90% snimam video bez zumiranja i klince to mi je najbitnije i zadovoljan sam kako Samsung to odrađuje pogotovo po danu, svake godine je sve bolji i bolji u videu, i dalje super kao ukupan paket.
Čak sam znao prebaciti sa zadnje na prednju kameru i nazad, ali i to rijetko. Stabilizacija je jednaka i to je najbitnije, a 8k ne znam tko uopće koristi kad guta nenormalno memoriju.
Ja i dalje čekam 1" senzor da bu to kak spada onda i navečer.
Ono što me živcira kod Samsunga je senzor za vlagu koji me na svakom zajebava, Evo neki dan mi opet nije htio puniti i to je za popizdit, a nosio 2 samsunga u istoj torbici cijeli dan.
I tipkovnica koja je sranje i minilaga, šteka nekad, sramotno za flagship
I tipkovnica koja je sranje i minilaga, šteka nekad, sramotno za flagship
ne mora nužno problem biti vlaga, može i prašina ili prljavština. za početak uzmi neku lampu i posvijetli konektor, pa vidi je li upalo nešto unutra.
meni je konektor ispadao jer se ispod nakupilo poprilično toga. naravno sve se to lako očisti, neke metode su..kontroverzne. ako je mobitel pod garancijom ipak je bolje odnijeti u servis.
promijeni aplikaciju tipkovnice, stavi gboard, i onako ima puno više opcija i preciznija je.
Dogodi mi se u Zg ali ne često, Sad u Zadru bio. Padala kiša taj dan nešto, al opet, uz njega sam imao i a56 u istoj torbici na kojem se nije javilo nis, al na 25U navecer kad se ispraznila baterija nije dao punit, probao po noci isto, ujutro isto. I onda sam ispuhao fenom hladnim i punio je.
Ali sa svakim modelom mi se to događa, kad uzmem 26 bit cu miran neko vrijeme:D Al nije tak često pa ne znam šta bi napravili na garanciji uopće, jel netko mijenjao utor ili nešto da su radili po tom pitanju? Jer vidim da je pun net toga.
A tipkovnica, izbrisao sam memoriju i predmemoriju i sad radi ok, al očito se uspori s vremenom kad se napuni njena memorija. Morat ću probati taj g board staviti.
Točnije evo upravo sam instalirao Gboard. Swiftkey mi nije nesto nekad ni ne reagira razmak.
Gboard se čini super, Samsungova mi je malo ljepsa ali nema veze. Za sad ova radi jako dobro, pa ću ostaviti
Dogodi mi se u Zg ali ne često, Sad u Zadru bio. Padala kiša taj dan nešto, al opet, uz njega sam imao i a56 u istoj torbici na kojem se nije javilo nis, al na 25U navecer kad se ispraznila baterija nije dao punit, probao po noci isto, ujutro isto. I onda sam ispuhao fenom hladnim i punio je.
Ali sa svakim modelom mi se to događa, kad uzmem 26 bit cu miran neko vrijeme:D Al nije tak često pa ne znam šta bi napravili na garanciji uopće, jel netko mijenjao utor ili nešto da su radili po tom pitanju? Jer vidim da je pun net toga.
A tipkovnica, izbrisao sam memoriju i predmemoriju i sad radi ok, al očito se uspori s vremenom kad se napuni njena memorija. Morat ću probati taj g board staviti.
Točnije evo upravo sam instalirao Gboard. Swiftkey mi nije nesto nekad ni ne reagira razmak.
Gboard se čini super, Samsungova mi je malo ljepsa ali nema veze. Za sad ova radi jako dobro, pa ću ostaviti
da, ovo kod tebe je samo vlaga. hladni fen je najbolja opcija.
mislim da i u servisu suše (možda nečim sigurnijim) ili čiste alkoholom, ne vjerujem da mijenjaju port zbog toga. i da, ta blokada se dogodi baš na S seriji, ne znam da sam ikad to vidio na A seriji.
gboard ima dosta opcija, pa možeš podesiti i izgled (npr. boju, visine tipki ili napraviti svoj layout). vjerojatno se i samsungova tipkovnica može podesiti da se cache povremeno obriše, da ne moraš razmišljati o tome, ali dugo je nisam koristio.
Da , a56 sam tek dobio pred tjedan dana, cak mi je skroz ok, premium feeling metalni, samo su bazeli malo veći od s serije. Kameru na njemu ne koristim pa mi svejedno.
Gboard, da sad sam skuzio da osim tamne teme, ima dole još boja, stavio sam na crnu i obrube oko slova i sad to bolje zgleda, nije tak blijedo sivo, sam nek radi bez stekanja i top
Sve kaj slikam s S25 moram slikat 5 puta i nadat se da je bar jedna fotka dobra.
Tko se navikao na dobru kemeru izbjegavati S25+ u sirokom luku.
18.09. stiže One UI 8
6h SoT, nemas brige. Baterija je odlicna.
Pozdrav ekipa!
Kad tipkam na mobitel, pocela mi teta slova na glas da citam i nemam pojma kako da isljucim..nekakvi Talk je iskljucen..trazila na google i ne nalazim...help..izludi me
Pozdrav ekipa!
Kad tipkam na mobitel, pocela mi teta slova na glas da citam i nemam pojma kako da isljucim..nekakvi Talk je iskljucen..trazila na google i ne nalazim...help..izludi me
On a Samsung Galaxy S25:
Open the Settings app: on your phone.
Tap on Accessibility.
Tap on Vision enhancements: (or "Screen reader" depending on your specific version of the Android OS).
Find the Spoken assistance section: and select "Speak keyboard input aloud" to have characters and words spoken to you.
Alternatively, to have specific text on the screen read aloud, go to Settings > Accessibility > Select to Speak and turn on the feature.