Držanje PCa vani

poruka: 10
|
čitano: 2.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Držanje PCa vani

Dakle, PC mi se nalazi blizu balkona, i zanimalo bi li mu štetilo da stoji na balkonu? Kupio bih produžne i svu periferiju pospajo unutra.

Morao bi biti u nekakvoj kutiji, jelte? Brine me kondenzacija, no koliko bi je zapravo bilo?

0 0 hvala 0
17 godina
Držanje PCa vani

Zasto bi to uopce radio?

Vjerojatno bi imao problema sa kondenzacijom... ovisi i gdje živiš...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2009 13:26 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Držanje PCa vani
vrucajanjetina kaže...

Brine me kondenzacija, no koliko bi je zapravo bilo?

ovisi od dana do dana, jedan dan može padat kiša, drugi dan može bit sunčano.

zašto bi stavio komp van? samo ti budem rekao da imam access point na tavanu (u ormariću od vatrostalne plastike, koji je dobro zatvoren) i već sam dva promijenio. problem je vlaga, izrazito velike temparature i izrazito niske temparature. ne vjerujem da bude neka "kutija" pomogla kao što nije ni meni. moja je preporuka da ne stavljaš van.

17 godina
neaktivan
Držanje PCa vani

Držim bicikl na balkonu. Svaka mala ogrebotina je prohrđala, svav je natopljen vlagom...

Ako tako nešto želiš svom računalu, slobodno ga stavi van :)

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Držanje PCa vani

Nema logike držat ga na balkonu,smiješno i bez uvrede.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Držanje PCa vani

Lol bolje nemoj da nebi naisli cigani znas kakvi su oni kada vide neke vrste zeljeza....= $$$

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FrightMare kaže...

Lol bolje nemoj da nebi naisli cigani znas kakvi su oni kada vide neke vrste zeljeza....= $$$

Ma nije samo to, da nebi mislili da je NLO :)

17 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Dakle, PC mi se nalazi blizu balkona, i zanimalo bi li mu štetilo da stoji na balkonu? Kupio bih produžne i svu periferiju pospajo unutra.

Morao bi biti u nekakvoj kutiji, jelte? Brine me kondenzacija, no koliko bi je zapravo bilo?

Ako napraviš nešto ovakvo, onda nema nikakvih problema - radi u svim uvjetima.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
r420r kaže...

imam access point na tavanu (u ormariću od vatrostalne plastike, koji je dobro zatvoren) i već sam dva promijenio. problem je vlaga, izrazito velike temparature i izrazito niske temparature. ne vjerujem da bude neka "kutija" pomogla kao što nije ni meni. moja je preporuka da ne stavljaš van.

Nisi napravio otvor za odzračivanje.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 13:33 (macak).
17 godina
neaktivan
macak kaže...
r420r kaže...

imam access point na tavanu (u ormariću od vatrostalne plastike, koji je dobro zatvoren) i već sam dva promijenio. problem je vlaga, izrazito velike temparature i izrazito niske temparature. ne vjerujem da bude neka "kutija" pomogla kao što nije ni meni. moja je preporuka da ne stavljaš van.

Nisi napravio otvor za odzračivanje.

Možda sam pogriješio, zimi sam ga zatvorio i zaista je bio dobro zatvoren. Ljeti sam ga otvorio, jer je zaista bilo vruće (i unutra i vani i access point), čak sam i ugradio ventilator na AP i na chipove postavljo male pasivne hladnjake. Nula bodova. Sve radi dobro, onda nakon nekog vremena postaje sve sporiji i sporiji i na kraju se ne mogu spojiti ni na jednu mrežu. Sa access pointovima sam imao i usmjerenu antenu jer sam se trebao spajati na relativno daleku mrežu, antena radi i sad odlično.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice