Sad mi je žao što sam uzeo S9+ u 12 mjesecu, a mislio sam čekati 10tku
Oh well, čekam S11+
Sad mi je žao što sam uzeo S9+ u 12 mjesecu, a mislio sam čekati 10tku
Oh well, čekam S11+
kao prvo nemojte očekivati poziv od sancta domenice zato što vas NEĆE zvati, ja sam direktno otišao u poslovnicu da vidim jel stiglo ili ne i vidi čuda stiglo im je...
moj s10+ "crni" je napokon u rukama
T-com isporucuje danas mobitele, meni dosao prije 30 minuta
kao prvo nemojte očekivati poziv od sancta domenice zato što vas NEĆE zvati, ja sam direktno otišao u poslovnicu da vidim jel stiglo ili ne i vidi čuda stiglo im je...
moj s10+ "crni" je napokon u rukama
uopce ne izgleda "crno"
ja sam narucio zadnji dan i pise da je uređaj kod hp expresa na dostavi... sad jedino ako si ti narucio jos kasnije..
kad ih budeš imo u ruci skupa onda mi se javi, kao ja sad trenutno
kad ih budeš imo u ruci skupa onda mi se javi, kao ja sad trenutno
sto da ti se javim? sto ti nije jasno?
meni nije jasno što si ti s onim htio reć
meni nije jasno što si ti s onim htio reć
da ljudi pisu da je telefon crni a u biti je neka perla boja. nije ugljen.
Točnije, zelenu boju nemaju na stanju. Kaže da će se možda i do 2 tjedna čekati.. kao narudzbu su 6.3 napravili ali eto, samsung nije poslao uređaje.
Zna li itko što treba ispuniti u samsung members aplikaciji da se dobiju besplate galaxy buds? I do kada je točno rok? Da nebi meni uređaj došao 20.3 a to bude prekasno..
Jer ako ne budem imao pravo na te sluše, onda cu raskinut taj ugovor i vratit mobitel. Rok od 14 dana kreće kada dobijem uređaj
Moj S10+ (Tele2) je spreman za isporuku, čekam da ga Overseas preuzme, kontam kod mene je u ponedjeljak.
meni moj dosao :) ja sam preko HT weba narucio, pa mi je nakorisnickim stranicama pisalo stanje posiljke, a stigao mi je i SMS sa brojem posiljke.
istina malo vuce na indigo, ali vise onako kao da se preljeva..meni fora u svakom slucaju.
Galaxy S10E,S10 i S10+ jako,jako teški za popravak.Od mogućih 10 dobili 3 boda.Ekipa čuvajte mobitele,skupi su ko vrag a teški za popravak.
https://www.balkangadgets.com/samsung-galaxy-s10e-s10-s10-ifixit-popravak/
Tako je i meni,samo stoji preuzmite galaxy buds.wtf
I meni isto wtf?
"Uvjet za ostvarenje prava na Samsung Galaxy Buds bežične slušalice je registracija putem aplikacije Samsung Members. Za uspješno izvršenje navedene registracije nužno je da postavke Samsung Galaxy S10 odnosno Samsung Galaxy S10+ uređaja putem kojega se vrši registracija budu isključivo na hrvatskom jeziku. "
Sa Samsung stranice, kolega sa postom iznad je u pravu.