Čekaj malo, sad ga kakiš.. Koliko sam vidio nitko nikome nije ništa prodavao, niti pokušavao zaraditi na tome - govorim o ovoj temi na ovom forumu. Ako i ne funkcionira, nikakvo zlo iz toga ne proizlazi. Kao što se neki ljudi pale na makete željeznica, pa troše popriličnu sumu novaca na to zadovoljstvo, a ja bih mogao elaborirati da se radi o čistoj prijevari jer se željeznica vrti u krug, nigdje zapravo ne vozi i od toga nema nikakve koristi. Ne funkcionira - samo izdaci. A ljudi plaćaju gušt. Nekome je to maketa željeznice, a nekome hho generator. Osim toga radi se o maloj sumi novaca i velikoj ideji zahebati svjetske sile moći :P Neka se ljudi vesele, sigurno je pametnije utrošeno vrijeme nego blejanje po internetu.. Čak i ako sami sebe uvjeravaju da je potrošnja manja, dok god nema prodavanja i zarađivanja na tome, ne vidim ništa loše u tome.. Ja bih prvi dao 100kn i probao to napraviti, premda nisam uvjeren da to funkcionira. Gušt u izradi, očekivanjima i isprobavanju - neprocijenjivo..