kako rijesiti problem sa stalnim otpajanjem wi-fi a
Samsung Galaxy S23/S23+/S23 Ultra - [Rasprava]
- poruka: 1.318
- |
- čitano: 553.114
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigao novi S23 Ultra update (S918BXXU1AWC8).
Bas brzo pada cijena cim ga ima puno na oglasu
Ali vidim da će uskoro biti po toj cijeni. Nevjerojatno brzo pada da..
Očekivao sam uzeti S23 tek početkom ljeta ili krajem (kada ljudi trebaju najviše novac) za 600tinjak eura, na kraju sam ga za toliko dobio mjesec dana nakon izlaska.
Ne znam zašto i kako tako brzo pada cijena.
Tko ne treba više od 128 GB, ima ih more za oko 600 eura.
Nego, da ne idemo puno u off i napišem nešto korisno - oduševljen sam s S23 base modelom.
Ovo je prvi flagship kojeg imam, a da traje baterija 1 puni dan mojeg korištenja. Mobilni podatci uključeni stalno, bt i GPS po potrebi. NFC stalno (iako mislim da to ništa ne utječe na bateriju, ali da navedem i to). WhatsApp, chrome 90% vremena.
Svaka čast Samsungu! Napokon pravi kompakt s top performansama i baterijom. Definitivno lijepo zaokružen uređaj.
Preporuka za screen protector.
Za S23 i S23 Plus
otisak prsta radi savršeno + dobije se okvir za montažu i tri stakla za 22eura.
ima ga za kupit u ZG
Di si staklo uzeo u Zg? dobro zvuči, i dobro zgleda princip stavljanja. Možda ženi i sestri to zemem imaju s ravnim ekranom. JA sam stavio ponovno fusion foliju na ultru, za sad je ok, nadam se da će držati bolje ovaj put. Fino klizi prst i otisak dobro radi.
x360 da super cijena, ja nedavno piknuo 256 za 700e, bio najeftiniji tad. Ali nađu se i ultre za ok cijenu već, šteta je uzet 128 model. A prošle godine pred Božić i nakon one 50% akcije prodao onaj "drekec" od 22 ultre za 900e za čas, ludo skroz.
zaboravio sam kak se briše post :)
Di si staklo uzeo u Zg? dobro zvuči, i dobro zgleda princip stavljanja. Možda ženi i sestri to zemem imaju s ravnim ekranom. JA sam stavio ponovno fusion foliju na ultru, za sad je ok, nadam se da će držati bolje ovaj put. Fino klizi prst i otisak dobro radi.
x360 da super cijena, ja nedavno piknuo 256 za 700e, bio najeftiniji tad. Ali nađu se i ultre za ok cijenu već, šteta je uzet 128 model. A prošle godine pred Božić i nakon one 50% akcije prodao onaj "drekec" od 22 ultre za 900e za čas, ludo skroz.
smartoprema.hr
Evo uspio sam staklo od spigena negdje zagrepsti neznam ni sam di, a uvijek ga drzim zasebno i samog u đepu
zar nije onda wallet case best options
Wallet case pa ima drugi problem.
Uđe prašina između pa se sve to fino trlja do sličnog rezultata.
Drugi minus je kaj za gotovo svaku operaciju moraš otvoriti ta vrata.
Osobno bi me to izluđivalo.
Kako čudno vidjeti Samsung temu gdje se nitko ne žali na mob :D
Pošto se dobiva galaxy watch 5, uzeo i ja s23u. Ništa mi ne nedostaje na s21u ali sam gadna snobina.
U dvodnevno trajanje baterije ću povjerovati tek kad sam iskusim, zvuči nerealno
Kako čudno vidjeti Samsung temu gdje se nitko ne žali na mob :D
Pošto se dobiva galaxy watch 5, uzeo i ja s23u. Ništa mi ne nedostaje na s21u ali sam gadna snobina.
U dvodnevno trajanje baterije ću povjerovati tek kad sam iskusim, zvuči nerealno
Imali su mi klinci S21 koji su mrzili od dana jedan zbog autonomije baterije.
Bio sam super skeptičan prema S23 , mislio sam "to je to nemre bolje"...
Baterija puno duže traje, puno duže nego na S21.
Tako da sam jako ugodno iznenađen, pozitivno.
Pitanje za ekipu što ga je uzela iz T-coma (256gb verziju); dobili ste model s 8gb rama?
EDIT: Eh, znao sam da nemre biti savršeno, a 512gb modela nemaju. Pljuga na kvadrat
Pitanje za ekipu što ga je uzela iz T-coma (256gb verziju); dobili ste model s 8gb rama?
EDIT: Eh, znao sam da nemre biti savršeno, a 512gb modela nemaju. Pljuga na kvadrat
A sta ce ti vise hakeru...?
U Hr nema drugih modela osim 8/256GB, 12/512GB, 12/1TB
Ako u 2g staroj ultri imam 12, snob u meni neće prihvatiti manje. Jednostavno ne bi bio miran niti želim. Ako sam spreman dati toliko para, ne želim downgrade ma kolikogod nije značio ništa, a i poprilično sam heavy user.
Trenutno nijedan operater nema 512/12 modela :/
Da stave i 512GB rama opet bi ti sve bilo isto. Android + OneUI jedu ram nepotrebno, neoptimizirano i nista ti od ucitanog ne ostaje u njemu nakon vrlo kratkog vremena.
Složimo se da se ne slažemo. Da, nije to iOs, ali od svih skinova mi One UI najviše odgovara i najpouzdanije radi. Drugi ne dolaze u obzir.
Da i je tako kako kažeš, i dalje je više=bolje. Na gradilištu kad multitaskam kamera-editor-autocad-excel-pdf-poziv-whatsapp mi ne izbacuje iz memorije ništa. Isto tako osim što mi ne pada pamet raditi downgrade po ramu, treba mi više memorije. Imam još 30ak gb slobodno na svom 256gb modelu, a ne razmišlja mi se oko toga. Da želim kompromise, ne bih tražio mob od >10k kn i suludo mi je da iako još od Note 10+ iz 2019 koji je dolazio sa 12gb, s20u (12/16gb), s21u (12/16gb) odluče na novijim modelima smanjiti na 8... Iako nije prvi put da su izbacili hardverske funkcije (precizno mjerenje površina i udaljenosti na Note 10+), ovo je onako dosta manje očita stvar koju ne podržavam. Prošle godine su recenzenti to spomenuli kao kritiku za s22u, a ove godine nisam nijednog čuo da išta kaže o tome (bar od onih koje ja pratim).
Uzeo ultru pa me zanima dal je zaljepljena folija preko ekrana,jer nemogu uopce skuzit jel ima tvornicku foliju ili ne
Nema tvornicki nista, ali pod hitno stavljaj ili kaljeno ili neku foliju gore, jer je ekran katastrofa osjetljiv na mikroogrebotine...
bez stakla, bez folije, bez maske, nikakvih mikro ogrebotina nema.
u depu je uvijek sam i to je to
"Strah od mikroogrebotina" bi trebalo klasificirati kao neku bolest.
"Strah od mikroogrebotina" bi trebalo klasificirati kao neku bolest.
današnjoj lghdtv+- (de)generaciji su vjerojatno i na umjetnim noktima mikro ogrebotine (muškima) :D
Ubo s23 obicni prije 2 dana i za sada jaako zadovoljan.
Imate nekakav savjet za wireless punjac? Onog tipa da stoji mobitel uspravno. Neki jeftiniji a da puni 15w koliko je predviden mob.
Hvala unaprijed
Je li bolji, kvalitetniji zvuk na vanjskim zvučnicima kod modela S23 ?
Na S22 seriji je bio u rangu mobitela do 300 €
Kvalitetniji po kojem kriteriju?
Meni je zvuk sasvim dobar na S22U, no možda nisam sposoban ocijeniti jer mobitel od 300€ nisam nikad imao pa ne znam kakav je tamo zvuk.
je. ima po yt dosta usporedbi.
na s22 seriji je bio lošiji od s21 serije i od note20ultra