Dakle, PC mi se nalazi blizu balkona, i zanimalo bi li mu štetilo da stoji na balkonu? Kupio bih produžne i svu periferiju pospajo unutra.
Morao bi biti u nekakvoj kutiji, jelte? Brine me kondenzacija, no koliko bi je zapravo bilo?
Dakle, PC mi se nalazi blizu balkona, i zanimalo bi li mu štetilo da stoji na balkonu? Kupio bih produžne i svu periferiju pospajo unutra.
Morao bi biti u nekakvoj kutiji, jelte? Brine me kondenzacija, no koliko bi je zapravo bilo?
Zasto bi to uopce radio?
Vjerojatno bi imao problema sa kondenzacijom... ovisi i gdje živiš...
Brine me kondenzacija, no koliko bi je zapravo bilo?
ovisi od dana do dana, jedan dan može padat kiša, drugi dan može bit sunčano.
zašto bi stavio komp van? samo ti budem rekao da imam access point na tavanu (u ormariću od vatrostalne plastike, koji je dobro zatvoren) i već sam dva promijenio. problem je vlaga, izrazito velike temparature i izrazito niske temparature. ne vjerujem da bude neka "kutija" pomogla kao što nije ni meni. moja je preporuka da ne stavljaš van.
Držim bicikl na balkonu. Svaka mala ogrebotina je prohrđala, svav je natopljen vlagom...
Ako tako nešto želiš svom računalu, slobodno ga stavi van :)
Nema logike držat ga na balkonu,smiješno i bez uvrede.
Lol bolje nemoj da nebi naisli cigani znas kakvi su oni kada vide neke vrste zeljeza....= $$$
Lol bolje nemoj da nebi naisli cigani znas kakvi su oni kada vide neke vrste zeljeza....= $$$
Ma nije samo to, da nebi mislili da je NLO :)
Ako napraviš nešto ovakvo, onda nema nikakvih problema - radi u svim uvjetima.
imam access point na tavanu (u ormariću od vatrostalne plastike, koji je dobro zatvoren) i već sam dva promijenio. problem je vlaga, izrazito velike temparature i izrazito niske temparature. ne vjerujem da bude neka "kutija" pomogla kao što nije ni meni. moja je preporuka da ne stavljaš van.
Nisi napravio otvor za odzračivanje.
imam access point na tavanu (u ormariću od vatrostalne plastike, koji je dobro zatvoren) i već sam dva promijenio. problem je vlaga, izrazito velike temparature i izrazito niske temparature. ne vjerujem da bude neka "kutija" pomogla kao što nije ni meni. moja je preporuka da ne stavljaš van.
Nisi napravio otvor za odzračivanje.
Možda sam pogriješio, zimi sam ga zatvorio i zaista je bio dobro zatvoren. Ljeti sam ga otvorio, jer je zaista bilo vruće (i unutra i vani i access point), čak sam i ugradio ventilator na AP i na chipove postavljo male pasivne hladnjake. Nula bodova. Sve radi dobro, onda nakon nekog vremena postaje sve sporiji i sporiji i na kraju se ne mogu spojiti ni na jednu mrežu. Sa access pointovima sam imao i usmjerenu antenu jer sam se trebao spajati na relativno daleku mrežu, antena radi i sad odlično.