Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.806.652
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Radi li undervolt/OC na CM10.1?

Preko koje aplikacije?

Pozdrav

17 godina
user3468 kaže...

Ima tko S3 da je kupio u tele2 na pretplatu? neke opcije su u igri pa me zanima je li mob zaključan ili otključan?

Meni je bio otkljucan.

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

jer to mogu nekako naci na azuriranju u opcijama o telefonu, da neskidam na komp pa na sd card pa preko recoverya, da neizgubim sve aplikacije..

Nadogradnja starije inačice cyanogenmod-a 10.1:

- copy CM10.1 zip to your sdcard

- boot into recovery

- flash CM10.1 zip from sdcard

- reboot i ne gubiš ništa sve aplikacije ostaju.ažuriranja kroz mob još nisu funkcijonalna.

@gvego

ništa još,sve je u ekspirimentalnoj fazi.

15 godina

ovako imam jedam problemčić a to je kad slušam muziku preko streama i netko me u tom trenutku zove i muzika me ne prestaje, već svira zajedno sa zvonom od poziva i kad se javim također svira, pa dal se to može nekako podesit u postavkama da se isključi il nešto sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Danas sam proveo dan na CM 10.1 i mogu reći da sam opet nezadovoljan baterijom. 3 i pol sata screen on-a nije zadovoljavajuće. pustiti ću još neko vrijeme u nadi da će nakon par ciklusa punjenja sve doći na svoje. Volim CM, ali na S3 nikako s njim na zelenu granu. Na S2 sam konstantno bio na ParanoidAndroidu i sve je štimalo i više no odlično. Sviđa mi se apsolutno sve na 10.1 osim te proklete baterije {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav! nov sam vlasnik s3-a. Sve super, samo sto mi sad pise no notifications i nikako ih ne kogu upalit.

Imam stock jb 4.1.1 tmobile.

Vadio bateriju, ne pomaze.

Ako neko zna kako upalit bit cu zahvalan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I evo ga opet... na svakom AOKP romu mi nakon 2-3 dana Play ne da da skrolam po appovima?! Sad nisam diral dpi i opet mi ponudi jedno 20-30 appova i dalje kao da ne postoje?! Jel ima iko slican problem?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrbean kaže...

Pozdrav! nov sam vlasnik s3-a. Sve super, samo sto mi sad pise no notifications i nikako ih ne kogu upalit.

Imam stock jb 4.1.1 tmobile.

Vadio bateriju, ne pomaze.

Ako neko zna kako upalit bit cu zahvalan :)

Nemožeš upaliti notofikacije ili nemožeš upaliti uređaj?

Ako ti  uređaj radi napravi reset na tvorničke postavke

"Postavke

Sigurnosna kopija i poništavanje

Vraćanje tvorničkih postavki"

{#}

16 godina
neaktivan

pozdrav,  ovako galaxy mi je nakon mjesec 2 poceo laguckati malo: primjer kod rotacije, kod spustanja recimo film desktop - desktop film, u postavkama bilo koju opciju kad idem otvarat vidi se trzanje neko, kada idem otvorit widgete neki bjesni lag jedno 5 sec dok se ucitaju.  mob je nebrendiran original software 4.1.1. na icsu toga nije bilo. sad da se vracam na original ics? ili da stavim ponovo preko odina ovaj jb?ili mozda neki drugi jb original? ili da stavim 4.1.2. poljaka? ili neki custom rom? htjeo bi potpuno fluidan mob bez laga. e i da u portanovi u tcomu s3 na icsu je fludiniji od mog na jb-u nema laga pri ulasku u widgete ni ništa. hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 10:50 (Jumperrr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Vjerojatno ti se RAM skroz popunio. Jesi li gasio aplikacije sto su pokrenute? Ugasi, pa upali mobitel?
Ja sam isto na 4.1.1 samo od t-mobilea, i nakon svakodnevnog teskog koristenja nakon mjesec dana pocme RAM bezveze puniti i lagati, pa ga rebootam i sve bude dobro.
17 godina
iceman89iceman kaže...
Vjerojatno ti se RAM skroz popunio. Jesi li gasio aplikacije sto su pokrenute? Ugasi, pa upali mobitel?
Ja sam isto na 4.1.1 samo od t-mobilea, i nakon svakodnevnog teskog koristenja nakon mjesec dana pocme RAM bezveze puniti i lagati, pa ga rebootam i sve bude dobro.

Znači, zamisli da imaš windoze {#}

I meni se nedavno dogodilo nakon više od mjesec dana korištenja, reboot i sve OK

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
Koji vam browser najvise odgovara? Meni je chrome okej :D
16 godina
neaktivan
iceman89iceman kaže...

redrum781 kaže...
iceman89iceman kaže...

Znači, zamisli da imaš windoze {#}

I meni se nedavno dogodilo nakon više od mjesec dana korištenja, reboot i sve OK

ma pokušavao sam i reset, a i probao sam factory data reset i opet ista stvar. programe gasim uvijek nakon korištenja

14 godina
neaktivan

da li navigaciju i ostale app stavljam na sd, ili na mem.telefona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tonček kaže...

da li navigaciju i ostale app stavljam na sd, ili na mem.telefona?

Navigaciju na telefon, ovo ostalo možeš na sd, ja stavljam ugl na sd

14 godina
mrbean kaže...

Preporučam Opera Mobile web browser

ili

Opera Mini web browser

Opera Mini za  uređaje iz donjeg sloja ponude ( slabije)!!! Kao npr Galaxy mini 2, itd....... ugl sa malo rama i slabim procesorom

15 godina
neaktivan

Stavio i ja cyanogenmod 10.1 stvarno najbolji rom sto se tice brzine i svega jednostavno sam se proporodio.

Dolje ima par slika.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Dugo sam koristio operu mobile i svakako preporučam, a u zadnje vrijeme sve više koristim google chrome.

14 godina
protjeran
Jumperrr kaže...

Skini Apex launcher i po postavke/napredno ukljuci memory reduce, pa vidi ak je bolje.

AFK kaže...

Zasto ne stavis neku temu na taj CM, imas veliki izbor na Playu.

daniel
15 godina
neaktivan

Je mi moze ko dat link za auto punjac sa dokom da mob moze sluzit kao gps za s3 I da ne treba dugo putovat. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napokon dobio sivog :D i imam par pitanja

zasto svi spominju taj neki kies, kad ima opcija u mobu azuriraj softvare,ja to kliknuo i na 4.1.1 mi je sad se updejtao,nisam trebao??i btw.mob mi je bio na punjacu dok se updateao

kako maknuti neke aplikacije sa zaslona, odnosno kako potpuno izbrisati, npr. ona defoltna apk za internet, stavio sam si ff

ukuco sam si za gmail i on je valjda aktualiziro kontakte,i spremljeni su mi u imenikpod nedodijeljeno,kako to pobrisati i staviti da mi vise ne sinkronizira kontakte vec samo poruke za gmaila

jel ja svaki put moram istekavati iz punjaca kabel da ga povezem na komp..

dalje,sta je to room, dali gubim garanciju ako ga stavim..i koji mi opreporucujete

root dal da napravim ili ne,i ako da kako

kako kad je zakljucana ipkovnica one 3 apikacije dolje da promijenim

jos kad se neceg sjetim nadopisem .. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tonček kaže...

napokon dobio sivog :D i imam par pitanja

zasto svi spominju taj neki kies, kad ima opcija u mobu azuriraj softvare,ja to kliknuo i na 4.1.1 mi je sad se updejtao,nisam trebao??i btw.mob mi je bio na punjacu dok se updateao

kako maknuti neke aplikacije sa zaslona, odnosno kako potpuno izbrisati, npr. ona defoltna apk za internet, stavio sam si ff

ukuco sam si za gmail i on je valjda aktualiziro kontakte,i spremljeni su mi u imenikpod nedodijeljeno,kako to pobrisati i staviti da mi vise ne sinkronizira kontakte vec samo poruke za gmaila

jel ja svaki put moram istekavati iz punjaca kabel da ga povezem na komp..

dalje,sta je to room, dali gubim garanciju ako ga stavim..i koji mi opreporucujete

root dal da napravim ili ne,i ako da kako

kako kad je zakljucana ipkovnica one 3 apikacije dolje da promijenim

jos kad se neceg sjetim nadopisem .. ;)

Recenzija Galaxy S III, daje neke osnovne naredbe itd. korisno.

A kies ti služi za "ažuriranje" softvera s računala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 19:08 (Gale92).
14 godina
neaktivan

Nema jos nadogradnje 4.1.2 za tvornicke otkljucane telefone. Provjereno prije 5 min :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel vrti tko Poljaka? Multiwindow je super, no jako mi je neoptimiziran, spor i neugodan za korištenje. Taman nije dovoljno loš da se prebacim nazad na LJ5 ili koji već, tako da ga trpim radi fantastičnog multiwindowa.

~
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pitanje; može li se na TW-u postaviti scrolabilan wallpaper, znači koji klizi s lijeva na desno i nazad ikako možda, ako može KAKO {#} ???? 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako maknem ono od t-mobila kad se pali mob, i kako maknem one tmobile aplikacije i opcenito koje su instalirane po defaultu?

rootao sam ga ,i dobio onaj cwm i super user,instaliro titanium i niš ne kuzim,kako to maknem?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 22:10 (tonček).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Pitanje; može li se na TW-u postaviti scrolabilan wallpaper, znači koji klizi s lijeva na desno i nazad ikako možda, ako može KAKO {#} ???? 

Ne može!

Eventualno potraži moddani TW na xda ili stavi drugi laucher

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
tonček kaže...

kako maknem ono od t-mobila kad se pali mob, i kako maknem one tmobile aplikacije i opcenito koje su instalirane po defaultu?

root mobitela

unroot

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
tonček kaže...

root mobitela

unroot

rootao sam ga ,i dobio onaj cwm i super user,instaliro titanium i niš ne kuzim,kako to maknem?

14 godina
odjavljen

Koju SD karticu preporucate sa SGS3?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice