Samsung Galaxy S10/S10+

poruka: 2.250
|
čitano: 660.716
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Samsung Galaxy S10/S10+
Ja Prednarucio zeleni galaxy s10+
Doći ce im tek onaj tamo tjedan znaci jedno za 10ak dana. Rekli da ce mi dati maskicu i auto punjac kao ispriku za čekanje.

Al meni je samo da te galaxy buds dobijem. Da nebi samsung bez njih ostao jer piše do isteka zaliha.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni je sve na hrvatskom, ali mi je iz nekog razloga ovo za preuzimanje na slovenskom... Wtf

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sada se može prijaviti u aplikaciji za slušalice ali dobiva odgovor da nije kvalificirana za dobivanje nagrade. Šaljemo upit Samsungu.

Btw SD je prilikom preuzimanja uređaja izdao račun sa današnjim datumom a mislim da slušalice možeš dobiti ako si mobitel kupio do 07.03.

Srećom imamo slip od americana pa ćemo sutra malo porazgovarati sa djelatnicima u sd
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2019 21:25 (stipoo).

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
stipoo kaže...
Sada se može prijaviti u aplikaciji za slušalice ali dobiva odgovor da nije kvalificirana za dobivanje nagrade. Šaljemo upit Samsungu.

Btw SD je prilikom preuzimanja uređaja izdao račun sa današnjim datumom a mislim da slušalice možeš dobiti ako si mobitel kupio do 07.03.

Srećom imamo slip od americana pa ćemo sutra malo porazgovarati sa djelatnicima u sd

gdje si dobio taj odgovor? nemam pojma jesu li meni sta rekli ili ne

7 godina
stipoo kaže...

Tako je i meni pisalo da nisam kvalificiran za dobivanje nagrade,a račun izdan 05.03.19. Nakon neznam kolko pokušaja prijave konačno uspio doći do zadnjeg koraka.Sama prijava ima 4 koraka i treba puno vremena od koraka do koraka.očito se samsung nije dobro pripremio.blago rečeno katastrofa

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

ja sam nekako uspio završiti registraciju za galaxy buds , stim da mi je na računu datum 8.3. ali ja sam priložio sliku od prednarudžbe koja je na dan 21.2. , pa ćemo vidjeti oće biti kakvih problema

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Proslo i meni bez problema ...druga fotka je od e-maila 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Hahahaha

Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

kamera sa tim glupim forama je još više istaknutija

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HAL kaže...
Meni je sve na hrvatskom, ali mi je iz nekog razloga ovo za preuzimanje na slovenskom... Wtf

Ovako je i kod mene WTF kako da se rijesim tog Slovenskog,mobitel je namjesten na Hrvatski.

15 godina
neaktivan

ja od kako sam ubacio sim karticu u mob automatski mi je prešlo na hrvatski jezik

13 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Napokon stigao i moj primjerak...odmah obavio registraciju za slusalice i to je to..sada postavljanje i sl.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dva reseta nakon kaj sam ubacio sim karticu i prebacilo se na hrvatski.
14 godina
Jeste dobili kakav mail nakon registracije? Meni je nakon 100 pousaka jedva proslo ali nisam siguran da je zapravo sve ok.. a sad veli da su popunjena sva mjesta za akciju ili nesto takvo..
Ovo jad jadova kako su rijesili ovo..nebi se cudio da nece biti nista od slusalica za vecinu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Na slovenski mislite i to jer vam je CSC kod SIO? Sad sam isao preko phoneinfo aplikacije i vidim da mi je aktiviran SIO umjesto SEE..

Znaci dvanputa full wipe i trebao bi se vratiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Da,ja sam se jutros registrirao

9 godina
Stvarno ti piše da su popunjena sva mjesta? Haha
Jao ja tek za 2 tjedna dobivam mob jer nemaju zelenog. Prednarucio 4.3.

Otkazat cu ugovor taj ak nemaju slušalica više.
14 dana za taj ugovor i mob krecu kad mi dostave ugovor i mob?

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S10/S10+

Ja sam sad uzeo mob samo zbog tih slusalica..ako nece biti nista od toga onda ne znam..

A da li ste Vi kojima je sve ok proslo trebali upisati IMEI ? Sad mi pise da se IMEI vec koristi u EU promociji..a nigdje ga nisam upisao. Sve bi bilo ok da sam dobio mail..ovako nemam dokaz da sam ista registrirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

kao prvo nemojte očekivati poziv od sancta domenice zato što vas NEĆE zvati,  ja sam direktno otišao u poslovnicu da vidim jel stiglo ili ne i vidi čuda stiglo im je...

moj s10+ "crni" je napokon u rukama

Zvali su me 08.03. u 09:45, u 09h otvaraju, nemoj biti nervozan.

6 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

na brzinu ovak, dva dana koristenja, S10 bijeli

kamera isti vrag kao Note 9 /S9, naravno tu je taj esktra wide mode, kome treba super

fingerprint lose, brz ali nece svaki puta registrirat, kad reagira stvarno je brz

face unlock, vrhunski, svijetlo ili totalni mrak, radi bez greske i brzo, to koristim jer mi je fingerprint nepouzdan

dizaj i ergonomija top, samo ovaj bijeli nije bijeli i nije keramicki, tako da je 90% vremena tirkizne boje, zbog preljevanja svijetlosti

ekran, kao i obicno najbolja stvar ikad, rupa mi nije bas najdraza, ali ni ne smeta previse, osim kod full screen youtube recimo, i naravno kod igara, onda se dobije izrazito debeli bezzel i to izgleda jadno

video je najbolja stvar kod ove serije, kvaliteta i stabilizacija do sada najbolje sto sam vidio, moze se komotno trcati/voziti bicikl

sve u svemu lagano sam razocaran, s obzirom da je ljubilarni, trebalo su se vise potruditi, ovo mi je mlako dosta (moguce da je i do mene, nakom sto sam u zadnjih godinu dana imao S8, OP6, XZ3, N9, M20P, i sada S10, pa sam zasicen i manje  vise me nista ne moze toliko oduseviti  

osim naravno N9, ali on je ionako uredaj van konkurencije

vracam se na S8, to mi je dovoljno dok ne izade N10 

opsirniji osvrt nakon jos par dana koristenja

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2019 3:29 (Mitohondri).
Moj PC  
8 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

E pa mene nisu zvali čak i prije 2 godine kada sam s8+ prednaručio, a sad za s10+ mi lik još na licu mjesta govori da ide provjerit jel mu ostalo šta na zalihi u skladištu.... nesposobni rade u sancta domenici city centar east

9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

A ja sam bio u City Center West jbg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uzeo sam obicni samsung case za 169kn, dok mi ne dodje nekaj bolje,tj.eok ne narucim nekaj.

Nemojte bacat novce,lose lezi na mobu, tj. plese na mobu sa strane i materijal je dosta onak meh plastika.

Samo to od mene.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
CreaToR kaže...

E pa mene nisu zvali čak i prije 2 godine kada sam s8+ prednaručio, a sad za s10+ mi lik još na licu mjesta govori da ide provjerit jel mu ostalo šta na zalihi u skladištu.... nesposobni rade u sancta domenici city centar east

Kakve jadne place imaju i koliko rade, budi sretan da uopće imaju prodavača ... ljudi im se vrte ko na pokretnoj traci - 

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S10/S10+

stigao S10e, malo razocaran kamerom, Pixel 2 jos uvijek daje bolje slike, mozda GCam popravi situaciju na S10...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Imaš Pixel 2 da napraviš koju usporednu fotku?
14 godina
neaktivan
CroDexter kaže...
Imaš Pixel 2 da napraviš koju usporednu fotku?

dva pixela in family, i sluzbeni iphone, usporedit cu sva tri (S10e, Pixel2, Iphone), ali pixel je i dalje king osim za video i wide angle camera, nevjerojatno sto Google moze sa computational photography

btw prodajem jedan Pixel ako netko zeli moze PM ;)

https://imgur.com/LkUahuN

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2019 23:19 (jonyb).
17 godina
neaktivan
Jel dobio tko kakav mail za slušalice?

Neku potvrdu, bilo kaj...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

Ja sam sad uzeo mob samo zbog tih slusalica..ako nece biti nista od toga onda ne znam..

Dao si 6 ipol hiljada da dobijes slusalice od hiljadu??

Inteligentno nema sta.

13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Igor666 kaže...

Dao si 6 ipol hiljada da dobijes slusalice od hiljadu??

Inteligentno nema sta.

I ja to pročitao...i čitam dalje i ne vjerujem da je netko u stanju napravit takvu glupost.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice