Samsung Galaxy A5 2016

poruka: 533
|
čitano: 208.225
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Sto mislite o samsung galaxy a3 2016??da kupim preko njuske??recenzenti kazu da je ok!

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: Samsung Galaxy A5 2016
A5 je miljama bolji od A3

1 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy A5 2016

sta dam par stotina kn vise za a5?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
unky kaže...

sta dam par stotina kn vise za a5?

Dobijes puno bolji ekran, dakle 1080p naprama 720, octa napravma quad procesoru...

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
8 godina
Bolja je i kamera.
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Uzeo sam A5 2016 , da li se vama događa da se mobitel pregrijava , ono kad se puni vruc je ko isus i tijekom duzeg koristenja isto tako

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne.
https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vedator kaže...

Uzeo sam A5 2016 , da li se vama događa da se mobitel pregrijava , ono kad se puni vruc je ko isus i tijekom duzeg koristenja isto tako

Da, taj problem sam riješio sa slabijim punjačem. Izgleda da ga taj fast charging dosta grije..

Pro audio equipment
13 godina

Kad se puni, zagrije se, ajmo rec dosta, al nista pretjerano po meni.. Pri koristenju, nista van granica, topal je na dodir, al ne vruc, pogotovo da bi se trebao brinuti nekaj

16 godina
odjavljen
Nikacc kaže...
vedator kaže...

Da, taj problem sam riješio sa slabijim punjačem. Izgleda da ga taj fast charging dosta grije..

Fast charging se moze iskljuciti u postavkama -> baterija, meni je na S6 iskljucen jer mob u 95% slucajeva punim preko noci, tak da ga nema smisla drzat upaljenim.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Sta to toliko jede ovaj ram? Inače niti igram igrice na njemu nit ista , samo fejs , messenger , glazbu slusam i surfam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy A5 2016

ovako odustao sam od kupnje a3 i sad pucam na a5!imate koji savjet??limit mi je do 2000 kn max

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj savjet... trk na njuškalo..
Zadar živi vječno!
16 godina
unky kaže...

ovako odustao sam od kupnje a3 i sad pucam na a5!imate koji savjet??limit mi je do 2000 kn max

Danas kupio na njuski za 1300kn s par ogrebotina na ekranu. Nego, moje je pitanje jel zna ko gdi kupit silikonsku navlaku ali da su zatvorene tipke. Gledao sam na Aliu al sve sto gledam ima otvore kod tipki.

15 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Majka mi ima ovaj mobitel 10-tak dana i u zadnja 3-4 dana joj se novci skidaju s računa (od kada je kupljen bon od 50 kn). Stalno, otprilike svakih nekoliko minuta ode po 20-30 lipa. Tako je izgubila već više desetaka kn. Mreža je Tele 2, a Smart tarifa je aktivna (do 23.8. traje), ali MB su potrošeni. Shodno tome, rekao sam joj da ne uključuje mobilne podatke da joj ne skida novce. I ne uključuje više. Koristi WiFi kada želi na Internet.

Što se događa, zašto skida novce? Za svaki slučaj sam instalirao Avast i skenirano je s njim i sve je čisto. Novce ne skine kada je u izvanmrežnom modu koliko smo primjetili. Isključeno je bilježenje lokacije, slanje povratnih podataka tj. sinkronizacija. Ali ne može ni slati ništa preko 4G-a tj. mobilnih podataka jer se ne uključuju od kada su MB potrošeni. Čudno. Ako ne budete mogli pomoći, vjerojatno će biti najbolje zvati operatera i pitati što se događa.

EDIT: Služba za korisnike kaže da vide da se svakih 30-40 min mobitel spaja negdje, ali ne vide na koju stranicu. Tom prilikom potroši 100 KB. Nama se činilo da se i češće spaja. Uglavnom, PROMOSURF3 će se aktivirati umjesto SMART-a i dobiti će se između ostalog 3 GB prometa. Tim potezom se neće više trošiti novci jer će tu biti raspoloživi promet koji se može napraviti. Ali na taj način nije riješeno samovoljno spajanje na Internet od strane mobitela. Ja ću još dobro pogledati da nije kojim slučajem uključeno u postavkama da se spaja tih svakih 30-40 min. Za kraj ostaje opcija reseta na tvorničke postavke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 16:31 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Izzy kaže...

Majka mi ima ovaj mobitel 10-tak dana i u zadnja 3-4 dana joj se novci skidaju s računa (od kada je kupljen bon od 50 kn). Stalno, otprilike svakih nekoliko minuta ode po 20-30 lipa. Tako je izgubila već više desetaka kn. Mreža je Tele 2, a Smart tarifa je aktivna (do 23.8. traje), ali MB su potrošeni. Shodno tome, rekao sam joj da ne uključuje mobilne podatke da joj ne skida novce. I ne uključuje više. Koristi WiFi kada želi na Internet.

Što se događa, zašto skida novce? Za svaki slučaj sam instalirao Avast i skenirano je s njim i sve je čisto. Novce ne skine kada je u izvanmrežnom modu koliko smo primjetili. Isključeno je bilježenje lokacije, slanje povratnih podataka tj. sinkronizacija. Ali ne može ni slati ništa preko 4G-a tj. mobilnih podataka jer se ne uključuju od kada su MB potrošeni. Čudno. Ako ne budete mogli pomoći, vjerojatno će biti najbolje zvati operatera i pitati što se događa.

EDIT: Služba za korisnike kaže da vide da se svakih 30-40 min mobitel spaja negdje, ali ne vide na koju stranicu. Tom prilikom potroši 100 KB. Nama se činilo da se i češće spaja. Uglavnom, PROMOSURF3 će se aktivirati umjesto SMART-a i dobiti će se između ostalog 3 GB prometa. Tim potezom se neće više trošiti novci jer će tu biti raspoloživi promet koji se može napraviti. Ali na taj način nije riješeno samovoljno spajanje na Internet od strane mobitela. Ja ću još dobro pogledati da nije kojim slučajem uključeno u postavkama da se spaja tih svakih 30-40 min. Za kraj ostaje opcije reseta na tvorničke postavke.

Probaj isključit smart network switch u WiFi postavkama. Upute Smart network switch prebacuje s wifija na mobilne podatke kad je slaba veza.

15 godina

Hoću, ali on se spaja i kada se ne koristi WiFi.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Jel se to neko šali ili još nije stigao update za ovaj mobitel. Znači frend na starom A5 dobije marshmallow za kojeg na GSM areni uopće ne stoji da ga ima , a za 2016 verziju piše da je upgradable i još ništa.

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 20:47 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

a sta ce ti kad sudeći po reviewima koje sam pogledao do sad taj update ne donosi ništa novo u pogledu performansa nit ičemu drugom 

jedina razlika :P lijevo marshmallow / desno lollipop jedina razlika :P lijevo marshmallow / desno lollipop
12 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Evo ja sam danas dobio update, mob u Vipu kupljen

MT22

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Na prvu ruku sam bio "wow" zbog stakla i dizajna. Ali sad nakon par mjeseci korištenja me stvarno sekira i pravi je rizik koristit ga bez maske. Jucer ispao iz džepa i prva ogrebotina (ne na staklu) :(

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 18:14 (nul-3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja sam i dalje "wow" zbog kvalitete izrade i samog osjecaja u ruci , naravno da imam maskicu i bez nje nigdje , ovaj "metalni" okvir je jako osjetljiv na sve , evo od same maskice ja dobijem ogrebotine po rubovima 

9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Evo, upravo sam i ja provjerio i dolazi mi update od 978,41MB na tele2. Izgleda da je to to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
S obzirom da a5 ima identičan ekran a3 ako netko ima problema sa takozvanim black color blurom kad scrolate ili gledate film ostaju tragovi crne boje. Ili ako vam je pozadina neka sa nijansom sive pa izgleda kao da je kvaliteta slike jako loša. To je izraženk pri slabijem osvjetljenju ekrana. Neki tvrde da je to problem do amoled ekrana ali zapravo je softwerski problem koji se da riještiti povečanjem zasičenja RGB boja aplikacijom "Screen adjuster" znaći dovoljno je sva tri RGB slidera podesiti na istu vrijednost dok nestane taj blur. Kvaliteta boja bi trebala odstati ista ili se čak poboljšati. Kod sebe sam primjetio da je prikaz boja bolji nakod podešavanja pogotovo sive koja se prije prikazivala kao nijansa crne.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Eto, 6.0.1 došao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Meni se ovaj novi Android čini bržim, nekako mi sve fluidnije radi. Što se tiće trajanja baterije to ćemo još vidit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I? Prvi utisci? Meni mozda dode za nekih 10 god...

9 godina
neaktivan
vedator kaže...

I? Prvi utisci? Meni mozda dode za nekih 10 god...

Za sada u redu. Nisam još prčkao.

11 godina
neaktivan

Poprčkaj malo pa javi

14 godina

Imam u planu uskoro kupiti ovaj mob, a uz njega naravno i masku, pa me zanima kakve maske vi koristite i odakle ste ih naručili?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice