Mala kompjuterska polica

poruka: 9
|
čitano: 2.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mala kompjuterska polica

Iako i baš nije prava polica nisam imao ideje kako je drugacije nazvati. S obzirom da mi se kuciste nalazi na prozoru zbog nedostatka prostora, a uskoro se bliži ljeto mora san nešto iskemijati. Trenutacni stol ima nekakvu policu pri dnu no ona je premala i neprimjereno postavljena gledajuci na omjere kucista :D, tako da san se uvatija malo posla i izradia vlastitu samostojecu policu LOL. Nažalost nisan slika od pocetka malog projektica vec gotovu stvar.

Jedinu gresku koju san napravija je bila stavljanje laka. Posto san daske lipia ostalo je malo lipila koji se na prvi pogled nevidi na spojevima unatoš brušenju tako da je nakon sloja laka to lipilo davalo ruznu boji i stvaralo kontrasta prema boji drva . Moran san sve nanovo jos jedanput izbrusiti :S. Ovih dana bi još triba ispilati tu nepotrebnu policu na stolu i zbuksati comp doli. Trenutno je još uvik na svon dobron i staron mistu.

Tužni Đuko Tužni Đuko

Kako se vama čini ?

...living in my own world, in my own illusion...
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 19:37 (labrovic).

7 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mala kompjuterska polica

Pazi da ti se pas ne popiša po kučištu!! LOL!!Smijeh

Pohvale,dobro napravljeno!

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mala kompjuterska polica

Zanimljiva polica stvarno Namigiva

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Mala kompjuterska polica
Pohvale za trud. Dobro si to izvea ,bar po slikama, ali me jedno muči ZASTO SI OVO RADIJA?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mala kompjuterska polica
Toni93 kaže...
Pohvale za trud. Dobro si to izvea ,bar po slikama, ali me jedno muči ZASTO SI OVO RADIJA?

pa ono da si procita sto san napisa mozda bi i skuzija :D

15 godina
protjeran
Mala kompjuterska polica
Ja sam pročitao x2 ,ali još uvik ne kužim.oces držati tu policu na prozoru ili?ako ćeš na prozoru zašto si je radio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mala kompjuterska polica
Toni93 kaže...
Ja sam pročitao x2 ,ali još uvik ne kužim.oces držati tu policu na prozoru ili?ako ćeš na prozoru zašto si je radio?

joj ono teško ti je povatati dva konca vidi se da nisi pročita. Comp mi je na prozoru a uskoro se bliži lito pa se previse zagrijava.Pošto mi polica na dnu stola nedgovara kucistu mora san napraviti novu.

15 godina
protjeran
Mala kompjuterska polica
Pa tako reci ,stavit ces je dolje.SAD mi je sve jasnije ,inače dobar rad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mala kompjuterska polica

Dobro je, stvarno nije lose..............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice