Samsung Galaxy S10/S10+

poruka: 2.250
|
čitano: 635.639
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Citam po stranim forumima da dosta uređaja iz s10 serije ima problema sa Proximity senzorom. Znaci ja idem napravit poziv, maknem uređaj od uha, ekran crn a trebao bi se aktivirat. Drugo, aod bi se trebao ugasit kad je uređaj npr. u đepu, a stalno je aktivan sta trosi nepotrebno bateriju. Test mi uopce nereagira na senzor. *#77692#

Jel netko primjetio sta slicno?

sent via S9+

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S10/S10+
pejak84 kaže...
meni pojede 2-3% prek noci ak se ne puni, a ostavim sve upaljeno, samo MUTE ukljucim, meni najvise pojede bateriju tune in app, ak sam nocna pa stavim slusalice i ode brzo bat i cim izadem iz kuce 4g je upaljen stalno i opet izdrzi cijeli dan baterija, al kad svi hvale taj Huawei, bas bi ga probao zbog baterije... cak sam imao i 2-3 kupca za s10plus, dobivao 5000kn i odbio sam, tesko mi se rastat od njega.. nisam bas siguran u p30pro...

Jedino sto je bolje na p30 pro je kamera, fotke zeru, ali nightmode je brutalan, bateriju necu ni racunat zbog njihovog agresivnog ram managmenta, koji ubija sve po redu. Lako tako onda imat dobar battery life, volim huawei ali njihov skin emui je koma, zastario, proc je slabiji od samyevog tak da... ko voli nek izvoli

Ne vjeruj računalu kojeg ne možeš baciti kroz prozor!!
8 godina
onda ipak cu odustat od prodaje, do izlaska mate 30 il s11+ pa zeni dat s10+ hehehe
meni je s10 stalno na high perfomance..
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2019 13:30 (pejak84).

0 0 hvala 0
14 godina
pejak84 kaže...
onda ipak cu odustat od prodaje, do izlaska mate 30 il s11+ pa zeni dat s10+ hehehe
meni je s10 stalno na high perfomance..

Moj isto u zadnje vrijeme, i kaj je najbolje nisam primjetio neku razliku.. hahah

14 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Došla nova boja, s10+, u sancta domenicu, kraljevsko crvena, bomba mob zgleda.

Link

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2019 13:35 (BOGDO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moby-Split kaže...

Citam po stranim forumima da dosta uređaja iz s10 serije ima problema sa Proximity senzorom. Znaci ja idem napravit poziv, maknem uređaj od uha, ekran crn a trebao bi se aktivirat. Drugo, aod bi se trebao ugasit kad je uređaj npr. u đepu, a stalno je aktivan sta trosi nepotrebno bateriju. Test mi uopce nereagira na senzor. *#77692#

Jel netko primjetio sta slicno?

Fino na reklamaciju u prvi samsung servis.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Uređaj je kupljen prije 8 dana. Imam pravo na novi uređaj? I mogu raskinit ugovor u roku 14 dana i vratit uređaj? 

sent via S9+

0 0 hvala 0
14 godina
Moby-Split kaže...

Uređaj je kupljen prije 8 dana. Imam pravo na novi uređaj? I mogu raskinit ugovor u roku 14 dana i vratit uređaj? 

Ako je kupljen prek webshopa da, nemaju te kaj ispitivat, samo moraš imat svu opremu, račun i garanciju. Budeš mrk i uporan i sva ti se vrata otvaraju, nemoj gard spustit niti u jednom trenutku, na to računaju!! :)

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Sad mi preko szk govore da uređaj mora na servis. Pa sam reka da cu raskinit ugovor i ponovno uzet novi. Ono sta je baza, na drugom forumu mi tip kaze da nakosim malo uređaj i da se ekran pali. I stvarno je tako. 

sent via S9+

0 0 hvala 0
9 godina
BOGDO kaže...
pejak84 kaže...
meni pojede 2-3% prek noci ak se ne puni, a ostavim sve upaljeno, samo MUTE ukljucim, meni najvise pojede bateriju tune in app, ak sam nocna pa stavim slusalice i ode brzo bat i cim izadem iz kuce 4g je upaljen stalno i opet izdrzi cijeli dan baterija, al kad svi hvale taj Huawei, bas bi ga probao zbog baterije... cak sam imao i 2-3 kupca za s10plus, dobivao 5000kn i odbio sam, tesko mi se rastat od njega.. nisam bas siguran u p30pro...

Jedino sto je bolje na p30 pro je kamera, fotke zeru, ali nightmode je brutalan, bateriju necu ni racunat zbog njihovog agresivnog ram managmenta, koji ubija sve po redu. Lako tako onda imat dobar battery life, volim huawei ali njihov skin emui je koma, zastario, proc je slabiji od samyevog tak da... ko voli nek izvoli

kog briga za ram menagment kad sve radi kako treba? od svih notifikacija do nastavka rada u aplikaciji iz koje sam izasao prije 3 dana.. moglo bi se reci da samsung ima losiji ram menagment..

i ne moze samo radi toga p30p imati brutalno dobru bateriju..

ima bolju ai optimizaciju, radi brže, emui nije zastario, integriran je u kernel, je ruzniji ali brzi, brze se otvaraju aplikacije, tako da ako je i ubije u pozadini, toliko brzo je otvori da ni ne znas da je bila zatvorena.  

uredaj mjesecima radi bez najmanjeg problema, bez najmanjeg usporavanja sto god mu radio, bez gutanja baterije nakon nekog vremena ili updatea, tako da izjava da je koma i zastario je suprotna stvarnosti..

btw emui 10 koji sad stize (samsung ce android 10 dobiti mjesecima nakon ovoga) izgleda nesto kao miks samsunga oneui i oxigen os-a, za one koji se pale na izgled...

tako da ako to sve skupa pogledas s druge strane mozes reci da samsung jedino ima malo bolji ekran i zvucnike

9 godina
neaktivan
digitall kaže...
BOGDO kaže...
pejak84 kaže...

kog briga za ram menagment kad sve radi kako treba? od svih notifikacija do nastavka rada u aplikaciji iz koje sam izasao prije 3 dana.. moglo bi se reci da samsung ima losiji ram menagment..

i ne moze samo radi toga p30p imati brutalno dobru bateriju..

ima bolju ai optimizaciju, radi brže, emui nije zastario, integriran je u kernel, je ruzniji ali brzi, brze se otvaraju aplikacije, tako da ako je i ubije u pozadini, toliko brzo je otvori da ni ne znas da je bila zatvorena.  

uredaj mjesecima radi bez najmanjeg problema, bez najmanjeg usporavanja sto god mu radio, bez gutanja baterije nakon nekog vremena ili updatea, tako da izjava da je koma i zastario je suprotna stvarnosti..

btw emui 10 koji sad stize (samsung ce android 10 dobiti mjesecima nakon ovoga) izgleda nesto kao miks samsunga oneui i oxigen os-a, za one koji se pale na izgled...

tako da ako to sve skupa pogledas s druge strane mozes reci da samsung jedino ima malo bolji ekran i zvucnike

A i nije huawei

9 godina
ks95hr kaže...

A i nije huawei

istina, to je najvažnija stvar

14 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Majko mila ko djeca ste stvarno. J... vas samsung, rekao sam da od s6 nisam htio istog ni pogledati. Huawei-a cijenim i fakat sam ga svima preporučivo. Htio sam i sam uzeti Matu 20 pro, ali nisam zbog fijaska sa Trumpom, i drago mi je da nisam, da sam se odlucio za samsunga, jer barem ovaj moj radi ko singerica, nikakvih problema, i jos je ova zelena boja brutalna. Žao mi je kaj nekolicina kolega ima njesra sa istima. Fantazirate o baterijama kako one ne valjaju. Baterije su dizajnirane da izdrze predvideni ciklus punjenja, neki zivotni vijek, 2, 3 + godina. Sve se to masovno proizvodi i dostupnije je nego ikad i zato ima vise defektnih uređaja, bad luck ak je nekog potrefilo, zato imate servis, reklamirajte telefone, no lakse je cvilit... Tolko od mene na tu temu. Sretno svima.

Moj PC  
2 1 hvala 0
9 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

u servisu ce ti uvijek, ali bas uvijek prvo napraviti vraćanje na tvorničke postavke..

tako da je to uvijek prvi korak koji napraviš kod kuće prije slanja na servis. da ne bude da si mjesec dana bez moba, a sve što su napravili je vraćanje na tvorničke...

onda ako se i nakon toga događa ista stvar, onda šalješ na servis uz obaveznu napomenu da je vraćanje na tvorničke već napravljeno i da je ista stvar..

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

s10 ili s10 +, razlika je u 500 kuna na njuski, ono sta mi je bitno jest baterija a koliko vidim s10+ se moze usporedit s kingom p30 pro

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BOGDO kaže...

Majko mila ko djeca ste stvarno. J... vas samsung, rekao sam da od s6 nisam htio istog ni pogledati. Huawei-a cijenim i fakat sam ga svima preporučivo. Htio sam i sam uzeti Matu 20 pro, ali nisam zbog fijaska sa Trumpom, i drago mi je da nisam, da sam se odlucio za samsunga, jer barem ovaj moj radi ko singerica, nikakvih problema, i jos je ova zelena boja brutalna. Žao mi je kaj nekolicina kolega ima njesra sa istima. Fantazirate o baterijama kako one ne valjaju. Baterije su dizajnirane da izdrze predvideni ciklus punjenja, neki zivotni vijek, 2, 3 + godina. Sve se to masovno proizvodi i dostupnije je nego ikad i zato ima vise defektnih uređaja, bad luck ak je nekog potrefilo, zato imate servis, reklamirajte telefone, no lakse je cvilit... Tolko od mene na tu temu. Sretno svima.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Pozdrav.

Može li mi netko dati preporuku kako da sam testiram da li mi baterija na S10 ispravna? 

Sumjam da nije, jer kratko traje, a ne znam kako to na servisu rade?

Tipa, naprave factory reset, pa ostave upaljenog bez uključenih podataka i lokacije?

Čisto da ne šaljem njima za to, ako mogu sam.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

jel ima.nekome da mu nije dosa august update na s10 zas je to?

0 0 hvala 0
13 godina
Yaj kaže...

Meni

S10+ HT,a zašto to samo vrli HT zna

16 godina
wenclino kaže...
Yaj kaže...

Meni

S10+ HT,a zašto to samo vrli HT zna

S10 na HT-u.

Every man dies, not every man really lives. William Wallace (1272 - 1305)
13 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Jel netko primjetio da se pri jakom vanjskom osvjetljenju, pogotovo ako je i bijela površina-tipka pisanje sms-a, vidi kao burn in a ustvari je fingerprint senzor?

O ovome pričam:

https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-S10e-S10-S10-S10-5G/S10-ultrasonic-fingerprint-scanner-visible-in-sunlight/td-p/983892/page/6

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Purger155 kaže...

Jel netko primjetio da se pri jakom vanjskom osvjetljenju, pogotovo ako je i bijela površina-tipka pisanje sms-a, vidi kao burn in a ustvari je fingerprint senzor?

O ovome pričam:

https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-S10e-S10-S10-S10-5G/S10-ultrasonic-fingerprint-scanner-visible-in-sunlight/td-p/983892/page/6

Prvi glas da čujem. Cijelo ljeto sam ga koristio na moru na izrazito jakom suncu sa brightnesom na 100% i nisam ništa primjetio...doduše gdje god mogu imam dark theme tako da bijele pozadine slabo gledam na ekranu

Stoja
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

Meni aktualizacije za S10+ t-com dolazile  9.7 i 8.8 tako da se prije ne nadam da će doći 😀

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2019 17:28 (HELIX.D).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Samo da javim kako je moj gore navedeni slučaj normalan..provjereno iz pouzdanog izvora u Samsung servisu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hocemo li dobit sa kojim update-om brze punjenje, bilo je vec govora u ovoj temi u vezi night moda i brzeg punjenja al nis od tog jos...

0 0 hvala 0
16 godina

Je li ovo normalno. Dakle išao sam spavat u pola 12 i ustao se u 7:15. Za to vrijeme naravno nisam koristio uređaj. Od 23-7 mi je AOD po rasporedu ugašen, a od 19-7 imam dark mod po rasporedu. Čini mi se da mi baterija curi brže nego inače, a ne znam zašto...

14 godina
Probaj ugasiti wifi/4g preko noći

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

mozda je bila tema,ali ne mogu naci... kaljeno staklo ili folija,da li se prima normalno na display ili ima problema s njima? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vlasnici s10 (regular), jeste zadovoljni s baterijom, kakva je u usporedbi sa prijašnjim telefonom?

0 0 hvala 0
16 godina
2fast4u kaže...
Vlasnici s10 (regular), jeste zadovoljni s baterijom, kakva je u usporedbi sa prijašnjim telefonom?

Punim ga svaki dan i pol isto kao i S9. Tako da ne mogu reći ni da je bolje niti gore. Općenito mi se kod Samsunga ne sviđa battery managment. Sa 100% odem spavat dok je ugašen AoD i ujutro imam 94% baterije. Ili ga skinem s punjača, Nakon 2 minute korištenja on je na 99%. Mislim da je to najveći problem kod Samsunga trenutno, Sjećam se iPhonea 7. Napunim ga, odem spavat, ujutro je na 100% i dalje. Odem na posao i dok pijem kavu i surfam on padne na 98%.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice