Bitdefender IS2010 + Spybot i malwarebytes

poruka: 4
|
čitano: 1.654
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Bitdefender IS2010 + Spybot i Malwarebytes

Pozdrav!

Da upozorim sve koji imaju Bitdefender IS 2010  s nekim od ova dva gore navedena programa. Naime. Malwarebytes i spybot će pri skeniranju dojaviti da su vam nekim fajlovi vezani uz bitdefender virusi tj securityhijack. Također će i sam bitdfender javiti da su neki njegovi fajlovi securityhijack(mislim na seccenter) ali oni to nisu. Postavio sam pitanje na njihovom forumu i dečki iz bita su mi rekli da je to lažna uzbuna tj fajlovi su benigni i da zajedno s ljudima iz malwarebytesa rade na tome. Tko da se nebrinete i nezaje.bavate kao ja  misleći da imate nešto pa rušite sustav bezveze ili još gore od straha uzimanja podataka formatirate sve. Također ako obrišete te kobajagi inficirne fajlove bitdefender vam više neće raditi. Niti ćete ga moći obrisati u potpunosti niti ponovo instalirati. Eto upozorenja radi

Pozz

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
17 godina

Razlog više da se ne koristi Bitdefender.

Meni je bitdefenderov exe zarazio virus prije koju godinu (na računalu u školi) - onaj virus što zaražuje sve pokrenute exe.

Drugim riječima - virus je zarazio antivirusa -> Taj antivirus nema šanse da ičemu koristi. Prejadno.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
15 godina

dobar je on samo ima nedostataka. Ja imam oriđiđi ali licencu više neću produžavati

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
15 godina
neaktivan

Od Bitdefendera mi se komp zaleđivao svakih 5 min i ja sam srušio widowse jer nisam znao da je do njega. poslje sam se uvjerio da je do njegaNamigiva

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice