Složite laptop.

poruka: 15
|
čitano: 10.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Složite laptop.

Čuo sam da se laptopi mogu složiti.Probajte vi napravit za neku optimalnu cijenu. Ne preko 8000kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Složite laptop.

dobro si cuo... ali ne vidim zasto bi mi potrosili 12 sati na netu da ti slozimo laptop, ako ne znas sam slozit... imas net, google, pa vidi. slozi laptop, pa ti mi kazemo jel kaj valja. Neodlučan ima tu svega...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
Kaj je to tako naporan posao? budem nekaj probao pa pošaljem.
17 godina
Možda ti se vuiše isplati gotove laptope iz centara?
17 godina
neaktivan

kako se u ovom slucaju biraju "kućišta" ako se to tako kaze kod laptopa? al znate na sta mislim dal ima za kupit "praznih" laptopa po zelji pa onda sam unutra stavis komponente po izboru? nisam jos to vidio po ducanima

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2008 17:43 (mdax).
17 godina
Jer to skuplje od kupovanja gotovog laptopa?
17 godina
neaktivan
Složite laptop.

pa normalmo da je skuplje zato sto komponente za laptope nisu toliko u komercijalnoj prodaji te ih je tesko nabaviti ono sto hoces,

jer obicno moras naruciti a i skuplje ces proci ako slazes laptop nego kupis slozeni  po  meni  kupis  neki  s  dobrom  mbo,cpu,gpu i s kucistem tj displayom i za rame i hard se najlakse snaci... savjet kupi slozeni

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cak i nije skuplje... nesta je jeftinije, ali kad uracunas transport... kod nas je tesko nabavit komponente za laptope, eventualno mozes nabavit hdd, procesor i ram, sve ostalo narucujes iz amerike, japana... problem je jos u "kucistu", ona se rade za odredene maticne ploce, tako ako recimo nabavis asusovu plocu, vjerojatno nece ic u hp "kuciste" (npr.), ako hoces graficku stavit to je i vani problem nabavit... ako to sve uspijes nabavit, moras ga sklopit. ako nemas neko znanje i iskustvo - tesko. da skratim 10001 problem, kad sve zbrojis i oduzmes, kupi neki slozeni.

17 godina
protjeran
Složite laptop.

Tako složeni laptop nije puno skuplji, a slično kao i sa desktop konfiguracijom, možeš imati komponente jače nego kod brand name modela za približno sličnu cijenu. Največi problem je nabavka kučišta, posebno u ovakvoj rupi od države. Možda bi se neki menađerčić iz HG-šrota ili neke jače firme mogao ohrabriti pa omogućiti kupcima kupnju laptopa u dijelovima. Bila bi to dobra reklama. Ah da, več nude svoje forcebook laptope. Jedino znam da autronic nudi konfigurator gdje možeš birati komponente za njihov flyer notebook.

Barebone notebooks:
Compal
Zebra computers
BTO (build to order) notebooks
BTO-Notebooks 15W

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2008 19:52 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bilo bi super kad bi doso u jedan od nasih ducana i kupio djelove potrebne za sastavit laptop... ah...

mislim da je to samo pitanje vremena, laptopi su sve popularniji, tehnologija je sve naprednija... 

17 godina
neaktivan
Složite laptop.

Alienware i još neke high-end PC proizvođači nude sastavljanje laptopa, makar sumnjam da bi se to se složilo nešto  što bi uklopilo u unknown-ovu zadanu cijenu.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Kaj je to tako naporan posao? budem nekaj probao pa pošaljem.
 jesi odusto od trazenja ili nisi nista uspio nac? Smijeh

17 godina
Ma do sada nisam stigao imao sam obaveza al kad napravimjavim.
17 godina
neaktivan

ajde, bas me zanima (ako) ces sta nac... Namigiva

16 godina
neaktivan
Složite laptop.
Sudeći po priloženom-ništa. ;)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice