz osobnog iskustva (a vjeruj mi, imam ga)).

Prvo ide MBAM jer se odlično bori s aktivnim malwareima (kojih vjerojatno imaš sudeći da nikad nisi skenirao ovim alatima), a zatim SAS pokupi sitne ribice.

Na kraju dolazi HiJackThis iz kojega kopiraš log ovdje pa ga netko analizira i odgovori što treba popraviti.

BTW Unruj.AC je backdoor, dakle ne sumnjam da ti je računalo teže zaraženo jer backdoorovi su samo vrata (kako im i samo ime kaže) za trojance. To što ga ESS svaki puta čisti znači da ga ne može u potpunosti ukloniti i da je aktivan.

Znam to sve i skenirao sam sa Malwarebytesom ali nista posebno... idem instalirati HiJackThis pa cu javiti

15 godina
protjeran

Hajde probaj malo pročitati ovdje o sličnom problemu, naročito zadnje postove na drugoj stranici. Možda pomogne.Link

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice