vozim reno grandespece 2.2dci 95kw sa ugradjenim hho generatorom(oko 1 god.) prosecna potrosnja 5.5-6l u taksiranju sa punim autom
S obzirom da si preskočio sve već napisano, a nisi odgovorio na ključna pitanja...
- Kako utvrđuješ potrošnju - putem digitalnog pokazivača ili?
- Kolika točno je potrošnja s isključenim HHO generatorom i s uključenim HHO generatorom (ne od-do, nego točna prosječna potrošnja na određenoj dionici)?
- Kako točno si istestirao potrošnju s uključenim i isključenim generatorom? Vozio si istu dionicu dvaput, jednom s uključenim, drugi put s isključenim ili? U oba slučaja si testirao već kad je HHO generator bio ugrađen u auto, zar ne?
- Što se događa s okretajima motora kad u leru uključiš ili isključiš HHO generator?
- Što se događa kad voziš s uključenim generatorom neko vrijeme na ravnoj cesti i onda ga isključiš, a gas jednako držiš (dakle, ne puštaš ga ni ne stišćeš)? Dolazi li do promjene brzine - auto uspori? S koliko na koliko, a dolazi do usporenja.
ljudi koiji se drze samo teorije i nauke su na svakom forumu i ovako pametuju,neka ugrade kvalitetan uredjaj i brzo ce promenuti pricu
Ljudi koji se drže "samo teorije i nauke" ne troše vrijeme i novac na izradu i ugradnju nečeg što ne funkcionira - ne da ne funkcionira, nego nečeg zbog čega će u konačnici imati veće troškove, s obzirom da HHO generatori povećavaju potrošnju.
sto se tice GRDI-og testa i ja sam na pocetku imao povecanje potrosnje ali se to lako(sada meni)resi
Kako se to riješi? Samo od sebe?
Jel dosadašnji zaključak taj da HHO generator nema pozitivan/očekivan učinak ili da se još ne može išta zaključiti?
Može se zaključiti. Imaš dvije mogućnosti, ovisno o tome što su ti napravili s elektronikom automobila:
- ili ti auto marginalno više troši
- ili ti auto nešto manje troši, ali onda manje troši zbog osiromašenja smjese (što dovodi do povišenja temperature u motoru, skraćuje vijek motora, uzrokuje probleme s katalizatorom), a ne zbog rada HHO generatora - tako "podešeni" automobil će ti još manje trošiti ako isključiš HHO generator.