Doći ce im tek onaj tamo tjedan znaci jedno za 10ak dana. Rekli da ce mi dati maskicu i auto punjac kao ispriku za čekanje.
Al meni je samo da te galaxy buds dobijem. Da nebi samsung bez njih ostao jer piše do isteka zaliha.
gdje si dobio taj odgovor? nemam pojma jesu li meni sta rekli ili ne
Tako je i meni pisalo da nisam kvalificiran za dobivanje nagrade,a račun izdan 05.03.19. Nakon neznam kolko pokušaja prijave konačno uspio doći do zadnjeg koraka.Sama prijava ima 4 koraka i treba puno vremena od koraka do koraka.očito se samsung nije dobro pripremio.blago rečeno katastrofa
ja sam nekako uspio završiti registraciju za galaxy buds , stim da mi je na računu datum 8.3. ali ja sam priložio sliku od prednarudžbe koja je na dan 21.2. , pa ćemo vidjeti oće biti kakvih problema
kamera sa tim glupim forama je još više istaknutija
Ovako je i kod mene WTF kako da se rijesim tog Slovenskog,mobitel je namjesten na Hrvatski.
ja od kako sam ubacio sim karticu u mob automatski mi je prešlo na hrvatski jezik
Napokon stigao i moj primjerak...odmah obavio registraciju za slusalice i to je to..sada postavljanje i sl.. :)
Na slovenski mislite i to jer vam je CSC kod SIO? Sad sam isao preko phoneinfo aplikacije i vidim da mi je aktiviran SIO umjesto SEE..
Znaci dvanputa full wipe i trebao bi se vratiti?
Ja sam sad uzeo mob samo zbog tih slusalica..ako nece biti nista od toga onda ne znam..
A da li ste Vi kojima je sve ok proslo trebali upisati IMEI ? Sad mi pise da se IMEI vec koristi u EU promociji..a nigdje ga nisam upisao. Sve bi bilo ok da sam dobio mail..ovako nemam dokaz da sam ista registrirao.
kao prvo nemojte očekivati poziv od sancta domenice zato što vas NEĆE zvati, ja sam direktno otišao u poslovnicu da vidim jel stiglo ili ne i vidi čuda stiglo im je...
moj s10+ "crni" je napokon u rukama
Zvali su me 08.03. u 09:45, u 09h otvaraju, nemoj biti nervozan.
na brzinu ovak, dva dana koristenja, S10 bijeli
kamera isti vrag kao Note 9 /S9, naravno tu je taj esktra wide mode, kome treba super
fingerprint lose, brz ali nece svaki puta registrirat, kad reagira stvarno je brz
face unlock, vrhunski, svijetlo ili totalni mrak, radi bez greske i brzo, to koristim jer mi je fingerprint nepouzdan
dizaj i ergonomija top, samo ovaj bijeli nije bijeli i nije keramicki, tako da je 90% vremena tirkizne boje, zbog preljevanja svijetlosti
ekran, kao i obicno najbolja stvar ikad, rupa mi nije bas najdraza, ali ni ne smeta previse, osim kod full screen youtube recimo, i naravno kod igara, onda se dobije izrazito debeli bezzel i to izgleda jadno
video je najbolja stvar kod ove serije, kvaliteta i stabilizacija do sada najbolje sto sam vidio, moze se komotno trcati/voziti bicikl
sve u svemu lagano sam razocaran, s obzirom da je ljubilarni, trebalo su se vise potruditi, ovo mi je mlako dosta (moguce da je i do mene, nakom sto sam u zadnjih godinu dana imao S8, OP6, XZ3, N9, M20P, i sada S10, pa sam zasicen i manje vise me nista ne moze toliko oduseviti
osim naravno N9, ali on je ionako uredaj van konkurencije
vracam se na S8, to mi je dovoljno dok ne izade N10
opsirniji osvrt nakon jos par dana koristenja
E pa mene nisu zvali čak i prije 2 godine kada sam s8+ prednaručio, a sad za s10+ mi lik još na licu mjesta govori da ide provjerit jel mu ostalo šta na zalihi u skladištu.... nesposobni rade u sancta domenici city centar east
A ja sam bio u City Center West jbg
E pa mene nisu zvali čak i prije 2 godine kada sam s8+ prednaručio, a sad za s10+ mi lik još na licu mjesta govori da ide provjerit jel mu ostalo šta na zalihi u skladištu.... nesposobni rade u sancta domenici city centar east
Kakve jadne place imaju i koliko rade, budi sretan da uopće imaju prodavača ... ljudi im se vrte ko na pokretnoj traci -
stigao S10e, malo razocaran kamerom, Pixel 2 jos uvijek daje bolje slike, mozda GCam popravi situaciju na S10...
dva pixela in family, i sluzbeni iphone, usporedit cu sva tri (S10e, Pixel2, Iphone), ali pixel je i dalje king osim za video i wide angle camera, nevjerojatno sto Google moze sa computational photography
btw prodajem jedan Pixel ako netko zeli moze PM ;)
Ja sam sad uzeo mob samo zbog tih slusalica..ako nece biti nista od toga onda ne znam..
Dao si 6 ipol hiljada da dobijes slusalice od hiljadu??
Inteligentno nema sta.
Dao si 6 ipol hiljada da dobijes slusalice od hiljadu??
Inteligentno nema sta.
I ja to pročitao...i čitam dalje i ne vjerujem da je netko u stanju napravit takvu glupost.