Može lik iako drugačije samo da nije preko odina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izvoli, ovo je verzija koju mozes preko cwm-a
http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9300/philz_touch_6.41.6-i9300.zip
A person who never made a mistake never tried anything new. - Albert Einstein
Pozdrav. Imam jedan problem sa mobitelom. Dakle nekada kada ga otkljucam, slika, odnosno boje na ekrane izblijede, sve bude blijedo. Moram napraviti restart da bi se vratilo u normalu. Sada sam na stock kernelu i Android Revolution romu i primjetio sam da tek sada sa stock kernelom nemam nikakvog stutteringa kojeg sam imao sa custom kernelima (boeffla i ostali).
Ja imam isti problem otkako sam prešao na 4.3. Ponekad kad ga upalim boje budu bljeđe i ponekad svjetlina bude spuštena na najmanje iako ju ja držim na 50-ak posto.. ali kad se to dogodi ja samo ugasim ekran i upalim ga ponovno i sve bude normalno... Ja imam stock kernel, ROM, sve stock, mob nije čak ni rootan..
Uzeo sam S3, smedi, koji je tvornicki dosao s XXUGNA5 4.3 Androidom. Zanima me jel mogu s ovim iznad bubnuti recovery, iz tvornickog direktno, i s čim napraviti backup EFSa najbolje?
EDIT: nađoh savjet za backup EFSa dvuje strane ispred!!
Provjerio sam i eMMC chip i nisam dobio luđaka :-)
baterija je super ako ju usporedim sa one X koji sam prije imao, ovdje dobijem dkoro 5 sati on screen-ona, one x je plako za punjacem nakon 2 i pol :-)
ali je touchwizz laggav u milu majku. Cesti launcher redraw ajme meni.
sense je tu bio koplje ispred.
moze samo odgovor na onih par pitanja gore, hvala!
Pozdrav Srkee
Uzeo sam S3, smedi, koji je tvornicki dosao s XXUGNA5 4.3 Androidom. Zanima me jel mogu s ovim iznad bubnuti recovery, iz tvornickog direktno, i s čim napraviti backup EFSa najbolje?
EDIT: nađoh savjet za backup EFSa dvuje strane ispred!!
Provjerio sam i eMMC chip i nisam dobio luđaka :-)
baterija je super ako ju usporedim sa one X koji sam prije imao, ovdje dobijem dkoro 5 sati on screen-ona, one x je plako za punjacem nakon 2 i pol :-)
ali je touchwizz laggav u milu majku. Cesti launcher redraw ajme meni.
sense je tu bio koplje ispred.
moze samo odgovor na onih par pitanja gore, hvala!
Pozdrav Srkee
Istina, touchwiz je pokraj sensea skalu ispod što se tiče fluidnosti i zastajkivanja.
Probaj novu launcher, apex ili nešto treće, imaš ih puno na marketu.
I9300 AOSP NeatROM v6 (4.4.4)
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-v5-8-t2603155
Da li je oneclickroot dobar program za rootanje?
uh trebam pomoc,
dojadio mi cm11 zbog rušenja kamere a i baterija je počela u zadnje vrijeme da se prebrzo prazni pa sam išao vratit stock 4.3 preko odina.
ali, unutar odina sam img file stavio pod "phone" opciju, ne "pda" i fleshao, nakon toga ostao mi je cm11 ali više nisam mogao na internet, ni preko wifija ni preko sim kartice, kao spojeno je sve ok ali podatci ne prolaze. pozivi i poruke rade normalno.
onda sam stavio gore neatrom preko cwm ali ista stvar, internet ne radi.
sad sam preko odina na ispravan način fleshao 4.3 stock ali sad ne mogu bootat mob, vrti mi se onaj samsung logo i neće dalje, kao da je neki loop, šta mi je činiti?
help pls
da, probao sam modem flashat preko cwm ali nema razlike
Instaliraj philz recovery, odi na clean to install new rom, obrisi i cache i dalvik, potom spoji na odi i stavi rom...btw ja nisam mogao nac vipov pa sam stavio njemački i cini mi se da dosta manje steka (mozda je subjektivno :D)
ok,
probao sam otici u cwm ali tamo vise nemam install from zip, jel to znaci da sam izgubio root? onda mi je mob uspio bootat u svježi 4.3 stock pa sam preko kompa prebacio philz na njega ali opet sam probao cwm više nemam install from zip.
nakon drugog reboota moba uspjevam dobit data podatke preko 3g ali nece preko wifi :(
jel to znaci da moram napravit root opet? pa onda instalirati philz preko cwm pa pokrenit philz iz andorida? nisam nikad korisito taj philz...
uh trebam pomoc,
dojadio mi cm11 zbog rušenja kamere a i baterija je počela u zadnje vrijeme da se prebrzo prazni pa sam išao vratit stock 4.3 preko odina.
ali, unutar odina sam img file stavio pod "phone" opciju, ne "pda" i fleshao, nakon toga ostao mi je cm11 ali više nisam mogao na internet, ni preko wifija ni preko sim kartice, kao spojeno je sve ok ali podatci ne prolaze. pozivi i poruke rade normalno.
onda sam stavio gore neatrom preko cwm ali ista stvar, internet ne radi.
sad sam preko odina na ispravan način fleshao 4.3 stock ali sad ne mogu bootat mob, vrti mi se onaj samsung logo i neće dalje, kao da je neki loop, šta mi je činiti?
help pls
da, probao sam modem flashat preko cwm ali nema razlike
ili udji u recovery pa uradi wipe data i probaj startovati opet
ok,
probao sam otici u cwm ali tamo vise nemam install from zip, jel to znaci da sam izgubio root? onda mi je mob uspio bootat u svježi 4.3 stock pa sam preko kompa prebacio philz na njega ali opet sam probao cwm više nemam install from zip.
nakon drugog reboota moba uspjevam dobit data podatke preko 3g ali nece preko wifi :(
jel to znaci da moram napravit root opet? pa onda instalirati philz preko cwm pa pokrenit philz iz andorida? nisam nikad korisito taj philz...
uradi wipe data iz tog recovery kojeg imas, restart. Ako ne pomogne flesuj opet stock rom odinom pa jos jednom wipe data i restart
ok,
uradi wipe data iz tog recovery kojeg imas, restart. Ako ne pomogne flesuj opet stock rom odinom pa jos jednom wipe data i restart
odradio sam ovo ali ne pomaže, net radi super preko data kanala ali preko wifi ništa ili jaako slabo, i stalno iskače "your internet connection is unstable"
hm :(
ok,
odradio sam ovo ali ne pomaže, net radi super preko data kanala ali preko wifi ništa ili jaako slabo, i stalno iskače "your internet connection is unstable"
hm :(
to je normalno ako radi
Ako i dalje imaš problem, možda da probaš neki cm bazirani, evo koristim liquid smooth, pravi preporod je spram stocka i sve radi bez greške
pa hoce li kad izaci ocaj kit kat za LTE verziju, pomalo imam osjecaj da su nas svihu izradili xD
BiH__Snowflake BF4
ok,
radi! radi! 
hvala dečki!
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841
Do sada najbolji rom koji sam isprobao. Jednostavno savrsen uz zadnji Agni pureSTOCK kernel 4.5.
Nema ni grafickih glitcheva ni nista ostalo, sve odlicno.
ja moram reći, evo nakon uspješnog povratka sa cm11 na stock 4.3 (uz pomoć kolega s foruma) par riječi,
kamera, omg, zaboravio sam kako fotke na s3 mogu bit dobre, neusporedivo sa bilo kojim custom romom kojeg sam probao.
baterija, iako sam se divio i prije koliko traje i traje, zaboravio sam koliko duuugo traje... uz uključene sve one motion gluposti, nfc, s beam, smart stay...
dok sam bio na cm11 stvarno sam pomislio da mi je baterija krepala koliko se brzo počela trošit.
zvuk kod tel poziva... savršen, mislim vjerojatno se to da naštelat kod custom roma ali ovdje je sve po defaultu onako kako treba bit, po mom skromnom mišljenju.
nije sve tako idealno, laga nešto ima, ali za sad je ok. trebam pogasit još one gluposti što ne trebaju.
Mogu li se na official 442 staviti teme, mislim jel ima puno izbora na google playu kao za cm11?
Ja već dugo vremena imam go launcher prime, bio je free nekoliko dana prošle zime. Puno bolje radi nego touchwiz, izgled i animacije su tipa kit kat.
instal sam si cm bazirani luiqidsmooth (4.4.4)
sve super, sve pet, izgled, opcije, fluidnost......
ali baterija, u životu goru nisam imao
zbog povelikih obaveza na custom baziranom romu mi baterija pred spvanje bila između 40-60 %, a na ovome mi niti ne izdrži do spavanja, kernel je undervoltan ali baterija curi nenormalno
fotoaparat radi odlično, jedino mi lens blur se ruši, tj poslije slikanja prilikom obrade slike se sruši, kvalitata i brzina slikanja odlična
ali baterija, a joooooooooj.....
ima tko kakvu preporuku rom+kernel pošto nemam vremena istraživati, dakle da je battery friendly i da je koliko toliko fluidan
pozdrav
ima tko kakvu preporuku rom+kernel pošto nemam vremena istraživati, dakle da je battery friendly i da je koliko toliko fluidan
Probao si saletov AOSP?
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-i9300-aosp-neatrom-v5-8-t2603155
Ako nisi probaj, naprije sa stock kernelom. Pa ako ne budeš zadovoljan stavi boeffla kernel. Za mene (a i mnoge druge sa xda foruma i šire) najbolji AOSP rom, nema nekih bugova, baterija cca 3.5-4 sata on-screena. Probao sam razne romove, cm, omni.. većinu poznatih romova sa xda.. i uvijek se vratim na NeatRom AOSP.
Pobrišem neke Google aplikacije koje mi ne trebaju, kojekakve kioske, earth, plus..... i sada mi svako malo greške izbaci :D
Pozdrav ljudi,
Imam problema sa svojim SGH T999 od T-mobile-a. Mob nikad nije bio flash-an i na stock firmware-u je od kad je kupljen. I onda je od jednom odustao od života. Kad ga upalim pojavljuje se Samsung logo i to je to. Ne mogu uci u recovery mode ali mogu u download mode pa sam skinuo Odin i stock firmware koje sam skinuo sa SamMobile pa ga probao flashat ali ne ide. Odin stane na "Initializing" ili na "Setup Connection". Ugasio sam Kies, maknuo antivirus i firewall, probao sve portove na kompu pa cak i drugi komp, probao drugi usb kabel, Odina na "run as admin" i uvijek ovo dvoje dobivam. Odin javlja da je mob "Added". JEDNOM je samo uspio doci do koraka "NAND write start" ali se zaglavio tu i nista... Baterija je puna dok to radim. Više nemam ideja sta da radim pa molim za neku pomoc ili savijet sta dalje...
Hvala!
@Ray
Koju verziju odina imaš? Možda da probaš neku drugu, ovdje imaš različite verzije pa pokušaj neku od njih.
Mala napomena za 3.09, ako nisi do sada koristio tu verziju, tamo su stavljena nova imena pa je PDA promijenjeno u AP, PHONE u CP, Bootloader u BL.
Druga mogućnost je da napuniš bateriju skroz, izvadiš je van iz mobitela, ostaviš tako 5-10 minuta i nakon toga vratiš pa pokušaš flashati ponovno. Zvuči banalno, ali pomaže u takvim situacijama 
@Almin94
Bilo je riječi prije o toj jedinici na xda, ako se dobro sjećam to je nešto u vezi ljetnog računanja vremena. Dakle, označavalo bi da je tvoja normalna vremenska zona uvećana za 1.
Neka me netko ispravi ako griješim.
@Ray
Koju verziju odina imaš? Možda da probaš neku drugu, ovdje imaš različite verzije pa pokušaj neku od njih.
Mala napomena za 3.09, ako nisi do sada koristio tu verziju, tamo su stavljena nova imena pa je PDA promijenjeno u AP, PHONE u CP, Bootloader u BL.
Druga mogućnost je da napuniš bateriju skroz, izvadiš je van iz mobitela, ostaviš tako 5-10 minuta i nakon toga vratiš pa pokušaš flashati ponovno. Zvuči banalno, ali pomaže u takvim situacijama 
@Almin94
Bilo je riječi prije o toj jedinici na xda, ako se dobro sjećam to je nešto u vezi ljetnog računanja vremena. Dakle, označavalo bi da je tvoja normalna vremenska zona uvećana za 1.
Neka me netko ispravi ako griješim.
Probao sam jos i sa tim verzijama. Dobivam sljedeće poruke:
<ID:0/007> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> T999UVUENC2_T999TMBENC2_T999UVUENC2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Get PIT for mapping..
<ID:0/007> There is no PIT partition.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
--- Odin 1.83
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> T999UVUENC2_T999TMBENC2_T999UVUENC2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1
--- Odin 3.0.4.