Kako iskoristiti stari router?

poruka: 7
|
čitano: 9.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok

imam router dsl-g684t , ne koristim ga i ispravan je 

neznam šta bi s njime a pošto skuplja prašinu razmišljao sam za šta da ga iskoristim 

došao sam do ideja pa recite ako je moguće npr. spojiti u njega dva računala s običnim LAN kablom i umrežiti ?

Molim vas da kažete bilo šta kako se može iskoristiti stari router,baš bilo šta 

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako iskoristiti stari router?
Mozes da, kao switch ga koristit. moras u postavkama samo stavit u bridge mode, da nije u router modu
15 godina
neaktivan
mos umrezit 2 kompa i bez rutera lanom. Jel bezicni ruter il nes ko modem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dsl-g684t  - pogledajte informacije o njemu jer nemam upute ili nešto gdje bi to saznao, ima i wireless i antenu,evo,sad ću spojit da vidim opcije

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina

- u jednoj mreži nesmiju biti dva uređaja s istim adresama-funkcijom.

Prvi korak je podesiti IP adresu. (na neku slobodnu, ako je postojeći na 1.1 drugi može npr 10.1 ili 100.1) svejedno koji IP, ali je praktično ovako.

Drugi, isključiti ili podesiti DHCP, ili ostalim računalima moraš ručno podesiti koji router je njihov DHCP ili ručno (jer bi oba dva radili istu stvar).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

mogu li za recimo igranje CoD spojiti 2 kompa na router i igrat multiplejer ?  pitam jer to susjed napravio

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina

-jedan router (zbog količine adresa u subnetu) može biti odgovoran za do 255 uređaja.

Za fizičke portove je dowoljan switch, ako podesiš routere da se ne tuku (IP) možeš ih koristiti..

edit: podrazumjeva se da možeš imati LAN, dali je CoD ili nešto drugo, svejedno...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 20:52 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice