Eo ovako.. Imam jedne usb zvučnike koji su dosta jaki al mi je problem što ne mogu napravit da se napajaju na audio jack( onaj zeleni kako se vec zove :).To bi uglavnom koristio kao dodatak za PSP (nadam se da bi radilo...) Inače.. Znam da usb ima napajanje (?) 5 volti..Koliko onda ima audio? Da li ima kakv način da ovo nekako složim jer mi treba . Hvala ljudi x)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebao bi naći točku na tiskanoj pločici u kojoj je audio signal koji izlazi iz DA pretvornika u pojačalo, napraviti prekid i stavit ulaz (možeš koristiti onaj 3,5mm jack tako da kad ištekaš kabel prespoji na DAC, a kad uštekaš da odvoji DAC i dovodi na pojačalo zvuk iz vanjskog izvora. Napajanje možeš riješit na baterije ili kako ti već paše.
Ako baš nisi na ti s elektronikom, bolje ti je odmah kupit zvučnike nego ove uništiti, pa onda kupit nove.
Eo ovako.. Imam jedne usb zvučnike koji su dosta jaki al mi je problem što ne mogu napravit da se napajaju na audio jack( onaj zeleni kako se vec zove :).To bi uglavnom koristio kao dodatak za PSP (nadam se da bi radilo...) Inače.. Znam da usb ima napajanje (?) 5 volti..Koliko onda ima audio? Da li ima kakv način da ovo nekako složim jer mi treba . Hvala ljudi x)
preko audio signala ne možeš napajat zvučnike...trebaš imat drugačije riješeno napajanje, uostalom piše u postu iznad...
audio siginal ima max oko 1V na basu, jako slabe struje
pošto su to jači zvučnici oni u srebi imaj upojačalo
u biti sve što trebaš je spojiti izvora na vanjske pinove usb-a i jack za ulaz zvuka
a ak o primaj uzvuk prek usb-a onda je već zaj****o