Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 971.678
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Gale92 kaže...

Ne znam koliko bi se ovoga trebalo prodržavati ali zar Galaxy S9 već u siječnju?

bilo je i prije ovakvih vijesti pa nista na kraju,  nista prije mwc-a.

mirno spavajte

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Povucem notifikacije i ima viditnesto novo sto nisam ja stavio?!?! Da li netko zna sta je to? Neznam zasto mi nece upload sliku ali evo opisa kao neka macka i prazan tanjur i mogu ostavit ribu kokos i neki kolac??? A nista se ne desava

0 0 hvala 0
9 godina
cveletdi kaže...

Povucem notifikacije i ima viditnesto novo sto nisam ja stavio?!?! Da li netko zna sta je to? Neznam zasto mi nece upload sliku ali evo opisa kao neka macka i prazan tanjur i mogu ostavit ribu kokos i neki kolac??? A nista se ne desava

To je easter egg za Nougat, stavljaš hranu mačkama i skupljaš ih, ovisno o lokaciji ti dolaze različite mačke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 17:34 (Platyp).
14 godina
neaktivan

Da li se to moze iskljuciti i kako da mi je to sad tek doslo a mob imam od kad je izasao skoro? Vec sam mislio da cu ga morat resetirat...

9 godina
cveletdi kaže...

Da li se to moze iskljuciti i kako da mi je to sad tek doslo a mob imam od kad je izasao skoro? Vec sam mislio da cu ga morat resetirat...

Pa jednostavno makneš iz quick settings panela ili probaj settings > about phone > software information > par puta pritisni android version dok ti se ne otvori veliko slovo "N" i pritisni ga par puta i na zadnji dodir zadrži dok ti se ne pojavi u donjem dijelu ekrana crveni prekriženi krug. Na taj naćin se to uključi, pa se možda tako i isključi. :)

14 godina
neaktivan

Hvala iskljuceno ;)

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Dal je netko od Vas kupovao memorijske kartice za galaxy s8/s8+, neki poveći kapacitet po kojim se cijenama kreću?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nema specijalnih kartica za S8.... Sd kartica kao i svaka druga....

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Nocu prije spavanja iskljucim internet i ujutro kad mi zatreba ga ukljucim. Medutim, gmail mi ne ucita mailove i ne dobijem notifikaciju za mailove primljene u to vrijeme dok rucno ne udem u aplikaciju. Imam osjecaj da to nije slucaj samo nakon sto je iskljucen internet vec da push notifikacije nekad ne funkcioniraju ni dok je mobitel konstantno spojen na wifi ili mobilne podatke.

Koristim gmail aplikaciju.

Jutros sam zbog tog problema problema propustio vidjeti mail da je odgoden sastanak i bezveze dosao... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Hvala, instalirao. Znaci da ugasim notifikacije od gmaila i ostavim ukljuceno samo od tog inboxa?

9 godina
odjavljen
DzigiBau kaže...

Nocu prije spavanja iskljucim internet i ujutro kad mi zatreba ga ukljucim. Medutim, gmail mi ne ucita mailove i ne dobijem notifikaciju za mailove primljene u to vrijeme dok rucno ne udem u aplikaciju. Imam osjecaj da to nije slucaj samo nakon sto je iskljucen internet vec da push notifikacije nekad ne funkcioniraju ni dok je mobitel konstantno spojen na wifi ili mobilne podatke.

Jutros sam zbog tog problema problema propustio vidjeti mail da je odgoden sastanak i bezveze dosao... 

Koja je poenta gasiti net preko noci i ocekivati da ces vidjeti sve notifikacije na vrijeme.....

7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Koliko je dobro ili loše ostaviti telefon na punjaču cijelu noć??

Imali kakvih posljedica na bateriju?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 20:04 (1592kb).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Torent kaže...
DzigiBau kaže...

Koja je poenta gasiti net preko noci i ocekivati da ces vidjeti sve notifikacije na vrijeme.....

Vrlo jednostavno. Preko noci mi nije potreban i ne zelim da mi se isporucuju poruke s raznih aplikacija (whatsapp, messenger), a ujutro kad ga upalim zelim da mi uredno dodu sve notifikacije i da ih pregledam. Jel previse trazim i jel to neki problem za danasnje uredaje od 5000kn?

Plus, ne zelim trositi bateriju preko noci. Ne znam sto ti je tu toliko cudno

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 20:27 (DzigiBau).
10 godina
1592kb kaže...

Koliko je dobro ili loše ostaviti telefon na punjaču cijelu noć??

Imali kakvih posljedica na bateriju?

ako ne moras nemoj, ako bas moras ostavi, nece joj nista biti

DzigiBau kaže...
Torent kaže...
DzigiBau kaže...

Vrlo jednostavno. Preko noci mi nije potreban i ne zelim da mi se isporucuju poruke s raznih aplikacija (whatsapp, messenger), a ujutro kad ga upalim zelim da mi uredno dodu sve notifikacije i da ih pregledam. Jel previse trazim i jel to neki problem za danasnje uredaje od 5000kn?

ja isto gasim preko noci da me neke glupe retard notifikacije ne dosaduju i ne daj boze probude, ubio bi nekog.

ujutro kad ukljucim dode sve sto je trebalo doci.

na svim uredajima, uvijek.

uz to, potrosi 1-2% baterije za cijelu noc. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 20:35 (digitall).
9 godina
odjavljen
1
DzigiBau kaže...

digitall kaže...
...
....

ja isto gasim preko noci da me neke glupe retard notifikacije ne dosaduju i ne daj boze probude, ubio bi nekog.

ujutro kad ukljucim dode sve sto je trebalo doci.

na svim uredajima, uvijek.

uz to, potrosi 1-2% baterije za cijelu noc. 

Sta fali do not disturb opciji? Namjestis da se automatksi ukljuci i iskljuci i ne znas da ju imas a dobijes ovo sto vi zelite s tim da te notifikacije docekaju ujutro... Dati 5000 kn za mobitel i onda uciniti sve da ne radi ono za sta je napravljen je poglupo....Cuj ne trosi bateriju.... Jakog mi trosenja a ionako je na punjacu.....Puno vi posla imate oko tog mobitela. Ja moj samo stavljam na punjac i skidam a on sve ostalo radi....

10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

a koja poanta je dobijati neke glupe notifikacije dok spavam??? bilo to na uredaju od 15000kn ili onom od 500 kn..

ja ih sve ujutro vidim isto kao i ti..

barem na androidu je lako jednim klikom ubit internet 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Do not disturb na odredenom rasporedu i to je to cca od 22h do 06h i to je to , nitko ti ne smeta, niste ne svijetli, ali eto velika je sansa da ces vidjet da je sastanak odgoden.

Dirtbike - most fun you can have with your clothes on
14 godina
neaktivan

Do not disturb opciju koristim jako cesto zapravo, no preko dana kad mi bude potrebna. Super je opcija i stvarno se sve moze podesiti.

Al naveo sam 2 razloga zasto ne zelim internet preko noci. Prvi je baterija jer ne drzim mobitel na punjacu cijelu noc. Zbog dosadasnjeg loseg iskustva s baterijama sam odlucio paziti na takve stvari, imalo to znacaj ili ne, nemojte molim vas opet pokretati tu raspravu. Drugi razlog je taj sto ne zelim da mi se isporuce poruke preko internet servisa tokom noci ili rano ujutro dok ne ukljucim internet, tako da osoba koja salje zna da sam nedostupan.

Meni stvarno razlozi imaju smisla, a i da nemaju, kakve veze jer svejedno bi moralo sve stimati bez ikakvog problema i notifikacije bi trebale doci kad se internet upali. Mislim da to nije do samsunga vec do gmail aplikacije, jer mailovi s outlooka, whatsapp i messenger uvijek uredno stignu.

15 godina
neaktivan

Postujem tvoje misljenje ali se ne slazem s njime, tako da cu ti samo preporuciti kad se probudis da napravis refresh gmaila tako da povuce sve nove mailove :)

Dirtbike - most fun you can have with your clothes on
9 godina
odjavljen
DzigiBau kaže...

Do not disturb opciju koristim jako cesto zapravo, no preko dana kad mi bude potrebna. Super je opcija i stvarno se sve moze podesiti.

Al naveo sam 2 razloga zasto ne zelim internet preko noci. Prvi je baterija jer ne drzim mobitel na punjacu cijelu noc. Zbog dosadasnjeg loseg iskustva s baterijama sam odlucio paziti na takve stvari, imalo to znacaj ili ne, nemojte molim vas opet pokretati tu raspravu. Drugi razlog je taj sto ne zelim da mi se isporuce poruke preko internet servisa tokom noci ili rano ujutro dok ne ukljucim internet, tako da osoba koja salje zna da sam nedostupan.

Meni stvarno razlozi imaju smisla, a i da nemaju, kakve veze jer svejedno bi moralo sve stimati bez ikakvog problema i notifikacije bi trebale doci kad se internet upali. Mislim da to nije do samsunga vec do gmail aplikacije, jer mailovi s outlooka, whatsapp i messenger uvijek uredno stignu.

znaci navece stavis na punjac u neko doba noci se probudis i skidas sa punjaca isto tako navece prije nego legnes sve rucno gasis ujutro se budis palis refreshah. ZASTO????????????? Al ok ako tebe veseli... Ja to ne bih radio da mi je iz oka ispao sto bi narod rekao......

Sve automatika.... Jbg sto je smart ako ja moram klikati non stop.....To mogu i na lapu.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 23:19 (Torent).
14 godina
neaktivan

Sto pricas ti. Mobitel napunim u bilo koje vrijeme dana, sasvim svejedno kad. A navecer prije spavanja iskljuciti wifi je sekunda posla. I ujutro upalim internet i nista ne refresham jer sve dode samo osim nekad gmail-a, sto ne bi trebao biti slucaj.

10 godina
Torent kaže...
DzigiBau kaže...

znaci navece stavis na punjac u neko doba noci se probudis i skidas sa punjaca isto tako navece prije nego legnes sve rucno gasis ujutro se budis palis refreshah. ZASTO????????????? Al ok ako tebe veseli... Ja to ne bih radio da mi je iz oka ispao sto bi narod rekao......

Sve automatika.... Jbg sto je smart ako ja moram klikati non stop.....To mogu i na lapu.....

nadopunim predvece i to traje pola sata, cemu mucenje punjaca, baterije, mobitela punjenjem cijele noci, a za punjenje je potrebno pola sata mozda.. pa nek je i sat vremena u pitanju.. cemu?

tko se budi da bi ga skinuo sa punjaca lol.. nekad mi i ostane na punjacu po noci ako bas nisam stigao nadopuniti tokom dana.. to je rijetkost.. nije praksa..

i kako automatika zna kada tocno idem spavat? svaki dan u drugo vrijeme. a do tada zelim sve notifikacije, kad legnem ne zelim da trosi punjac, bateriju, energiju, intrnet promet, zracenje pored glave itd itd.. jednostavno ne zelim.. nekoga to veseli i to je ok.. ja ne zelim, nema mi apsolutno nikakvog smisla, ako vec moram u odredeno vrijeme ukljuciti do not disturb, onda cu bolje taj klik "potrosit" da ugasim internet.

i ujutro se ne ustajem bas svaki dan u isto vrijeme, opet bi morao podesavati do not disturb svaki dan.. opet mi je lakse samo jedan klik da ukljucim internet i dobijem sve glupe notifikacije odmah..

10 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Sad sam instalirao Inbox s obzirom da Gmail ne šljaka kak treba pa me zanima kak da prikazuje sve mail-ove jedan ispod drugog, a ne da mi ih grupira? Ne nalazim baš u opcijama

edit: Skužio, treba isključit Bundle. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 19:35 (kbenzema).

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Pošto vidim kako nije moguće deinstalirati predinstalirane aplikacije iz Googlea, Samsunga te Microsofta, zanima me što se postigne kada se odabere "Isključi"?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nije vise aktivna i ne vidis je sa ostalim aplikacijama

14 godina
Torent kaže...

Nije vise aktivna i ne vidis je sa ostalim aplikacijama

a recimo ako mi nakon nekog vremena ponovno zatreba, kako je mogu aktivirati..

9 godina
odjavljen

Imas ju u spisku aplikacija u settings meniju pa na enable...

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Pošto vidim kako nije moguće deinstalirati predinstalirane aplikacije iz Googlea, Samsunga te Microsofta, zanima me što se postigne kada se odabere "Isključi"?

Ne uzima cpu-time, ne zauzima RAM memoriju, ne trosi bateriju. 

14 godina
Zanima me što znaci ova ikona pokraj budilice...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice