Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.771
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Ovo mi random izbaci?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Naravno da je moguce aktivirati ako imas token. No, nekima je token - mToken...
14 godina
neaktivan

Da ja imam u oba slucaja mtoken... 

0 0 hvala 0
12 godina

Meni je batka slicna kao na LL sot tu negdje nekad manji nekad veci..ali zato android os i google play services plafon 7 % a prije po 50%...sada mi je screen na prvom mjestu....btw..jel bluetooth non stop trazi i dok je u stand by mob? I kako na wi fi iskljucit scaniranje dok je wi fi ukljucen..mslim kak ostavit da radi samo kad je pojen na moju i li na pslovni wi fi da mi e prikazuje ostale dostupne wi fi mreze

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Napravio sam update na MM za svoj Galaxy S6 Edge+.

Da li je sad najbolje napraviti factory reset, pa wipe cache?

Baterija najbolje da je na 100% ili može biti i npr. 60%?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja na svom nisam nista jos radio nakon nadogradnje. Za sad radi super pa cu vidit kako ce se ponasati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 22:16 (tommek10).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nisam još nadograđivao na MM, a kako stvari za sad stoje, nemam još ni pretjeranu potrebu ni želju. Iako sam znao jambrati na bateriju, zbog "samo" 2550 mAh jelte, evo nakon 6-7 mjeseci korištenja, sad mi se čini da je baterija skroz OK. Meni izdrži cijeli dan kad baš pretjeram sa igrama, skypeom, viberom, whatsapom, internetiranjem i ćakulama. Kad se malo smirim  izdrži čak i dva puna dana. Brzi punjač je fila zaista ekspresno, a čini mi se da je punjenje i na sasvim običnim punjačima dosta brzo. Od postavki, u osnovnom meniju imam samo uključenu "štednju baterije" i to je sve.

http://diyaudio.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 22:34 (Roko1).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Ja na svom nisam nista jos radio nakon nadogradnje. Za sad radi super pa cu vidit kako ce se ponasati...

Ovo je vrh, odlično!!

13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže... 

Pretpostavit ću da ste nakon nadogradnje napravili tvornički reset. E pa zakon velikih brojeva kaže, da nakon svakog brisanja kreće tandrkanje svakojakih procesa i to obično traje 24-48 sati, tj. oko 2 ciklusa punjenja pražnjenja. Nakon toga valja kalibrirat bateriju i stvar je manje više riješena.

Da ne pričam da 90% ljudi na forumima ima vrlo pozitivna iskustva za MM po pitanju performansi i baterije, non-OEM related. 

Stvar je jasna, uređaj nikad ne proradi savršeno odmah, neće ni iPhone, bez brige... i tamo ćeš imat žderanje baterije prvih par dana, a onda mir Božji, al po pitanju baterije mislim da je ipak iPhone inferioran top Androidima, a moja zadnja iskustva u stand-by uštedi su na tom tragu. Tako da niti ćeš puno dobit, niti ćeš puno izgubit, al ajd, ak ti drago au revoir 

Bubimir13 napravio sam...ali to također ne bi trebalo imat ikakvu ulogu oko trajanja baterije.

Na Iphoneu sam napravio do sad 3-4 nadogradnji pa nikad nisam trebao radit hard reset ili sl...

Zašto bi neki NN iz Ploča koji ima S6 morao uopće znati što je hard restart i sl...on se ne zamara takvim stvarima.,on vidi nadogradnju.,klikne na to.,instalira se i ide dalje...

Ja sam na službenoj Lumia 640 instalirao Win 10 betu i nikad nije napravljen hard restart i radi odlično.

Dao sam MM još jednu priliku. Instaliran je novi francuz - napravljen hard restart pa ćemo vidjet.

12 godina
R36 kaže...
bubimir13 kaže... 

Pretpostavit ću da ste nakon nadogradnje napravili tvornički reset. E pa zakon velikih brojeva kaže, da nakon svakog brisanja kreće tandrkanje svakojakih procesa i to obično traje 24-48 sati, tj. oko 2 ciklusa punjenja pražnjenja. Nakon toga valja kalibrirat bateriju i stvar je manje više riješena.

Da ne pričam da 90% ljudi na forumima ima vrlo pozitivna iskustva za MM po pitanju performansi i baterije, non-OEM related. 

Stvar je jasna, uređaj nikad ne proradi savršeno odmah, neće ni iPhone, bez brige... i tamo ćeš imat žderanje baterije prvih par dana, a onda mir Božji, al po pitanju baterije mislim da je ipak iPhone inferioran top Androidima, a moja zadnja iskustva u stand-by uštedi su na tom tragu. Tako da niti ćeš puno dobit, niti ćeš puno izgubit, al ajd, ak ti drago au revoir 

Bubimir13 napravio sam...ali to također ne bi trebalo imat ikakvu ulogu oko trajanja baterije.

Na Iphoneu sam napravio do sad 3-4 nadogradnji pa nikad nisam trebao radit hard reset ili sl...

Zašto bi neki NN iz Ploča koji ima S6 morao uopće znati što je hard restart i sl...on se ne zamara takvim stvarima.,on vidi nadogradnju.,klikne na to.,instalira se i ide dalje...

Ja sam na službenoj Lumia 640 instalirao Win 10 betu i nikad nije napravljen hard restart i radi odlično.

Dao sam MM još jednu priliku. Instaliran je novi francuz - napravljen hard restart pa ćemo vidjet.

Daj mi link za Francuza ako mozes ovdje ili pp ako se ne smije stavit.. 

Hvala unaprijed 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Daj mi link za Francuza ako mozes ovdje ili pp ako se ne smije stavit.. 

Hvala unaprijed 

http://www.sammobile.com/firmwares/download/66452/G920FXXS3DPB1_G920FOXA3DPAE_XEF/

Za sad mi se čine ovaj puno bolji...nekako se sve ponaša normalnije.

12 godina
neaktivan
R36 kaže...
bubimir13 kaže... 

Mislim da blebećeš bez veze, sinoć je buraz nadogradio s6e+ na mm i kaže ko da ima novi uređaj, posebno je rekao za stand-by time da je fenomenalan. I još nekoliko ljudi što sa običnim S6 što sa s6e je isto bilo oduševljeno, zanimalo me zbog toga što tada još na Sonyju nisam dobio a zabrinule me informacije forumaša da je na LGu trajanje lošije. Znači to je skup od 5-6 ljudi koji su nadogradili, ranga od potpune neznalke za išta vezano uz tehnologiju koja ni ne zna šta je hard reset do programera android aplikacija i svi kažu bolja je baterija na MM. Osim toga, ulogu ima i fizički kapacitet baterije, pa ne možeš od 2500mah očekivat da se ponaša kao 3000+mah.

15 godina
neaktivan
Meni je na francuskom software-u MM baterija bila odlicna, no prekjucer sam dobio novi OTA i od onda baterija malo slabije drzi
Ima netko slican slucaj za isti software?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Sta znaci malo slabije i kako to primijetis u uobicajenom koristenju?

13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Mislim da blebećeš bez veze, sinoć je buraz nadogradio s6e+ na mm i kaže ko da ima novi uređaj, posebno je rekao za stand-by time da je fenomenalan. I još nekoliko ljudi što sa običnim S6 što sa s6e je isto bilo oduševljeno, zanimalo me zbog toga što tada još na Sonyju nisam dobio a zabrinule me informacije forumaša da je na LGu trajanje lošije. Znači to je skup od 5-6 ljudi koji su nadogradili, ranga od potpune neznalke za išta vezano uz tehnologiju koja ni ne zna šta je hard reset do programera android aplikacija i svi kažu bolja je baterija na MM. Osim toga, ulogu ima i fizički kapacitet baterije, pa ne možeš od 2500mah očekivat da se ponaša kao 3000+mah.

Ja tebe ne kužim.

Pa nisam ja jedni kojem je baterija trajala lošije nego na LL. Ima nas tu par. Šta mi svi lažemo.

Evo samo jedan mali primjer nelogičnosti MM-a.

Znači prvi francuz - procjenjeno preotalo vrijeme upotrebe kad je baterija na 100% iznosi je oko 18h

Drugi francuz jučer instaliran - procjenjeno preotalo vrijeme upotrebe kad je baterija na 100% iznosi oko 29h

Sad na prvu baterija se ponaša normalno. Zašto se prvi put nije ponašala normalno - ne znam.

Šta je napravljeno drugi put : Hard restart + dizanje uređaja bez backup-a aplikacija + gašenje svih mogučih onih kvačica u početku (Sva moguča pravila, suglasnosti i sl) + crna tema + Wi fi uklj. tij. mirovanja - nikad + office paket isključen + facebook i messenger preko linka na pretraživaču (bez aplikacije)

13 godina
neaktivan
Torent kaže...

Sta znaci malo slabije i kako to primijetis u uobicajenom koristenju?

Potrašnja i na wifi i 4g katastrofa. Curi kao da si pustio vodu na pipi. Androdi OS - potriošnja oko 15, čekanje oko 9% i vrh trajana baterije mi je bio SOT 2:20., na 50% baterije sam imao 1h Sot-a.

Evo nakon instalacije drugog francuza baterija napono funkcionira...vjerujem da će tako biti i nakon 3-4 dana korištenja.

Također ako se ovaj francuz pokaže dobar.,nema šanse da više ikakve nadogradnje radim do Andorida N ili do prodaje moba.

14 godina
neaktivan

A da se ostavite tog francuza i za promjenu probate s tele2 . On je dosta cist i nikakvih problema s baterijom

0 0 hvala 0
12 godina
tommek10 kaže...

A da se ostavite tog francuza i za promjenu probate s tele2 . On je dosta cist i nikakvih problema s baterijom

Ja imam tele 2 i kod mene je problem sa baterijom,zato hocu probati francuza..

13 godina
neaktivan
Probaj ovaj za koji sam ti dao link.
Ja vidim poboljšanja...baterija na 77% a ima 1:17min Sot-a
14 godina
neaktivan
manipulator kaže...
tommek10 kaže...

Onda po nekoj logici bi se reklo da to nije do softvera, vec razlika od uredjaja do uredjaja. 

12 godina
tommek10 kaže...
manipulator kaže...
tommek10 kaže...

Onda po nekoj logici bi se reklo da to nije do softvera, vec razlika od uredjaja do uredjaja. 

Ma znam... Ali citam po forumimam malo,nije to bas samo nas par,ima tu vise,usudim se reci da oko 30% korisnika ima problem kao i ja..  Pogotovo stavka Andorid OS koja je sada na 15 % a na lolipopu je bila oko 2 %...

12 godina
R36 kaže...
Probaj ovaj za koji sam ti dao link.
Ja vidim poboljšanja...baterija na 77% a ima 1:17min Sot-a

To ubacujem preko ODina?

13 godina
neaktivan
Da ako si imao već Francuza
...klasična procedura
14 godina
Flashao sam XEU (open Europe) i moram priznati da mi je baterija bolja od francuza. I Facebook plus slicna govna nisu sistemske aplikacije pa je to dodatni plus.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
1samek kaže...
Flashao sam XEU (open Europe) i moram priznati da mi je baterija bolja od francuza. I Facebook plus slicna govna nisu sistemske aplikacije pa je to dodatni plus.

moze link za download?

za swipe data i i ostale stvari prije flasnja, kako je najoblje to obaviti?

13 godina
neaktivan

I mene zanim gdje si XEU nasao 

Galaxy S6 Black Sapphire

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sta vam znaci "drugi francuz". Ja sam stavio onog kad je izasao i napravio hard reset. Bat je koma. Azurirao sam i onu nadogradnju kasnije od onih 50mb. Isti klinac. Prelose
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Master reset, clean cache iz recovery moda. Flash firmwarea iz Odina, opet master reset. Tako ja svaki put radim...

Jest da izgubim sve podatke al nije mi bed. Link: http://www.sammobile.com/firmwares/download/66432/G920FXXU3DPBG_G920FXEU3DPB1_XEU/

To je isti FW kao i BTU (uk), ali ovaj je kao namijenjen za širu regiju.

Primijetio sam da na njemu Android OS troši svega 8% baterije za razliku od francuza...
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
1samek kaže...
Master reset, clean cache iz recovery moda. Flash firmwarea iz Odina, opet master reset. Tako ja svaki put radim...

Jest da izgubim sve podatke al nije mi bed. Link: http://www.sammobile.com/firmwares/download/66432/G920FXXU3DPBG_G920FXEU3DPB1_XEU/

To je isti FW kao i BTU (uk), ali ovaj je kao namijenjen za širu regiju.

Primijetio sam da na njemu Android OS troši svega 8% baterije za razliku od francuza...

jeli imaš onu app Vodafon update ili tako nekako ???

Galaxy S6 Black Sapphire
14 godina
Ne,nista takvog nema gore,to nije Vodafone firmware.
Moj PC  
0 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice