Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]

poruka: 320
|
čitano: 80.693
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Stiglo mi na mail od nekog samsungovog linka : Molimo Vas da promijenite svoju email adresu u istu email adresu kojom ste se prijavili za Unpacked događaj, klikom na link. Nisam stisnuo jer je mail od početka pravi, jel ikome ovak isto stiglo? To je povezano sa voucherom od 30€

Btw, provjerite si rewards stanje, ja sam danas naručio 60W punjač i s tim bodovima me ispalo 5,29 eura samo a bez da sam dirao voucher kod...

zvonimir
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2026 20:05 (zvonko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Samsung Galaxy S26/S26+/S26 Ultra - [Rasprava]
Nescafe kaže...

Da, zato ja nikad ne prebacujem sve preko smart switcha jer zna prebaciti i smeće pa bude problema oko aplikacije i samog rada, baterije. Zapravo prvi put da sam i koristio  smart switch inače i fotke krećem od nule, ali sad sam prebacio,

za fotke i videa cca 120gb u 40min je prebacil prek kabla, app mislim sve na novo stavit čim odem u banku po novi kod. Tak da sigurno pomaze ocisiti cache. Ali nekakve stednje ukljucivati nema sanse.

Zapravo mi je nevjerojatno da po defaultu i dalje na native Qhd ekranu ostavljaju ukljucenu fhd rezolucija u 2026., to je prvo sto moram povecati. Bila je 70% napunjena baterija i jedno 6-7sek da se upali prvi put, ali kasnije normala.

Kako onda napraviti prebacivanje s 22U na 26U?

Samo instalirati sve appove s Play Storea, bez Smart switcha?

Kakvo čišćenje cache-a spominješ, na starom mobu?

3 godine
zvonko kaže...

Stiglo mi na mail od nekog samsungovog linka : Molimo Vas da promijenite svoju email adresu u istu email adresu kojom ste se prijavili za Unpacked događaj, klikom na link. Nisam stisnuo jer je mail od početka pravi, jel ikome ovak isto stiglo? To je povezano sa voucherom od 30€

Btw, provjerite si rewards stanje, ja sam danas naručio 60W punjač i s tim bodovima me ispalo 5,29 eura samo a bez da sam dirao voucher kod...

Pa mozes i bodovima platit, tj vecinu tak,mali dio mora ostat. Al vaucer vrijedi do 30.06. A bodove mozes 2 godine koristiti, taman ak ostane umanjis si za iducu ultru.

Ja sam uzeo punjac, kabel i bt mis(30e) pa sam sve potrosil,ostavio sam 5000 bodova ak bude vazilo slicno za sljedecu god.

Evo bas otvorio punjac, na 8% mi je sa 45w pise 51min sa ovim pise 47min:D

Definitivno je best buy na amazonu sad 45w s kabelom sa 3put manje al dobro, danas je valjda svaka minuta bitna. 3.0 radi s obicnim kabelom i sa baseus neki sta sam probal. 3.0 mi aktivira i xiaomi powerbank. Zivcira me sto nas prave bedacima da 65w punjac ne aktivira 3.0.

Stigle mi i neke maskice, spigen neo one, torras q3 air koja je dosta cool izgledom bas, malo visoka ak debljina mi ok, i taj stalak ima iza ring koji je koristan. Al eto nije mi grip bas kak sam zamislio da bude al ok. Magnet dost dobar

Spigen bum probal, ok je,nisam nikad bio dan zero one modela al zanimljivo, ova unutrasnjost je slozena tak da se osjeti.

Mozda pitaku edge al sam skeptik kad sam vidio da ne stiti nist iz dzepa dok sjedis al je na dodir top. i benks armor pro aurora me zanima fest, i sad je nestala s amazona za naruciti, a i na aliju skocila cijena prek noci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2026 0:03 (Nescafe).
8 godina
Znači ekipa, naručen novi S26 Ultra preko samsung stranice sa forom staro (S23Ultra) za novo i mob. su procijenili na 290 € po mom opisu koji je bio i više nego realan bez i jedne crtice na bilo kojem dijelu telefona.
Pristao sam i umanjio cijenu novog za taj iznos. Telefon uredno zapakirao u original kutiju i u kutiju z kojoj sam dobio novi poslao njima na potvrdu procjene misleći da sam se malčice potrudio mogao sam ga prodati za više al mi se nije dalo zezati, šta god!
Danas dolazi mail da se oni ne slažu sa mojim odgovorima i kao dokaz šalju sliku nekog mob(apsolutno nije moj) . slikan sa boka sa nekim oštečenjima sa strane, gledam sliku i ne vjerujem, umanjujući procjenu za 101 €...i kažu u stilu, prihvati ili ćemo ti naplatiti 290 € sa kartice kojim sam platio novi uređaj!

Dno dna, ne mogu vjerovati kako su jadni i samo se bojim šta će mi postati nazad, i ne nisam slikao uređaj prije slanja jer ne vidim način ni u tom slučaju da bi nešto bilo drugačije!
Sa Samsungom završeno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2026 12:45 (Mali322).

0 0 hvala 1
15 godina
Mali322 kaže...
Znači ekipa, naručen novi S26 Ultra preko samsung stranice sa forom staro (S23Ultra) za novo i mob. su procijenili na 290 € po mom opisu koji je bio i više nego realan bez i jedne crtice na bilo kojem dijelu telefona.
Pristao sam i umanjio cijenu novog za taj iznos. Telefon uredno zapakirao u original kutiju i u kutiju z kojoj sam dobio novi poslao njima na potvrdu procjene misleći da sam se malčice potrudio mogao sam ga prodati za više al mi se nije dalo zezati, šta god!
Danas dolazi mail da se oni ne slažu sa mojim odgovorima i kao dokaz šalju sliku nekog mob(apsolutno nije moj) . slikan sa boka sa nekim oštečenjima sa strane, gledam sliku i ne vjerujem, umanjujući procjenu za 110 €...i kažu u stilu, prihvati ili ćemo ti naplatiti 290 € sa kartice kojim sam platio novi uređaj!

Dno dna, ne mogu vjerovati kako su jadni i samo se bojim šta će mi postati nazad, i ne nisam slikao uređaj prije slanja jer ne vidim način ni u tom slučaju da bi nešto bilo drugačije!
Sa Samsungom završeno!

Ako si negdje ubilježio IMEI broj, dokazivom metodom, ugovor recimo, neka šalju nazad a onda privatna tužba, svima kojima se može 

ATJ Lučko
8 godina
'Ali to nije sve' , rekli bi u popularnoj TV prodaji, ako i želim pristati na njihove nove uvjete tj. smanjenu otkupnu cijenu samo trebam pritisnuti link u njihovom mail-u i naplatiti će mi 100 € samo, tako kažu međutim ni taj link ne radi, istekla poveznica piše...NEVJEROJATNO koji kokošari!

0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam prodao za 300 na forumu tako da nije da nešto puno više možeš dobiti

8 godina
Sa tom logikom sam se i ja vodio, otkupna cijena mi je odgovarala, nije me bilo briga za 40-50 € gore-dole, ali ovo šta rade je stvarno jad!
U međuvremenu su mi poslali poboljšanu fotografiju mobitela sa polu odljepljenim zadnjim poklopcem šta u snovima ne odgovara istini i tvrdu da zbog toga umanjuju vrijednost!
Odljepljenim stražnji poklopac, WTF!?
Ekipa, nije šta je moj mob ali točkice, znači točkice na njemu nije bilo a ne odljepljen da je bio, maaa, ne znam! 🥴
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2026 12:48 (Mali322).

0 0 hvala 0
8 godina
Ovo je taj sažvakani mobitel koji oni meni pokušavaju uvaliti pod 'moj'!
Pogledajte donje rubove samo, nevjerojatno, prijevara, jako loša prijevara, užas!

0 0 hvala 0
14 godina

Jel imaš račun ili pod samsung račun, tj jel ti još tamo registriran da provjeriš po IMEI?

8 godina
Imam sve, IMEI, poslao sam im u mail-u da 'provjere' jesu li sigurni da je to taj mob, možda i odustanu na vrijeme od pokušaja prijevare!

0 0 hvala 0
14 godina

Prije da je netko zeznuo nego da te pokušavaju zeznuti.

16 godina

Evo i meni upravo stigao mail da telefon ne odgovara mom opisu i da mi nece dati za njega 95€ ( NOTE 10+ ) i poslali mi sliku nekog izubijanog telefona koji uopce nije moj

moj je od prvog dana bio u hard case ko novi nakon sto sam kupio S23 ULTRU njega sam stavio u kutiju i imao ga za rezervu ako se ultri sto dogodi

a oni meni ovako

ma nije me briga za 33€ manje

ali ovako radit budale od nas je kriminal

mislim da sam Samsung ko firma nema neke veze sa ovim nego ovi lopovi Estonci koji za njih otkupljuju telefone i zele prevarit i zaradit

Samsungu telefonima svaka cast ali ovaj trade in je pljacka

i nikad vise

SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2026 15:06 (pasko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sstrmi kaže...

Ja sam 2020 dao novu šansu samsungu sa S20 koji je isto bio exyos. Prije toga sam imao par xioamija. Toliko me je ubio sot od 4-5h na tom S20 da sam prodao nakon 9 mjeseci i uzeo xioami mi 11 tada i nakon toga honor 70. Nakon toga je bila nova šansa samsungu sa S23u koji me oduševio i evo prije 3 mjeseca sam uzeo S25u i sljedeći će biti opet ultra 27/28 ili FOLD naravno ako budu SD. Na smeće od exynosa se nikada više ne vraćam

Svi Exynos procovi nisu isti, ili znamo da je ta stara verzija(Samsung Mongoose M5 žmuklje)u tom zelenašu bila prilično šepava ili loša.Zato sam ja preskočio S20(ali i S10), kad sam tražio staru Samsung S seriju za vrčenje Samsung Dex opcija.

Nakon njega je došao S21, u kojem je Exynos 2100 a to je puno bolji/štedljiviji proc ili čista ondašnja ARM CPU arhitektura bez Samsungovim brljaža.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-nasih-web-stranica/stize-av2-kodek-bolja-kvaliteta-videa-uz-30-manj/308901.aspx?page=0&jumpto=6886581&sort=asc&view=flat

d666sermek kaže...
meni se na S21+ exyonos toliko grijao da se nakon god. dana odlijepio zadnji poklopac... ne skroz, ali si ga mogao noktom odignuti gore desno.
strasno.

S23U se dosta grijala (pogotovo kad je kamera radila), sad se ovaj S26U puno manje grije

Mobovi se itekako griju, kako koji ima tu svašta Android ili Jabučari itd.Ovisi kaj na njima radiš, ili da li imaš i nemaš smeče od raznih nepotrebnih aplikacija i servisa koji ti uopče ne trebaju.

Ja koristim S21+Exynos 2100, i ne primjetim nikakvo bitno zagrijavanje(zagrije se kad snima 4K ili 8K video, ali ne grije se puno)ili nema problema.Ali ja ne gejmam na mobu ili realno nigdje ne gejmam,   samo multimedija ili mob je realno najviše zaposlen kad koristim Samsung Dex Desktop.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-nasih-web-stranica/samsungov-udio-trzistu-pametnih-telefona-pao/308925.aspx?page=0&jumpto=6887070&sort=asc&view=flat

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2026 15:28 (rambox).
15 godina
Mali322 kaže...
Danas dolazi mail da se oni ne slažu sa mojim odgovorima i kao dokaz šalju sliku nekog mob(apsolutno nije moj) . slikan sa boka sa nekim oštečenjima sa strane, gledam sliku i ne vjerujem, umanjujući procjenu za 101 €...i kažu u stilu, prihvati ili ćemo ti naplatiti 290 € sa kartice kojim sam platio novi uređaj!

Sa Samsungom završeno!
pasko kaže...

Evo i meni upravo stigao mail da telefon ne odgovara mom opisu i da mi nece dati za njega 95€ ( NOTE 10+ ) i poslali mi sliku nekog izubijanog telefona koji uopce nije moj

moj je od prvog dana bio u hard case ko novi nakon sto sam kupio S23 ULTRU njega sam stavio u kutiju i imao ga za rezervu ako se ultri sto dogodi

a oni meni ovako

ma nije me briga za 33€ manje

ali ovako radit budale od nas je kriminal

mislim da sam Samsung ko firma nema neke veze sa ovim nego ovi lopovi Estonci koji za njih otkupljuju telefone i zele prevarit i zaradit

Samsungu telefonima svaka cast ali ovaj trade in je pljacka

i nikad vise

svake godine na redditu bude milijun takvih slučajeva, nažalost.. moraš sve dobro snimiti i dokumentirati prije slanja

8 godina
Pa mogu sa interneta skinuti milion fotografija S23U u savršenom stanju i tvrditi da su baš moje!...ne drži mi vodu ta priča o dokumentiranju!

0 0 hvala 0
11 godina
Erda kaže...
Nescafe kaže...

Da, zato ja nikad ne prebacujem sve preko smart switcha jer zna prebaciti i smeće pa bude problema oko aplikacije i samog rada, baterije. Zapravo prvi put da sam i koristio  smart switch inače i fotke krećem od nule, ali sad sam prebacio,

za fotke i videa cca 120gb u 40min je prebacil prek kabla, app mislim sve na novo stavit čim odem u banku po novi kod. Tak da sigurno pomaze ocisiti cache. Ali nekakve stednje ukljucivati nema sanse.

Zapravo mi je nevjerojatno da po defaultu i dalje na native Qhd ekranu ostavljaju ukljucenu fhd rezolucija u 2026., to je prvo sto moram povecati. Bila je 70% napunjena baterija i jedno 6-7sek da se upali prvi put, ali kasnije normala.

Kako onda napraviti prebacivanje s 22U na 26U?

Samo instalirati sve appove s Play Storea, bez Smart switcha?

Kakvo čišćenje cache-a spominješ, na starom mobu?

ovisi kome što treba. najlakše mi je u početku koristiti oba mobitela, dok nisam siguran da imam sve potrebno na novom.

smart switch se može pokrenuti više puta i mogu se odabrati pojedinačno stavke.
ima smisla pokušati prebaciti aplikacije poput mobilnog bankarstva, autentifikatore i slično, pa se nadati da će se prebaciti sve bitne postavke. ako ne uspije, potrebno je iznova podešavati.
ostale aplikacije su u pravilu manje bitne, kako koja. radije bi išao s čistim postavkama jer dosta toga nije teško podesiti, a svakako možemo očekivati stabilniji i efikasniji rad.

što se tiče galerije, radije radim backup na kompjuter nego na novi mobitel, pa kasnije pregledam i brišem nepotrebno. whatsapp fotke isključivo ručno odradim backup jer je previše gluposti, i to samo primljenih fotki. postoji i smart switch za windows.
na starom mobu je najbolje odraditi tvornički reset kad podaci više nisu potrebni.

15 godina
Mali322 kaže...
Pa mogu sa interneta skinuti milion fotografija S23U u savršenom stanju i tvrditi da su baš moje!...ne drži mi vodu ta priča o dokumentiranju!

NHF kolega, ne želim vas vrijeđati, sačuvaj me Bože, ali ovako kako vi pišete, stvarno ?!?! 

Tko može učiniti vjerodostojniji snimak od vas, uz primjenu META PODATAKA slike?!?!?!?!?! 
Ako vi učinite sliku sa mobilnim gadgetim, na kojem je otvorena "VAŠA" stranica sa BUG foruma, sliku sa vašim IMEI podatcima, sve na istoj, vašoj jedinstveno privatnoj pozadini, TKO vam može osporiti istinitost podataka?!?! Da ne spomenem, da u kadar stavite neki vama detalj poseban, pa neka se neki  trudi koliko želi osporiti vaše navode?!?! 

Kolega, izgovora je tona, istina je samo jedna! Dok vi imate argumente u rukama, mogu se drugi (Samsung konkretno) uspeti na vrh šiljka koplja, tu pomoći nema! Meta Podatci su ono što uvijek čini prevagu, ili kvalitetan argument kojem nema kontraargumenta, pogovora. 

ATJ Lučko
17 mjeseci
Mali322 kaže...

Hrpu slika i videa di se vidi i imei na nekima i di je očigledno da su dio istog batcha, teško da bi to bilo oborivo, ovako ti tvrdiš nije bio takav oni tvrde je, samo što oni imaju dokaz (slike) a ti ne.

P.S taman me presitgao ATJ

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2026 17:35 (Novice).
8 godina
Ok, znači za obični trade treba mi dobar odvjetnik i potpis minimum dva svjedoka jer je eto svijet takav kakav je!
Čovjek se uči dok je živ al ne mislim zbog sto eura dizati privatne tužbe svima kojima se može! 🤡
Samo sam htio podijeliti trenutnu muku koja će proći na ovaj ili onaj način, hvala na podršci dok me još niste optužili da sam kriv za sve! 😁

4 0 hvala 2
9 godina

moj s25u su procjenili na 600e, poslo i napisali nakon dva tjedna da je sve ok da se slažu s procjenom i da sa zadovoljstvom prihvaćaju otkupnu cijenu(doslovno). 11 i pol mjeseci sam ga imo, 255 ciklusa punjenja i bez oštečenja. Čudim se da su tebi slikali krivi jer ima taj imei broj, možda se oštetio u transportu ako ga nisi najbolje zapakiro. Ja sam svoj stavil u kutiju od novog s26u i potpuno u njihovom pakiranju dodatnom poslo, kak sam dobil novi tak sam im stari poslo.

2 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav, jel ima nekakav bolji deal trenutno od 1090e za 256gb ultru? 

Vidim da su se nekakvi kodovi dijelili unazad mjesec dana, jeli to jos aktivno?

https://smartlab.hr/proizvod/samsung-galaxy-s26-ultra-5g-12gb-256gb-cobalt-violet/ - kolko kuzim ova stranica je legit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
r3c0d kaže...

Pozdrav, jel ima nekakav bolji deal trenutno od 1090e za 256gb ultru? 

Vidim da su se nekakvi kodovi dijelili unazad mjesec dana, jeli to jos aktivno?

https://smartlab.hr/proizvod/samsung-galaxy-s26-ultra-5g-12gb-256gb-cobalt-violet/ - kolko kuzim ova stranica je legit?

Ne mogu ti odgovoriti za to kakav je deal, ali ti mogu odgovoriti za stranicu.

Legit je, 2x sam uzimao mobitel preko njih, imaju i nekoliko poslovnica, a sve naručeno je stizalo u roku par dana.

15 godina

Također potvrđujem da je stranica pouzdana.

Par bliskih osoba i ja smo naručivali i nikad problema, a isporuka je brza.

Mislim da su kodovi vrijedili samo za vrijeme promocije ali neka to potvrdi netko od kolega koji su ih podijelili kodove.

0 0 hvala 1
14 godina

Kodovi vrijede samo tijekom pre-ordera 

I earned my name just like Marlo.

1 0 hvala 0
18 godina
Mijenjao više kaljenih stakla, na kraju mi otisak prsta radi samo kada sam stavio hidragel foliju
Recenzije kineskih stvari na anton008.
14 godina
Ag008 kaže...
Mijenjao više kaljenih stakla, na kraju mi otisak prsta radi samo kada sam stavio hidragel foliju

Pokušao to još na 23u i isto nije funkcioniralo

3 godine

Koje ste stavljali zaštite? nisam ni ja imao povjerenja jer sva ova jeftina mi nisu bila nimalo dobra za otisak, onda sam koristio bez ičega, ali opet sam se opekao jer je taj oleofobni premaz na ovim Samsunzima banana pa cete za par mjeseci imati samo packe po ekranu(navodno se da staviti novi premaz ali nisam probao). Ovdje sam dobio savjet za Spigen Ez fit i bilo je dosta dobro,jbg zamijenim kad pukne ali i hidrofolija mi se rastezala i skupljala prasinu po rubovima. Sad sam stavio ESR armoritepro AR i još je bolje, manja refleksija, 25e 2komada, i nemam problema s otiskom. Ako je bas suh palac zasteka, ali vecinom radi dobro, a ja sam tip ako mi zasteka cesto 2-3put za redom skidam jer mi je to nedopustivo.

Sad sam ženi naručio optishield pro fit za 26+ samo zbog popusta jer sma trebao i maskicu neku na brzaka, pa ću vidjeti kak bu to ispalo.

0 0 hvala 0
18 godina
Meni s ovom hidrofolijom otisak radi.
https://a.aliexpress.com/_Ezi6Oq8
Probao sam prije nje jedno 5-6 različitih stakala, s Alija, Amazona i Temua no jedino ova hidrofolija lijepo sjeda, dobar osjećaj pod prstima i jedina na kojoj mi otisak prsta doista i radi
Recenzije kineskih stvari na anton008.
14 godina
kupil sam ovo staklo, otisak radi.
preciznost mu je 8/10 i meni za sad zadovoljavajuce. trebalo je ponoviti otiske i obaviti ono poboljsanje preciznosti otiska.
jedino sto je sklisko jako, mob dosta klizi po stolu...

https://maskice.hr/shop/maskice-za-mobitele/samsung1/galaxy-s26-ultra/zastitno-staklo-za-ekran-za-samsung-galaxy-s26-ultra-3d-prozirno-sa-crnim-rubovima
jesus_tm1
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice