imam optički miš i želio bi mu staviti plavu led diodu pa me zanima dali bi to štetilo osjetljivosti miša
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam optički miš i želio bi mu staviti plavu led diodu pa me zanima dali bi to štetilo osjetljivosti miša
Stavi neonku, bolje ce ti svijetlit
pa da sam japanac mozda bi oni svašta znaju i mogu
ozbiljan sam sa ovom temom samo ozbiljne komentare molim :)
Ne vjerujem da bi smanjilo preformasne misu jer sam ja svoju crvenu zamijenio plavom iz upaljaca pa mis normalno radi... razliku nisam primjetio... :)
da, stetilo bi.meni mis vise nije radio, preskakao je i bilo je sporo, nemoj radit jer je veca vjerojatnost da nece radit kak treba.
Ima jedna dobra uzrečica: "Don't fix it if it ayn't broken."
S onom iz upaljača miš radi normalno...
Miš radi normalno i s lampicama za bor. Isprobano (ne ja, bratić kojem je otišao led na MS mišu pa je privremeno spojio...).
Uglavnom, samo se mora paziti na to da su ledice za jednak napon, da ne bude problema.
I da, što jače svjetlo to bolje osvjetljava podlogu (a time i senzor malo bolje radi). Boja svjetla nema veze.
Meni frend nije imao ledicu pa je stavio vostanu svijecu. Ok je samo treba svako malo brisati cadju sa senzora.
Meni frend nije imao ledicu pa je stavio vostanu svijecu. Ok je samo treba svako malo brisati cadju sa senzora.
Care
Eo jedan moj:) http://www.instructables.com/id/Mod-your-mouseLED-color/
A ovaj drugi frend koji ima laserski mis, stavio je neki superjaki laser u njega i sada sa tim misem gravira po zlatarnama. Cewl!
ipak sam izabrao bijelu jer nema velik intenzitet i sviđa mi se
radi ko je rekao da nece raditi
evo slikica ;)
E baš ste mi vi neki bugovci, bila je tema promjena iz crvene u plavu diodu u bugovoj samogradnji prije par godina... ccc
kod onih led miša bi moglo radit, laserskih sigurno ne (ako evidiš da išta svijeli ne diraj)
nisam siguran jer mislim da je crvena ledica tu s razlogom - senzor najbolje radi na toj valnoj duljini
kod onih led miša bi moglo radit, laserskih sigurno ne (ako evidiš da išta svijeli ne diraj)
nisam siguran jer mislim da je crvena ledica tu s razlogom - senzor najbolje radi na toj valnoj duljini
nisam primjetio nikakve razlike u performansama
Veoma jednostavno i lako za napraviti.
Samo pazite da li možete skiniti LEDicu s miša, jer imaju neki modeli kod kojih nije to moguće napraviti.
Ovo je moj umirovljeni miš [standardna je bila crvena, ali sam stavio bijelu i nakon godinu stavio sam plavu i dan danas još valja]:
crvene ledice se stavljaju jer su najjeftinije
Veoma jednostavno i lako za napraviti.
Samo pazite da li možete skiniti LEDicu s miša, jer imaju neki modeli kod kojih nije to moguće napraviti.
Ovo je moj umirovljeni miš [standardna je bila crvena, ali sam stavio bijelu i nakon godinu stavio sam plavu i dan danas još valja]:
Fap fap... evo ja taman idem stavit neonku pod auto.
Postaj i sliku da vidimo, ipak će sada Božić i treba malo i auto ukrasiti
Evo jedan zgodan mod za miš:
Jasno ti je da te podhebajem i da mrzim svijetlece gadarije pa tako i miseve? Ja sam geek. Ja zivim u mraku. Jedino svjelo koje smije dopirati je ono sa ekrana. Cak po zvucnicima kidam ledice da mi ne kvare dozivljaj.
Jasno ti je da te podhebajem i da mrzim svijetlece gadarije pa tako i miseve? Ja sam geek. Ja zivim u mraku. Jedino svjelo koje smije dopirati je ono sa ekrana. Cak po zvucnicima kidam ledice da mi ne kvare dozivljaj.
Jasna mi je zezancija, ali nemoj bzvz pisati poruke koje se ne tiču teme.
Evo kako odlemiti/zalemiti diodu. Cijeli postupak od rastavljanja do ponovnog sastavljanja.
Evo jedan zgodan mod za miš:
ovako bi i ja nesto napravio ali kako spojiti dvije ledice od jednom
ovako bi i ja nesto napravio ali kako spojiti dvije ledice od jednom
Spoji ih paralelno, odnosno zalemiš tu dodatnu LEDicu na postojeću ili zalemiš ju na izvor napajanja prve LEDice što ti dođe na isto.