hehe kad gledas tako realno si upravu, ali neat rom imam oko dva mjeseca, i zadnji backup je bio 30.10, a prije toga svaki tjedan iako ja nisam flashao do 30.10 niti jednom, znaci kako sam prvi put stavio tako je ostalo do vec navedenog datuma... ali backup imam od svakog tjedna... kako neznam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. neatrom lite pravi backup + 2. aromamods pravi backup :) itd..
Ali to je sigurnije. Ako budes imao problema javi, samo prekopiraj na disk te backupe..za svaki slucaj :)
juka
stavio sinoc neat rom 4.3 i za sada sam zadovoljan, sto se tice bukvalno sa romom, jer nisam previse ocekivao od 4.3... iako mi i dalje smeta lag na imeniku, koji nikako da rjese, pa moram ubacivati drugi imenik koji radi puno brze i bolje od obicnog... ali to je tek pocetak, vjerujem da ce kasnije izlaziti samo novije verzije, sa nekim poboljsanjima, dodacima i slicno da bi rom bio sve brzi, optimiziraniji...
Jel se itko ikad iz Androida oglasio u vez problema s imenikom? Ili se zna što je problem.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Neatrom lite je dobar izbor, mislim da ce novi kernel uz aromamods izaci, moguce i pokoja tema, note3 keyboard i s4 keyb. Plus uskoro jos nesto.
Drzis osnovni 4.3 modem koji si uz rom dobio ? Ajd vidi malo signal, brzinu itd. ja sam na vipu pa mi leti prosto :)
Jel se itko ikad iz Androida oglasio u vez problema s imenikom? Ili se zna što je problem.
Doublepost opet ja.
Ako koristis 4.1.2, skini jkay, skini jkay deluxe ili lite, stavi whitelist launcher i contacts i dialer. To ispravlja sve.
Skuzio sam da 4.3 nema taj "redraw" kad ubijes tj clear ram. Na 4.1.2 se reloada widget itd. Nadam se da ako ikako dobijemo 4.4 od samsunga da nece iti "ubijen".
Zanima me koji je postupak fotografiranja fotografija s uređajem u HDR modu ?
Da li je dovoljno samo odabrati tu "opciju" , koliko je fotografija potrebno fotografirati i da li uređaj sam to "uredi"ili ?
Hvala
Mislim da samo drzis mobitel(aparat) u jednom polozaju, slikas, onda on radi vec svoje. Dok ne procesira sliku (prestane slikati..) ne diraj.
p.s. https://twitter.com/xplodwild/status/397823106426757120/photo/1
da onaj modem koji ide sa 4.3 romom.. ja sam tele2 i jos sam u selu, pa ono razlike ima, malkice bolji signal, a za brzinu neta se osjeti podosta, zasad super stoji signal :)
Postavio sam na uređaju da mi "automatski" prilagodi svijetlos ekrana vanjskoj svijetlosti.
Sada me zanima da li da postavim kao na 1. slici ili na 2. ?
Nema veze kak postavis slajder, jer kad je na "auto" onda nemaš manualnu komtrolu, tak da ti je svejedno.
Pozdrav, zna li netko gdje se u Zagrebu može promjeniti kučište cjelo na sc tipa ovo
te kolika bi cjena bila?Naime mob mi je pao par puta i ima reckice na rubovima, no u zadnje vrijeme mi se je počela ljuštit boja sa zadnjeg poklopca, jedno slovo se je odljepilo, sa strane se ljušti ugl izgledadosta izraubano, jedino je ekran bez ogrebotine...
Ovo mi je sredilo problem.
Na neatromu 4.3 imam ovo zauzeće memorije potrebne za pokretanje sustava preko 4 GB. :S. Dali je tako i vama koji imate taj rom? Prethodno napravljen full wipe i format SD
Luc
juka
4.3 update je užas.. kad je mob zaključan i pritisnem home treba mu 4/5 sekundi da se otključa, nestali su app prečaci s lock screena (ili ja ne mogu naći), otvaranje galerije isto ima lag od nekoliko sekundi, sučelje e-mail aplikacije je promijenjeno (prijašnja je bila bolja), lag kod ulaženja u imenik je još uvijek tu, haptic feedback je nemoguće u potpunosti isključiti..
4.3 update je užas.. kad je mob zaključan i pritisnem home treba mu 4/5 sekundi da se otključa, nestali su app prečaci s lock screena (ili ja ne mogu naći), otvaranje galerije isto ima lag od nekoliko sekundi, sučelje e-mail aplikacije je promijenjeno (prijašnja je bila bolja), lag kod ulaženja u imenik je još uvijek tu, haptic feedback je nemoguće u potpunosti isključiti..
Citaj gore.
Znaci, za lag, skini xposed, zakljucas imenik i dialer a i eto touchwiz u memoriju.
Ovo drugo, stavi yank lu kernel, zzmove governor, neki stave i ondemand. Sad to vec radi kako spada.
Ne bi ja imao tako nesto sporo na mobu valjda :) :P
Ova sva poboljšanja sta si stavija da se instaliraju? Dali to vridi sa 4.3?
Neda mi se sad ništa dok nedode naš update. Nadam se da neće sad misec dana kasnit za ostalima.
Samo da potvrdim, šta da instaliram na 4.3 da bi imenik se otvara normalno..
Šta je najgore ja sam taj sjebani imenik prihvaća zdravo za gotovo tako sjeban, dok ove nisam pročita nisam ni pomislija da to može bit bolje..
Da, ovaj irski 4.3 je katastrofa. Uostalom, izgleda da se u stvari radi o njemačkom leaku od par dana prije. http://www.samsungupdate.com/news/android-4-3-xxugmj9-firmware-for-galaxy-s3-is-not-final-after-all
Ali yank kernel popravlja dojam.
Da i može mala pomoć, vrtit sada 260 stranica teme mi je malo previse i za mene.
dali i kako se mogu obrisat samsung ugrađene aplikacije i koje se mogu brisat bez da zeznem sistem.
Jer S suggest, voice serach, S voice, More services, ChatON i tako te aplikacije su mi beskorisne, a većina od njih su u memoriji cuckaju procesor i bateriju.
Wow koji rasista ovaj Bug.hr nemos ni pisat dalamtinski da ti ne kaze da si vulgaran -.-
:) sta cenzurira ?
Uglavnom, sve na zadnje 3 stranice se radi o 4.3.
I da..jel ima smisla da irski rom u sebi ima njemacki jezik (kao glavni)..
Pogledaj zanje postove ako si na officialu koji nije rootan. Ako je rootan onda takodjer za lag u imeniku, zakljucas ga u memoriju (trazi xposed).
Na 4.1.2 ima fora da se wake up lag ubije totalno. Ali ona nemas deep sleepa, meni nije velika stvar ali ekran se pali...onako.. SAD. SAD. SAD.
A na ovome, stavis si yank kernel i ja sam si stavio seeder (moze i crossbreeder) i "wake my android pro".
Mislim opet je to tu ali nije da je 2-3-4-5 sekundi.
Ako je rootan mozes brisati sa anttek app manager ili bilo koji drugi uninstaller. Moze i titanium backup. A ako nisi mozes samo ove naknadne "operaterske" . Plus mozes disablati u app manageru.
MA nemislim ga rutat kad sam vec toliko čeka pravi update, strpit cu se još par dana da dode i kod nas.
Samo koliko čitam i kad dignes na 4.3 imenik jebe zid i dalje, pa samo tija vidit šta mogu napravit da radi brže bez da ga rutam, nego nesto instaliram i to je to
Da citiram Đibu: "možda dogodi se čudo" pa Sammy uspije izbaciti pravi 4.3
Čitajući ove vaše postove kako ste stavili "prve" romove, te kako niste zadovoljni, tj. kako oni pokazuju "nazadnost" a ne napredak kako se očekuje.
Ja se ipak nadam da će "official" pokazati "napredak" ne ništa osobito ali autonomija baterije te pokoji dizajnerski novitet mene bi zadovoljio.
A ono od čega očekujem "malo više" noviteta jest 4.4 al o tome ćemo naknadno 
Može link za Yank kernel?
Može link za Yank kernel?
http://yank555-lu.net/viewtopic.php?p=4541&sid=a44b830c7f6a68d77f280fb536e9a528#p4541
Al moraš se registrirat na njegovom forumu ako želiš skinut.
juka
Preostaje nam da vidimo, pratimo i dalje "događaje" iz dana u dan 
Ovdje se također spominje da će SIII dobiti neke "značajke" S IV, nadam se da sve neće ostati na lijepi riječima
Da li je "official - official" ne znam. Ali dostupnost izvornog koda kernela ukazuje da vrlo vjerojatno je.
EDIT: pogledajmo zadnje leakove i nadogradnje. Znaci note 3 izlazi, izlazi prvi rom, nakon toga, prva nadogradnja koja nesto poboljsava. E sad..nisu valjda toliko mutavi da im je normalno da phone po defaultu ima takav dialer / contacts delay, takav deep sleep koji pogasi sve senzore pa ih naknadno pali, zato i traje toliko. Bas me zanima kako snapdragon verzije rade. Siguran sam da nemaju takav wake up delay..100 %
Sve u svemu "custom" kernel tj dostupnost izvornog koda kernela je plus jer se mozemo nadati boljem. Yank je vec napravio bolje a bude jos bolje.
EDIT2: bas razmisljam, prevareni smo :P, nismo cak dobili ni knox, hahaa. Svi ostali imaju knox. uzas..
Kao da su preko one stvari izbacili to.
EDIT3: 12345