Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.080.657
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Torent kaže...
matrix777 kaže...

Stock se smatra pod onim s kojim dođe mob, novi, zapakovan...

Znaci nakon originalnog OTA update nije vise stock iako samsung tvrdi da je official? hehehehehhe ajd dobro...;)

Ne kužiš šta sam htio reći. Najbolje mob radi sa PRVIM softverom koji dođe u pakiranju. U to sam se uvjerio svaki put. MM još nisam probao ali do sada se najbolje pokazao Jelly Bean, pogotovo na G2. Mislio sam na stock kao prvijenac.

13 godina
neaktivan

Imate li problema sa halo effect-om sa kaljenim staklima na S6? Koje staklo koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
matrix777 kaže...
Torent kaže...
matrix777 kaže...

Stock se smatra pod onim s kojim dođe mob, novi, zapakovan...

Znaci nakon originalnog OTA update nije vise stock iako samsung tvrdi da je official? hehehehehhe ajd dobro...;)

Ne kužiš šta sam htio reći. Najbolje mob radi sa PRVIM softverom koji dođe u pakiranju. U to sam se uvjerio svaki put. MM još nisam probao ali do sada se najbolje pokazao Jelly Bean, pogotovo na G2. Mislio sam na stock kao prvijenac.

Naravno da ne kuzim kad si se pogresno izrazio. Stock rom nema veze sa boljim ili losijim radom.

14 godina
Evo samo da potvrdim da je moje prvo flashanje proslo bezbolno :D
Francuz je gore i mob leti.
Znaci ovi sto se boje da nebi nesto zeznuli,slobodno ga stavite,gotovo bude sve za 10ak min.

0 0 hvala 0
12 godina

Evo ja na lollyu imam oko 900mb free kad mi radr apps a kad pobrisem imam 1.4 gb slobodnog rama..do sada nisam osjetio memory leak..valjda bu jos bolje na MM-u

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

I cemu sluzi prazan ram? Pa bolje ti je da ti je ram pun jer tome i sluzi....

12 godina

Pa to znam....nego samo sam nadodao se na tu pricu od prije par stranica kad se govorilo o tome da ram neide preko 1.2 .

Ps..jel dovoljno pun sada? 😊

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2016 18:36 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nikad pogledao niti me interesuje koliko je pun ram na mom S6 ;) Isto ko ni trajanje baterije SOT i slicne stvari ;) Koristim i ne zamaram se ;)

13 godina
Nikakvih problema, a staklo neko za 2 funte sa Amazona UK
11 godina

bas narucio cardboard VR da vidimo kako ce raditi, bio skinuo neki rolercoaster i cini se ok, za 10$ kolko sam platio bit ce dobro :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nick_Diamond kaže...
Nikakvih problema, a staklo neko za 2 funte sa Amazona UK

Mozes pronaci link? Jer ja sam isto kupio neko jeftino sa ebaya i uzas kolko na rubovima ima halo

12 godina

Ja kupio u svijetu medija za 40kn...zuta kutijica..neznam tocno ime...zaobljeni rubovi prinkraju i nema  nista..dihta ko beba

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam dao 50kn za neko smeće u lokalnoj trgovini, skroz ravno "staklo" pa mi strši sa strane... teško sranje. Također tražim preporuku stakla koje je lagano zaobljeno na rubovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Ako ste kupili vec S6 cemu onda stavljati neka jeftina stakla na mob?? Kao da kupis novi Bmw pa kupujes Barumke ili Savu. Clear view cover za 320kn je odlicna stvar. Vrijedi svaku kunu. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

Mrzim preklopne maskice.. smetaju mi kod slikanja i tipkanja, - idealna mi je kvalitetna ovakva (vidi sliku) + staklo (moje nije zaobljeno ali ne smeta jer je unutar samog casea ionak.)

Sa ovom maskicom sam dobil i foliju za stražnju stranu da nema rainbow efekta + foliju za prednje staklo.

Rub maskice je gumiran dok je stražnja strana tvrd plastika. + Ima kapice za zatvaranje otvora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 12:16 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Totalno ko da si uzeo auto od 100 000€ i na njega stavljas ratkape. Nemam nikakve zastite na ekranu naprijed a nema ni tragova koristenja. Valjda ima razloga zasto se placa telefon 5000 ili 7000kn a i taj gorila glas valjda nekog boga znaci. Nemozes ni uzivati u svim carima telefona kad se ti svi bogovi navuku na njega.

2 0 hvala 0
9 godina

Ne kuzim zasto ti smeta kod tipkanja i slikanja... ja najnormalnije sve koristim. Procitam sms i poziv obavim sa preklopljenom maskom. Slikam dodirom na ekran.. jedino ti je mozda jebenije za selfije, ja osobno nisam fb manijak.. premium izgled case-a, imam blue topaz S6 i plavi clear view cover.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da, sve ok. Dok ti mob ne padne prednjicom na asfalt, kao meni stari mob.... :-)

EDIT: Znam da ni ta kaljena stakla nisu naročita zaštita, al barem nekakva jesu i ne umanjuju kvalitetu prikaza (za razliku od nekih filter-folija).

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 12:25 (1samek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Flashao na MM sa onim vodafone firmwareom, ful jednostavna i brza procedura, bas se iznenadio. Vec nakon pol dana mi se cini da baterija duze traje:)

Ali promjetio sam da na lock screenu nemam vise razne weather animirane slike ovisno gdje se nalazim, to mi je bio bas cool feature. Dali ste i vi to izgubili? To dolazi sa Galaxy weather appom/widgetom, koga imam na home screenu, ali neznam kako da to ukljucim na lock screenu!

Sto mislite, oce li doci always-on na s6, ona fora sa s7 gdje ti je na ekranu uvijek prikazan sat?

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matrix777 kaže...

Ne kuzim zasto ti smeta kod tipkanja i slikanja... ja najnormalnije sve koristim. Procitam sms i poziv obavim sa preklopljenom maskom. Slikam dodirom na ekran.. jedino ti je mozda jebenije za selfije, ja osobno nisam fb manijak.. premium izgled case-a, imam blue topaz S6 i plavi clear view cover.

Svakome svoje. Meni idu na živce preklopne, ovak mi je lakše koristiti a i estetski mi ne umanjuje izgled mobitela. Ova slim fusion koju ja imam se skoro nit ne primjeti na mobu. 

9 godina
odjavljen
hudo kaže...

Flashao na MM sa onim vodafone firmwareom, ful jednostavna i brza procedura, bas se iznenadio. Vec nakon pol dana mi se cini da baterija duze traje:)

Ali promjetio sam da na lock screenu nemam vise razne weather animirane slike ovisno gdje se nalazim, to mi je bio bas cool feature. Dali ste i vi to izgubili? To dolazi sa Galaxy weather appom/widgetom, koga imam na home screenu, ali neznam kako da to ukljucim na lock screenu!

Sto mislite, oce li doci always-on na s6, ona fora sa s7 gdje ti je na ekranu uvijek prikazan sat?

Samsung je izjavio da nece ali bice portanih aplikacija...

13 godina

Hudo, javi kak bu baterija kroz tjedana dana ;)

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je baterija nakon tjedan dana super. ;)

Battlelog: MUDO_HR
12 godina

Preklopne maskice su užas, neudobne, samo smetaju, mob je grozno držati u jednoj ruci... Pogotovo u tramvaju kada imam jednu ruku pa svaki put moram otklopiti/zaklopiti kako bi vidio vrijeme ili odgovorio na poruku. Puno bolja solucija je staklo+ tanka maskica

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jesam ja jedini koji ne moze backupati mob sa smart switchom? jednostavno stoji da potvrdim na mobu da zelim backup al mob nikad nista ne pita i tako vec na 2 kompa

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

pusti smart switch. Koristi myphone explorer. Radi pouzdano....

http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

na google playu imas verziju za mob

13 godina
in_rust_we_trust kaže...

jesam ja jedini koji ne moze backupati mob sa smart switchom? jednostavno stoji da potvrdim na mobu da zelim backup al mob nikad nista ne pita i tako vec na 2 kompa

Pa otključaj mob iz Standby-a i na ekranu stisni ALLOW, mora raditi....

12 godina
neaktivan

Toliko lud nisam da to vec nisam sve odradio haha. Al ne hebe me ni 2 posto taj smart switch, a zelim se backupat sve prije nego odradim factory....

9 godina
odjavljen

rekoh ti sta ja koristim vec godinama... I to ne samo na samsung telefonima vec na svim android telefonima. Backup sa jednog restore na drugi i sve sljaka....

12 godina
neaktivan

Starija verzija Smart Switcha radi :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice