Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.809.835
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Hvala, takodjer :)
Meni nikad nista ne tuli kad se napuni. Stock nebrendirani 4.1.1
14 godina
iceman89iceman kaže...
Hvala, takodjer :)
Meni nikad nista ne tuli kad se napuni. Stock nebrendirani 4.1.1

Hvala također :)

Isto tako bih želio reći da imam nebrendirani uređaj s official romom 4.1.1 i ništa mi ne tuli kada se napuni, nego se samo upali zeleni indikator

13 godina
neaktivan

Prvo sretan Božić svima i nek vam poživi S3 :)

http://www.bug.hr/vijesti/galaxyji-iii-umiru-mladi/120689.aspx

Pitanje, vi koji ste instaliravali cm10.1, jeste prvo flešali stock ICS kako piše na XDA threadu ili ste sa Sammy JB-a prošli na CM10.1?   Navodno CM10.1 radi sa firmwareom čipova iz ICS-a, koje JB updejta pa više na cm10.1 ne rade kako treba. Npr wifi, nfc i slično.

Trenutno sam na sammy JB omega v34 ,    i planiram wipe/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache pa flešat cm10.1. Ima tko da može potvrdit da na taj način radi bez problema ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Prvo sretan Božić svima i nek vam poživi S3 :)

http://www.bug.hr/vijesti/galaxyji-iii-umiru-mladi/120689.aspx

Pitanje, vi koji ste instaliravali cm10.1, jeste prvo flešali stock ICS kako piše na XDA threadu ili ste sa Sammy JB-a prošli na CM10.1?   Navodno CM10.1 radi sa firmwareom čipova iz ICS-a, koje JB updejta pa više na cm10.1 ne rade kako treba. Npr wifi, nfc i slično.

Trenutno sam na sammy JB omega v34 ,   i planiram wipe/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache pa flešat cm10.1. Ima tko da može potvrdit da na taj način radi bez problema ?

nema potrebe da se fleša preko stock ICS-a,obratiti pozornost da se napravi full clean install,modem XDLID(englez),za NFC imaš FIX i ožeži rom je super!kamera nije na nivou kao na stock-u a,vjerovatno nikad neče ni bit,jer tu je samsung softwerski napravio vrhunski posao.drugo sve za 5+.

14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

edit:evo još malo baterijice na englezu:

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 13:42 (spajder68).
13 godina
neaktivan

DLID imam od prije, kak ti je baterija trajala na cm10.1 nasprem engleza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
user3468 kaže...

DLID imam od prije, kak ti je baterija trajala na cm10.1 nasprem engleza?

približno isto korištenje u prosijeku sat manje,naravno govorimo o upaljenom zaslonu.

Edit: 

za gospodu koja pitaju za link unbranded englez,instalacija preko odina tu: http://hotfile.com/dl/185360034/b862b73/I9300XXELL4_I9300OXAELL4_BTU.zip.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 14:17 (spajder68).
13 godina
neaktivan

Vratio sam sa titanium backup app+data sve kaj sam imao, onda napravio wipe cache i wipe dalvik cache i sve radi ko podmazano..   stvarno je brz cm10.1.

Baterija mi se zasad ne čini ništa lošija nego je bila na omegi, al još je rano, vrijeme će pokazat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sretan Bozic svima!!!

Je se moze stavit stock kamera na cm10 .1

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

Sretan Bozic svima!!!

Je se moze stavit stock kamera na cm10 .1

na veliku žalost nemože.

14 godina

Zanima me kako  moram staviti film i prijevod u isti folder pod istim imenom da mi se prikazuje i prijevod kada vrtim film na mobu, ili ih moram spajati u jedno kao za dvd player ?

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Brzine interneta (data connection - tele2) su mi očajne otkad sam stavio cm10.1.. modem je ostao isti XXDLID, čak sam ga i ponovno flešao i isprobao sam LFB modem koji mi je prije radio kao i XXDLID te sam ih upario sa RILom. znači ping mi je 4000ms, D 24kbps, U 15kbps na edge , dok je prije bio cca ping 300ms, D & U 150-200kbps..

nije do signala, signal je pun a repetitor je 500m od mene.

ima ko kakvu ideju do čega bi moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Gale92

Ja koristim mx player pro. Ima podrsku ta titlove. Moze ih ocitavati iz direktorija kojeg zasebno zadas, iz samog filma (npr mkv moze imati sadrzane ne-embeddane titlove), te iz posebne datoteke. Za otvaranje filmova s kucnog racunala koristim ES File explorer, uz kojeg prustupam shareanim fajlovima preko kucnog routera (LAN smb prijenos) Ta kombinacija mi omogucuje da filmove streamano gledam (bez da ih kopiram na mobitel)! Jedino hardversku akceleraciju ne koristim u MXu vec je sve na soft dekodiranju.

14 godina
neaktivan

Lijep pozdrav svima i sretan Božić........jel imate kakvu preporuku za držač mobitela u automobilu kad bih ga koristio za navigaciju i playenje glazbe preko AALinQ...prije nego kupim standard prek e-bay ili dx tipa:http://www.ebay.com/itm/Windscreen-Suction-Mount-Car-Holder-Cradle-Samsung-Galaxy-S-III-S3-GT-i9300-/280899226578?pt=PDA_Accessories&hash=item4166e60bd2#ht_3578wt_1163

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Primjetio sam da kada pobrisem aplikaciju da folder svejedno ostaje...gledao sam preko solid explorera...tamo takoder ima mnogo foldera koji su prazni....jel se moze to kako urediti da se pobriau folderi koji ni ne trebaju.... i jos jedno pitanje ...jel se moze napraviti folder na zaslonu na koji bi mi se prebaxile sve pjesme ooke imam u mobu..isto tako za videe i slike...da ne moram stalno ici pre koje o solida ... sorite sto krivo pisem pokoju rijec...tipkam preko galaxyja pa mi se ne da stalno uredivati :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me da li se moze poboljsati kvaliteta slike (kamere) ili narediti u postavkama? 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
gamer4ever kaže...

Zanima me da li se moze poboljsati kvaliteta slike (kamere) ili narediti u postavkama? 

Kad si u kameri ides u postavke i skroz dolje imas opciju Image qulity (kvaliteta slike) i imas ponuđeno Normal->Fine->Superfine

Neznam za drugi način poboljšanja slike

14 godina
gamer4ever kaže...

Uđeu u kameru i onda imaš pod postavkama kamere hrpu toga, od rezolucije pa do aviona {#}

15 godina
neaktivan

Stavio sam engleza ali nezeli mi se mob botat samo stoji samsung mogu u download mode ali me zanima zasto nece?

EDIT: Rjeseno trebalo je hard reset :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 23:09 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

Stavio sam engleza ali nezeli mi se mob botat samo stoji samsung mogu u download mode ali me zanima zasto nece?

odi u recovery mod i označi wipe cache partition, pa provaj,ako neče onda ti preostaje wipe data/factory reset,onda sigurno oče.

15 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
bobofloki2 kaže...

odi u recovery mod i označi wipe cache partition, pa provaj,ako neče onda ti preostaje wipe data/factory reset,onda sigurno oče.

Bio sam naso na xda ali svejedno fala :D

15 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
spajder68 kaže...

koji launcher je to? 

14 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
spajder68 kaže...
spajder68 kaže...

koji launcher je to? 

apex!

13 godina
neaktivan

@spajder , izgleda da je ipak trebalo staviti prvo stock ICS pa onda cm10.1 ... radilo je sve ok i sad odjednom wlan malo radi malo ne radi a kad radi onda je ultra spor.

EDIT:

wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions - radi :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 11:08 (user3468).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zanimam me kako mogu staviti  mapu s datotekama koja mi je u externoj memoriji na početni zaslon?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
user3468 kaže...

@spajder , izgleda da je ipak trebalo staviti prvo stock ICS pa onda cm10.1 ... radilo je sve ok i sad odjednom wlan malo radi malo ne radi a kad radi onda je ultra spor.

EDIT:

wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions - radi :)

vidim da imaš nekih čudnih problema,ja te problema sa mrežom nisam imao ni u tragovima,data radila savršeno signal bolji nego na stocku,sa vi-fi-em nikakvih pucanja(signal za crticu slabiji nego na stocku),veza stabilna,pa na CM10.1 nebih bio minute da mi mreža ne radi kako treba.za ICS nepotrebna zahebancija pošto ponavljam ima FIX za NFC,al ko voli nek izvoli!

da ponovimo:

First time installing CyanogenMod 10.1 to your Galaxy S III, or coming from another ROM:

- Make sure you're running a proper working ClockworkMod-Recovery

- Copy GApps and CM10.1 ZIPs to your SDCard

- Boot into Recovery

- Flash CM10.1 zip from SDCard

- Flash GApps zip from SDCard

- DO A DATA WIPE / FACTORY RESET (otherwise your device will be stuck at boot)

- Reboot

- Don't restore system data using Titanium Backup!

- Restoring Apps + Data might cause problems and is not recommended, avoid it if possible!

16 godina

Ne mogu u potpunosti bez restoranja aplikacija. Jebiga

šumski put je bio ravan.
13 godina

Sta mislite o slimbeanu i foxhound romu? Trenutno sam na android revolution HD, ali ili sam ja lud ili nema puno razlike u odnosu na stock rom. I u perfomansama i opcenito :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Sta mislite o slimbeanu i foxhound romu? Trenutno sam na android revolution HD, ali ili sam ja lud ili nema puno razlike u odnosu na stock rom. I u perfomansama i opcenito :)

Meni je Omega najbolja što se tiče romova baziranih na stock romu

14 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Ne mogu u potpunosti bez restoranja aplikacija. Jebiga

Mozes restorati appove, ali ne i "data". U TB odznaci "data" i sve ce ti raditi OK.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice