Izrada filtra protiv prašine za kućište

poruka: 43
|
čitano: 27.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Izrada filtra protiv prašine za kućište
Najbrži kaže...

First things first:

Komp nije nov i nije neka bijesna pila da služi kao grijalica i temp. je inače od 21~27°C.

Komp ne služi za igranje već MSN, SKYPE, FACEBOOK i gledanje filmova, tek tu i tamo se baci DotA [Warcraft 3 mapa] u LAN-u.

Ne mora vas briniti dal će to meni riknuti danas/sutra/za mjesec dva, ionako je stara kanta koja služi mojoj svrsi.

Ja Vam ne branim da i Vi pokušate napraviti to i stavite na forum da Vas iskomentiramo, dapače i ja bih volio vidjeti druge radove.

Imam ruke pune posla i soba je u kaosu, treba lemiti, izolirati žice, sve to spojiti i testirati i u winampu namjestiti da šljaka, imam cirka sat~dva posla.

Pune ruke posla a bavis se glupostima kao sto su ljepljenje raznih filtera po kompu koji nicem ne sluze?{#}

17 godina
jazika kaže...

Pune ruke posla a bavis se glupostima kao sto su ljepljenje raznih filtera po kompu koji nicem ne sluze?{#}

Svaka čast, prokužio si me. Ma ja to sve iz dosade radim, nema tude ničega korisnoga :)

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan

vidi pameti na napajanje stavio "filter" a majko

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Evo "završen" rad, ali ne 100%. Moram spojiti LEDice u paralelu s drugim dijelom i to sve "ljepše" spojiti na LPT kabl.

Skinio sam gornji filter. Moram još danas tokom dana spojiti plexi na kučište.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 11:42 (Najbrži).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram priznati da djeluje atraktivno. Eventualno bi dodao LEDice koje bi osvjetlile unutrašnjost ili bi jednostavno ove okrenuo prema unutra, mislim da bi onda čak i još bolje možda izgledalo.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Potpuno bespotreban ti je onaj filter na ispuhu napajanja...

Kao što sam rekao to je ispuh i prašina teško da uđe kroz taj otvor...

Samo ti bezveze guši napajanje...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Dosta komentara o skidanju filtera s napajanja, filter je skinut.

Radim sada s LEDicama, moram zalemiti i spojiti na LPT kabl da to sada bude puno bolje spojeno jer je sinoć ono bio ljenčarski napravljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
dery kaže...

Skini onaj filter šta si ga stavija na ispuh od napajanja odozada,lakše će disat.

Neću ga skiniti, ali ga budem "ljepše" ukomponirao u sve to. Ili da stavim filter vamo? [pogledaj sliku]

Dali je itko primjetio da je lik okrenuo ventilator od napajanja naopako!Ti stvarno ne znaš što radiš!Pregorit će ti prvo napajanje i povuć još nešto sa sobom!

Gigabyte ex58-ud3r,core i7 920@3.2, 3gb g.skill ddr3@ 1600,xfx gtx 260 xxx,wd 640,corsair 650w,prolimatech megahalems ,antec 300 case
17 godina

Završen rad, dupli LED VU metar preko LPT sučelja radi.

ZVONJOLA kaže...

Dali je itko primjetio da je lik okrenuo ventilator od napajanja naopako!Ti stvarno ne znaš što radiš!Pregorit će ti prvo napajanje i povuć još nešto sa sobom!

Ma manite se mog napajanja, moje napajanje nije bolje od Vašeg, ali dura i neće mu ništa biti, moje napajanje, moja odgovornost.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 11:42 (Najbrži).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Najbrži kaže...

Završen rad, dupli LED VU metar preko LPT sučelja radi.

ZVONJOLA kaže...

Ma manite se mog napajanja, moje napajanje nije bolje od Vašeg, ali dura i neće mu ništa biti, moje napajanje, moja odgovornost.

Oke, kaj odmah živčanih samo ti želimo pomoći da ne bude uskoro teme ˇKompjuter ne želi upaliti" {#}.I da niko ne spominje jačinu napajanja...{#}

16 godina
odjavljen
Najbrži kaže...

Dobro ti čovik govori. I normalno da ti ulazi prašina u napajanje kad ventilator puše u krivom smjeru.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina

Evo da se pohvalim da kompjuter radi k'o i prije čak i nakon više od 6 mjeseci. Temp su normala 25~40°C. Napajanje još uvijek u funkciji. Što se tiče prašine, bio je samo sitan sloj u dnu kućišta. Slikat ne mogu jer sam prodao komplet kučište (s komponentama ofc) bratiću.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo da javim da je prošle godine bratiću otišao komp u EOL, godine ga dokrajčile. Kupio je od mene laptop dok je bio na sezoni.

Isti princip sam uradio na novom osobnom kompu, kuhinjska napa. Više slika u temi Vaš desk. Temperature su se povisile 3-5˘C, al' zato ne moram DOSLOVNO svaki treći dan čistiti.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice