juka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
juka
To je dosta dobro, i meni nekad zna potrefit dobra baterija, pa bude tako na 60% više od 2 sata upaljen ekran.
Kad sam ga kupio, odmah sam prvi dan nalupao 5:47 min hehe.
Samo me strah rootat, pošto je pod garancijom još. Znam za taj restore i sve to ali...
Mozes mozda dati link odakle si skinio neatrom?
Usput, koristim 4.3 update, njemacki, takoder yank kernel baterija 3. dan odlicna :)
Evo slika
http://prntscr.com/23yhfd
http://prntscr.com/23yhrz
Imam problem na jednoj S3-ici. Instalirao sam jucer CM11 i radi odlicno. Posto se svidio i mom ocu i on ga je instalirao. Skinuo je nekoliko aplikacija, nastimao neke postavke, obavio 3-4 poziva i nakon toga vise nemoze zvati. Kad klikne tipku za poziv, samo pise poziv je zavrsio. Nakon restarta, moze obaviti 3-4 poziva i onda opet isti problem. To mu se desavalo i na drugim custom ROM-ovima osim stock ROM-a, dok kod mene sve radi, znaci potpuno isti telefon. Bar sam tako mislio dok nisam otisao u postavke i vidio da je Baseband version odnosno 'osnovna verzija' razlicita. Na mom je I9300XXLG8, a na njegovom I9300XXEMG4. Moze li u tome biti problem.
Kaj je dobar rezultat ak se S3 uspije nagurat da 5h bude upaljen ekran?
Trebo bi ovih dana kupiti S3, ali me brine baterija.
Recimo sad na iPhone-u 4 imam 45%, a ekran je upaljen bio oko 5 sati.
Zavisi, ako je neko 5 sati vrtel video, onda nije puno. Ako je kombinacija svega, onda je to OK.
Kaj je dobar rezultat ak se S3 uspije nagurat da 5h bude upaljen ekran?
Trebo bi ovih dana kupiti S3, ali me brine baterija.
Recimo sad na iPhone-u 4 imam 45%, a ekran je upaljen bio oko 5 sati.
Ovisi što si radio na njemu i dal je 3g bio upaljen.
Baterija na 4s je tu negdje sa s trojkom.
Imam problem na jednoj S3-ici. Instalirao sam jucer CM11 i radi odlicno. Posto se svidio i mom ocu i on ga je instalirao. Skinuo je nekoliko aplikacija, nastimao neke postavke, obavio 3-4 poziva i nakon toga vise nemoze zvati. Kad klikne tipku za poziv, samo pise poziv je zavrsio. Nakon restarta, moze obaviti 3-4 poziva i onda opet isti problem. To mu se desavalo i na drugim custom ROM-ovima osim stock ROM-a, dok kod mene sve radi, znaci potpuno isti telefon. Bar sam tako mislio dok nisam otisao u postavke i vidio da je Baseband version odnosno 'osnovna verzija' razlicita. Na mom je I9300XXLG8, a na njegovom I9300XXEMG4. Moze li u tome biti problem.
Provjeri kod njega u dialeru *#06#
juka
uglavnom, odlican mob, al ne svidja mi se stock ROM, moze preporuka nekog custum roma i kernela? sa touchwizz-om
hvala :)
juka
uglavnom, odlican mob, al ne svidja mi se stock ROM, moze preporuka nekog custum roma i kernela? sa touchwizz-om
hmm ako ti se nesvida stock ROM onda za tebe AOSP ROM... e sad koji: slim bean ( 4.2.2 finalni i stabilan), cm10,10.1,10.2 ( svi su u nightly fazi ali moze se reci da je stabilno, jer su fino sve popeglali.), cm11 (tek je izasao i koliko sam procitao, poprilicno je stabilan), ima jos puno puno aosp romova sve ovisi od tvog ukusa... za kernel vecinom pise na stranici od odredenog roma koji je nekako najbolji za taj rom...
Neatrom sam koristio na Galaxy s2 i fantastican je
to je druga stvar mislio sam da ti se opcenito nesvida stock rom, pa sam mislio da ti se i custom romovi na bazi stocka nesvidaju, moja greska...
onda takoder preporuka neatrom 4.3 ili 4.1.2 oba dva su mi fantasticni, uz yank kernel
Provjeri kod njega u dialeru *#06#
Provjerio sam, isti je na oba ROMa samo sto na stock ROMu ima jos /01 na kraju koliko se mogu sjetiti...
Tri puta sam pročitao zadnje tri stranic ove teme i još uvijek mi se čini da pričate u najmanju ruku turski ako ne i kineski...ajde recite laiku koji je s....o mob nadograđivanjem na 4.3 što napraviti?
Baterija mi je iscurila za manje od 12 sati na poslu s tim da sam ga mazio i pazio bez neta i gluposti, par poziva di mi se nakon poziva zacrnio ekran i pomoglo je samo vađenje baterije...što da radim jel mi mob treba za posao ali molim ako treba nacrtajte laiku!
I imam još jedno pitanje, imam na mobu karticu 32gb samsung klasa 10 ali čim nešto stavim na nju odmah mi se u folderu pokažu neki znakovi i taj folder je težak po par stotina gb i onda mi neda da išta stavim na nju niti slike mi neće spremati niti išta...već sam ju u winu par puta formatirao, prošao sa antivirusnim na kompu, probao avastom na mobu ju očititi ali mi neda da išta brišem nego samo da ju formatiram i tako stalno u krug...što da s tim radim?
Kako napraviti efs backup prije nego što krenem sa instalacijom neat lite roma?
neatrom ce sam napraviti to prije instalacije... nikad laksi postupak ;)
Neatrom ti unutar instalacije napravi EFS backup :)
EDIT: samo da napomenem. Taj backup prvom prilikom prebaci na komp :) i prekopiraj ga na jos 1001 mjesto :)
E super, nego reci mi, jel se i neat rom flasha preko odina ili samo prebacim na sd- karticu i istaliram ga premo cmwa?
i da, da napravim wipe svega ili?
E super, nego reci mi, jel se i neat rom flasha preko odina ili samo prebacim na sd- karticu i istaliram ga premo cmwa?
i da, da napravim wipe svega ili?
Phillz touch recovery -> wipe napravis, cache wipe, advanced, dalvik wipe. Ne brise ti slike naravno.
juka
njega flashas preko recoverya, sve ovisi koji si stavio... i pozeljno je da napravis full wipe svega, bas sam par str prije pitao bendera, pa mi je tako rekao, ja ti samo prenasam, ali dok nisam napravio full wipe nimi je sve sljakalo kako treba
edit: vec me je bender preduhitrio u odgovoru hahah :D
Sto se tice kernela, hocu li yank morati ponovo instalirati? jer ga trenutno imam instaliranog
Tri puta sam pročitao zadnje tri stranic ove teme i još uvijek mi se čini da pričate u najmanju ruku turski ako ne i kineski...ajde recite laiku koji je s....o mob nadograđivanjem na 4.3 što napraviti?
Baterija mi je iscurila za manje od 12 sati na poslu s tim da sam ga mazio i pazio bez neta i gluposti, par poziva di mi se nakon poziva zacrnio ekran i pomoglo je samo vađenje baterije...što da radim jel mi mob treba za posao ali molim ako treba nacrtajte laiku!
I imam još jedno pitanje, imam na mobu karticu 32gb samsung klasa 10 ali čim nešto stavim na nju odmah mi se u folderu pokažu neki znakovi i taj folder je težak po par stotina gb i onda mi neda da išta stavim na nju niti slike mi neće spremati niti išta...već sam ju u winu par puta formatirao, prošao sa antivirusnim na kompu, probao avastom na mobu ju očititi ali mi neda da išta brišem nego samo da ju formatiram i tako stalno u krug...što da s tim radim?
Hm.
Jel mozes tu karticu u sd citac staviti ? Prebaciti downloads itd i formatirati ? Imas i opciju za skeniranje na greske.
Sto se tice kernela, hocu li yank morati ponovo instalirati? jer ga trenutno imam instaliranog
u neat romu 4.3 v5.4 aroma imas opciju da on automatski sam instalira yank po svojim nekim podesenjima, i ja sam tako napravio, ali mi je sve to onda bilo usporeno, tromo... pa sam napravio reinstal yanka po svome i sad mob leti, a ujedno i manje trosi baterije...
Potencijalni sam vlasnik S3-a i koja je razlika izmedju kernela i ROMA?
juka