Sto mislite o samsung galaxy a3 2016??da kupim preko njuske??recenzenti kazu da je ok!
Samsung Galaxy A5 2016
- poruka: 533
- |
- čitano: 208.225
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta dam par stotina kn vise za a5?
sta dam par stotina kn vise za a5?
Dobijes puno bolji ekran, dakle 1080p naprama 720, octa napravma quad procesoru...
Uzeo sam A5 2016 , da li se vama događa da se mobitel pregrijava , ono kad se puni vruc je ko isus i tijekom duzeg koristenja isto tako
Uzeo sam A5 2016 , da li se vama događa da se mobitel pregrijava , ono kad se puni vruc je ko isus i tijekom duzeg koristenja isto tako
Da, taj problem sam riješio sa slabijim punjačem. Izgleda da ga taj fast charging dosta grije..
Kad se puni, zagrije se, ajmo rec dosta, al nista pretjerano po meni.. Pri koristenju, nista van granica, topal je na dodir, al ne vruc, pogotovo da bi se trebao brinuti nekaj
Da, taj problem sam riješio sa slabijim punjačem. Izgleda da ga taj fast charging dosta grije..
Fast charging se moze iskljuciti u postavkama -> baterija, meni je na S6 iskljucen jer mob u 95% slucajeva punim preko noci, tak da ga nema smisla drzat upaljenim.
ovako odustao sam od kupnje a3 i sad pucam na a5!imate koji savjet??limit mi je do 2000 kn max
ovako odustao sam od kupnje a3 i sad pucam na a5!imate koji savjet??limit mi je do 2000 kn max
Danas kupio na njuski za 1300kn s par ogrebotina na ekranu. Nego, moje je pitanje jel zna ko gdi kupit silikonsku navlaku ali da su zatvorene tipke. Gledao sam na Aliu al sve sto gledam ima otvore kod tipki.
Majka mi ima ovaj mobitel 10-tak dana i u zadnja 3-4 dana joj se novci skidaju s računa (od kada je kupljen bon od 50 kn). Stalno, otprilike svakih nekoliko minuta ode po 20-30 lipa. Tako je izgubila već više desetaka kn. Mreža je Tele 2, a Smart tarifa je aktivna (do 23.8. traje), ali MB su potrošeni. Shodno tome, rekao sam joj da ne uključuje mobilne podatke da joj ne skida novce. I ne uključuje više. Koristi WiFi kada želi na Internet.
Što se događa, zašto skida novce? Za svaki slučaj sam instalirao Avast i skenirano je s njim i sve je čisto. Novce ne skine kada je u izvanmrežnom modu koliko smo primjetili. Isključeno je bilježenje lokacije, slanje povratnih podataka tj. sinkronizacija. Ali ne može ni slati ništa preko 4G-a tj. mobilnih podataka jer se ne uključuju od kada su MB potrošeni. Čudno. Ako ne budete mogli pomoći, vjerojatno će biti najbolje zvati operatera i pitati što se događa.
EDIT: Služba za korisnike kaže da vide da se svakih 30-40 min mobitel spaja negdje, ali ne vide na koju stranicu. Tom prilikom potroši 100 KB. Nama se činilo da se i češće spaja. Uglavnom, PROMOSURF3 će se aktivirati umjesto SMART-a i dobiti će se između ostalog 3 GB prometa. Tim potezom se neće više trošiti novci jer će tu biti raspoloživi promet koji se može napraviti. Ali na taj način nije riješeno samovoljno spajanje na Internet od strane mobitela. Ja ću još dobro pogledati da nije kojim slučajem uključeno u postavkama da se spaja tih svakih 30-40 min. Za kraj ostaje opcija reseta na tvorničke postavke.
Majka mi ima ovaj mobitel 10-tak dana i u zadnja 3-4 dana joj se novci skidaju s računa (od kada je kupljen bon od 50 kn). Stalno, otprilike svakih nekoliko minuta ode po 20-30 lipa. Tako je izgubila već više desetaka kn. Mreža je Tele 2, a Smart tarifa je aktivna (do 23.8. traje), ali MB su potrošeni. Shodno tome, rekao sam joj da ne uključuje mobilne podatke da joj ne skida novce. I ne uključuje više. Koristi WiFi kada želi na Internet.
Što se događa, zašto skida novce? Za svaki slučaj sam instalirao Avast i skenirano je s njim i sve je čisto. Novce ne skine kada je u izvanmrežnom modu koliko smo primjetili. Isključeno je bilježenje lokacije, slanje povratnih podataka tj. sinkronizacija. Ali ne može ni slati ništa preko 4G-a tj. mobilnih podataka jer se ne uključuju od kada su MB potrošeni. Čudno. Ako ne budete mogli pomoći, vjerojatno će biti najbolje zvati operatera i pitati što se događa.
EDIT: Služba za korisnike kaže da vide da se svakih 30-40 min mobitel spaja negdje, ali ne vide na koju stranicu. Tom prilikom potroši 100 KB. Nama se činilo da se i češće spaja. Uglavnom, PROMOSURF3 će se aktivirati umjesto SMART-a i dobiti će se između ostalog 3 GB prometa. Tim potezom se neće više trošiti novci jer će tu biti raspoloživi promet koji se može napraviti. Ali na taj način nije riješeno samovoljno spajanje na Internet od strane mobitela. Ja ću još dobro pogledati da nije kojim slučajem uključeno u postavkama da se spaja tih svakih 30-40 min. Za kraj ostaje opcije reseta na tvorničke postavke.
Probaj isključit smart network switch u WiFi postavkama. Upute Smart network switch prebacuje s wifija na mobilne podatke kad je slaba veza.
Hoću, ali on se spaja i kada se ne koristi WiFi.
Jel se to neko šali ili još nije stigao update za ovaj mobitel. Znači frend na starom A5 dobije marshmallow za kojeg na GSM areni uopće ne stoji da ga ima , a za 2016 verziju piše da je upgradable i još ništa.
Evo ja sam danas dobio update, mob u Vipu kupljen
Na prvu ruku sam bio "wow" zbog stakla i dizajna. Ali sad nakon par mjeseci korištenja me stvarno sekira i pravi je rizik koristit ga bez maske. Jucer ispao iz džepa i prva ogrebotina (ne na staklu) :(
ja sam i dalje "wow" zbog kvalitete izrade i samog osjecaja u ruci , naravno da imam maskicu i bez nje nigdje , ovaj "metalni" okvir je jako osjetljiv na sve , evo od same maskice ja dobijem ogrebotine po rubovima
Evo, upravo sam i ja provjerio i dolazi mi update od 978,41MB na tele2. Izgleda da je to to.
Eto, 6.0.1 došao.
Meni se ovaj novi Android čini bržim, nekako mi sve fluidnije radi. Što se tiće trajanja baterije to ćemo još vidit.
I? Prvi utisci? Meni mozda dode za nekih 10 god...
I? Prvi utisci? Meni mozda dode za nekih 10 god...
Za sada u redu. Nisam još prčkao.
Poprčkaj malo pa javi
Imam u planu uskoro kupiti ovaj mob, a uz njega naravno i masku, pa me zanima kakve maske vi koristite i odakle ste ih naručili?